سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تهیه نقشه شماره منحنی (CN) با استفاده از RS و GIS (مطالعه موردی حوضه آبخیز محمد آباد)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 818

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IENC01_257

Index date: 24 January 2017

تهیه نقشه شماره منحنی (CN) با استفاده از RS و GIS (مطالعه موردی حوضه آبخیز محمد آباد) abstract

امروزه برای تخمین رواناب حوضه آبریز از سیستم اطلاعات جغرافیامی و سنجش از دور استفاده می گردد، زیرا مدل های بارش رواناب هر 2 نغییرات ژئومورفولوژی و مکانی را شامل می شوند. دراین پژوهش نقش کاربری اراضی حوزه شامل 6 کلاس کشاورزی،جنگل، اراضی فاقد پوشش گیاهی، مرنع، باغات و اراضی مسکونی بااستفاده از تصویر ماهوارهای لندست 8 سال 2013 تهیه شده است،سپس نقش گروه های هیدرولیک خاک حوزه تهیه گردید. برای تعیین شماره منحنی از ابزار sara در محیط GIS که ارتفاع و حجم رواناب بر اساس NRCS ارائه شده، استفاده گردید. نقشه شماره منحنی از تلفیق نقشه کاربری اراضی، نقشه زیرحوزهها و نقشه گروه های هیدرولوژیکی خاک تهیه شده که در نتیجه این عمل نقشه ای با واحدهای کوچکتر بدست آمد که هر واحد ریز دارای یک نوع گروه هیدرولوژیکی با کاربری مشخص است. بر اساس نتایج این تحقیق، بیشترین و کمترین مقدار شماره منحنی برآورد شده برای منطقه مورد مطالعه به ترتیب 94 و 36 می باشد. حداکثر شماره منحنی مربوط به اراضی بایر و مسکونی و حداقل آن مربوط به جنگل ها می باشد.

تهیه نقشه شماره منحنی (CN) با استفاده از RS و GIS (مطالعه موردی حوضه آبخیز محمد آباد) Keywords:

تهیه نقشه شماره منحنی (CN) با استفاده از RS و GIS (مطالعه موردی حوضه آبخیز محمد آباد) authors

مهسا آزادبیانی

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

عطاالله کاویان

دانشیار گروه آبخیزداری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مهدی مردیان

دانشجوی دکتری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

کریم سلیمانی

استاد گروه آبخیزداری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- آخوندی. ا، 1380، بررسی مدل شماره منحنی دربرآورد سیل ...
-I6] محمدی. ح، پناهی. ع، 1385، برآورد میزان رواناب با ...
- براتی قهفرخی. س، سلطانی کوهپانی. س، رایگانی. ب، تهیه ... [مقاله کنفرانسی]
- یعقوب زاده. م، صاحبدل. ش، جعفری رودسری. م، ،1389 ... [مقاله کنفرانسی]
- یعقوب زاد. م، اعتباری. ب، شهیدی. ع، محمدنوفرستی. ع، ...
-Singh, C. V. (1999). "Principal components of Monsoon rainfall in ...
-Sherman, D. J., Bauer, B. O. (1993). Dynamics of beach-dune ...
- Chow Vent e, Maidment Davidr, Mays Larry W, Applied ...
-pandy، A. and Sahu.A.K 1999، Generation of curve number using ...
- Melesse. A. M. AND Shih. S. F. 2002, Spatially ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تهیه نقشه شماره منحنی (CN) با استفاده از RS و GIS (مطالعه موردی حوضه آبخیز محمد آباد)" توسط مهسا آزادبیانی، دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ عطاالله کاویان، دانشیار گروه آبخیزداری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ مهدی مردیان، دانشجوی دکتری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری؛ کریم سلیمانی، استاد گروه آبخیزداری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی محیط زیست و منابع طبیعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کاربری اراضی، گروه هیدرولوژیکی خاک، سنجش از دور، رواناب، روش NRCS هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 818 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه برای تخمین رواناب حوضه آبریز از سیستم اطلاعات جغرافیامی و سنجش از دور استفاده می گردد، زیرا مدل های بارش رواناب هر 2 نغییرات ژئومورفولوژی و مکانی را شامل می شوند. دراین پژوهش نقش کاربری اراضی حوزه شامل 6 کلاس کشاورزی،جنگل، اراضی فاقد پوشش گیاهی، مرنع، باغات و اراضی مسکونی بااستفاده از تصویر ماهوارهای لندست 8 سال 2013 تهیه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تهیه نقشه شماره منحنی (CN) با استفاده از RS و GIS (مطالعه موردی حوضه آبخیز محمد آباد) با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.