سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کارایی منعقدکننده های پک، آلوم به تنهایی و توام در حذف کدورت آب خام رودخانه کارون

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,860

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IENC01_177

Index date: 24 January 2017

بررسی کارایی منعقدکننده های پک، آلوم به تنهایی و توام در حذف کدورت آب خام رودخانه کارون abstract

مرحله انعقاد و لخته سازی از مراحل اصلی تصفیه شیمیایی درتصفیه آبهای سطحی است. هدف از این مرحله حذف عوامل ایجادکننده کدورت (مواد معلق و کلوئیدی) است. این عمل در حال حاضرتوسط ماده شیمیایی پلی آلومینیم کلراید (PAC) به عنوانمنعقد کننده اصلی انجام می شود. در این پژوهش تعیین دوز و غلظتبهینه منعقد کننده های PAC و آلوم به تنهایی و توام در حذفکدورت آب خام رودخانه کارون، مرحله تصفیه شیمیایی (مرحلهانعقاد و لخته سازی) و مقیاس آزمایشگاهی با استفاده از دستگاهجارتست انجام شد. نتایج نشان داد میزان تزریق 5/5 میلی لیتر از غلظت 1000ppm منعقد کننده PAC زاندمان حذف کدورت 50NTU را به 91/1 درصد و تزریق 5/5 میلی لیتر از غلظت 1000ppm آلوم راندمان حذف کدورت 50NTU را به 49/5 درصد رساند. زمانی که PAC عامل اصلی انعقاد است، دوز تزریقی 0/5 میلی لیتر آلوم و 5 میلی لیتر PAC با غلظت 1000ppm از منعقد کننده ها استفاده می شود و درصد حذف کدورت معادل 83/14 درصد می باشد و زمانی که آلوم عامل اصلی انعقاد است، از دوز تزریقی 0/5 میلی لیتر PAC و 5 میلی لیتر آلوم با غلظت 1000ppm از منعقد کننده ها استفاده از ترکیب پک و آلوم بهتر از استفاده از آلوم به تنهایی است. روش آنالیز داده ها و اعتبار سنجی داده ها روش Excel می باشد.

بررسی کارایی منعقدکننده های پک، آلوم به تنهایی و توام در حذف کدورت آب خام رودخانه کارون Keywords:

بررسی کارایی منعقدکننده های پک، آلوم به تنهایی و توام در حذف کدورت آب خام رودخانه کارون authors

سمیرا ظاهری عبده وند

دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه ، کارشناس ارشد شیمی کار بردی/مدیر فنی آزمایشگاه اطمینان آزما گستران جنوب

علی رضا نوروزمکاری

دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه ، کارشناس ارشد شیمی کاربردی/مدیرعامل آزمایشگاه اطمینان آزما گستران جنوب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
چراغی، ک، 1389.، "تعیین ضرایب سینتیکی لجن مخلوط جهت طراحی ...
.Rosana, B., Rocha, O., povinelli, J..(2005), "Evalution of water treatment ...
.Tzoupanos, N-D., Zouboulis, A-I., Zhao, Y-C., (2008), "The application of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کارایی منعقدکننده های پک، آلوم به تنهایی و توام در حذف کدورت آب خام رودخانه کارون" توسط سمیرا ظاهری عبده وند، دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه ، کارشناس ارشد شیمی کار بردی/مدیر فنی آزمایشگاه اطمینان آزما گستران جنوب؛ علی رضا نوروزمکاری، دانشگاه آزاد اسلامی امیدیه ، کارشناس ارشد شیمی کاربردی/مدیرعامل آزمایشگاه اطمینان آزما گستران جنوب نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی محیط زیست و منابع طبیعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انعقاد، کدورت، آلوم، ولی آلومینیوم کلراید، تصفیه آب هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1860 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مرحله انعقاد و لخته سازی از مراحل اصلی تصفیه شیمیایی درتصفیه آبهای سطحی است. هدف از این مرحله حذف عوامل ایجادکننده کدورت (مواد معلق و کلوئیدی) است. این عمل در حال حاضرتوسط ماده شیمیایی پلی آلومینیم کلراید (PAC) به عنوانمنعقد کننده اصلی انجام می شود. در این پژوهش تعیین دوز و غلظتبهینه منعقد کننده های PAC و آلوم به تنهایی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کارایی منعقدکننده های پک، آلوم به تنهایی و توام در حذف کدورت آب خام رودخانه کارون با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.