سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی سامانه های ارزیابی معماری پایدار LEED و مزایای حاصل از آن

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,483

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IUSD01_125

Index date: 24 January 2017

بررسی سامانه های ارزیابی معماری پایدار LEED و مزایای حاصل از آن abstract

موضوع پایداری و معماری پایدار از جمله مباحثی هستند که امروزه بسیار شنیده می شوند نکته اینجاست که همانند دلایل متفاوتی چون گرم شدن کره ی زمین محدودیت انرژی های تجدید ناپذیر حفاظت از محیط زیست آلودگی های زیست محیطی و گاه مدگرایی دوره ای تعاریفی که ارائه می گردد معمولا سطحی و شعارگونه می نماید و تنها چیزی که به طور جدی بدان پرداخته نمی شود فهم درست این مقوله و یافتن راهکارهایی عملی برای دستیابی به پایداری است در اکثر کشورهای دنیا توسعه پایدار و مخصوصا پایداری در معماری طراحی و اجرای ساختمان هایی که کمترین صدمه را به محیط زیست بزنند و هم چنین کاهش تولید دی اکسید کربن موضوع روز هستند به گونه ای که سازمان های جهانی دولت ها و پژوهشگاه ها حل بحران آلودگی محیط زیستی را به عنوان اصلی ترین اولویت ها در نظر گرفته و به سرعت به فکر طراحی یک سامانه سنجش برای این موضوع افتاده اند در این راستا ساختمان های سبز لیید با حداقل استفاده از انرژی های تجدید ناپذیر و حداکثر بهره وری از انرژی های نو می توانند الگوی موفق برای کشور باشند هدف پژوهش معرفی سامانه ی ارزیابی لیید و یافتن راهکارهایی جهت بهبود طراحی ساختمان ها و بررسی میزان تاثیر آن ها بر ایجاد آسایش درون این ساختمان هاست به این منظور روشهای غیر فعال بر اساس ضوابط لیید بررسی خواهند شد در این مقاله از روش توصیفی تحلیلی استفاده شده است ضمن معرفی چند مورد موفق از طراحی های اجرا شده در سطح بین المللی نتیجه حاصل منجر به ارائه یک سری پیشنهادها شده است

بررسی سامانه های ارزیابی معماری پایدار LEED و مزایای حاصل از آن Keywords:

بررسی سامانه های ارزیابی معماری پایدار LEED و مزایای حاصل از آن authors

ندا سهراب زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد واحد همدان

حسین سپهری راد

استاد هیات علمی گروه معماری دانشگاه آزاد واحد همدان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
امامی، محمد حسن سرایداریان، مجید(1391)، «لیید سیستمی برای رتبه بندی ...
ساداتی سید محله، احسان(1391)، ساختمان سبز، ‌چگونه در ایران ساختمان ...
سلگی، . (1391) گواهی مدیریت انرژی وطراحی محیطی ...
سروش، ع.(1139). سامانه‌های ارزیابی ساختمان پایدار، مجله علمی معماری و ...
سروری، سجاد(1390)، اقتصاد سبز، نشریه نشا علم، سال دوم، شماره ...
radford، A.bennets، H.(2003) .understanding sustainable architecture، Spoon press. _ ا، ...
-Foster، N. (2003).Architecture and sustainability، Retrieved january17، 20 14frome foster ...
-Xue، wang، ping _ ngwei، chen، 20 11، the research ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی سامانه های ارزیابی معماری پایدار LEED و مزایای حاصل از آن" توسط ندا سهراب زاده، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی معماری دانشگاه آزاد واحد همدان؛ حسین سپهری راد، استاد هیات علمی گروه معماری دانشگاه آزاد واحد همدان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس ملی معماری اسلامی، میراث شهری و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سیستم استاندارد لیید،محیط زیست،معماری پایدار،روش های غیر فعال انرژی،آسایش هستند. این مقاله در تاریخ 5 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1483 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که موضوع پایداری و معماری پایدار از جمله مباحثی هستند که امروزه بسیار شنیده می شوند نکته اینجاست که همانند دلایل متفاوتی چون گرم شدن کره ی زمین محدودیت انرژی های تجدید ناپذیر حفاظت از محیط زیست آلودگی های زیست محیطی و گاه مدگرایی دوره ای تعاریفی که ارائه می گردد معمولا سطحی و شعارگونه می نماید و تنها چیزی که ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی سامانه های ارزیابی معماری پایدار LEED و مزایای حاصل از آن با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.