سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر تانن بقایای پسته بر تجزیه پذیری جیره های غذایی و تولید بیده بزهای رائینی

Publish Year: 1384
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,437

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SHEEP02_127

Index date: 20 July 2008

تاثیر تانن بقایای پسته بر تجزیه پذیری جیره های غذایی و تولید بیده بزهای رائینی abstract

جهت دستیابی به اثرات تانن بقایای خشک پسته و نقش آن بر تجزیه پذیری مواد مغذی جیره های غذایی و نیز تولید کرک چهار جیره حاوی سطوح 0 ، 10 ، 20 و 30 درصد بقایای پسته تدوین گردید . این آزمایش با 32 راس بز نر رائینی 18 ماهه با میانگین وزن و انحراف معیار 2/15 ± 24/92 کیلوگرم در قالب طرح کاملاً تصادفی و به مدت 174 روز اجراء شد . تجزیه پذیری جیره های غذایی به روش کیسه های نایلونی بر روی حیوان زنده انجام شد . از روش مدل خطی عمومی برنامه ساس و نرم افزار اس پی اس اس جهت تجزیه و تحلیل داده ها استفاده گردید .این تحقیق نشان داد مقادیر تانن بالاتر از 1% و کمتر از 4% می تواند موجب بهبودی تولید الیاف و پوشش دامها در بزهای کرکی رائینی و کاهش تجزیه پذیری مواد مغذی جیره ها ی مصرفی گردد . براین اساس جیره شاهد دارای بالاترین میزان تجزیه پروتئین خام، ماده آلی و ماده خشک بود و کمترین آن به جیره حاوی 30 درصد بقایای پسته با 3/04 درصد تانن در ماده خشک تعلق داشت .(P< 0/05) . اگرچه از نظر سایر مواد مغذی این اختلاف معنی دار نشد .(P< 0/05) همچنین نتایج پژوهش نشان داد بیشترین مقدار بیده تولیدی و کرک تمیز به ترتیب به میزان 549 و 356 گرم متعلق به جیره حاوی 10 درصد بقایای پسته با 1/01 درصد تانن در ماده خشک بود و کمترین آن به ترتیب 481 و 283 گرم برای جیره شاهد بدست آمد و اختلاف آنها معن یدار نشد .(P< 0/05).

تاثیر تانن بقایای پسته بر تجزیه پذیری جیره های غذایی و تولید بیده بزهای رائینی Keywords:

بز رائینی- وزن بیده- بقایای پسته- تانن- تجزیه پذیری

تاثیر تانن بقایای پسته بر تجزیه پذیری جیره های غذایی و تولید بیده بزهای رائینی authors

سیدمجتبی سیدمومن

دانش آموخته کارشناسی ارشد

علی نیکخواه

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران

مجتبی زاهدی فر

اعضاء هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Adams , N. R. _ S.M. Liu , and D.G. ...
Brooker, J.D.D.klum, S. Miller , I. Skene , and L.O. ...
Kumar , R. _ and S. V aithiyanathan _ 1990. ...
Luque, A., T.N. Barry, W.C. McNabb, P.D. Kemp, and M.F. ...
Mc Nabb, W.C., G.C. Waghorn, T.N. Barry, and I. D. ...
Mc Sweeney , C. S. , B. Palmer , and ...
Norton , B. W. _ and J. H. Ahn. 1997. ...
Papachristou, T. G. 1996. Intake digestibility and nutrient utilization of ...
Reis , P. J. , and T. Sahlu. 1994. The ...
Wang , Y., G. C. waghorn , _ B. Douglas ...
Zahedifer , M. 1996. Novel uses of lignin and hemicellulo ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر تانن بقایای پسته بر تجزیه پذیری جیره های غذایی و تولید بیده بزهای رائینی" توسط سیدمجتبی سیدمومن، دانش آموخته کارشناسی ارشد؛ علی نیکخواه، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران؛ مجتبی زاهدی فر، اعضاء هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور نوشته شده و در سال 1384 پس از تایید کمیته علمی دومین سمینار پژوهشی گوسفند و بز کشور پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بز رائینی- وزن بیده- بقایای پسته- تانن- تجزیه پذیری هستند. این مقاله در تاریخ 30 تیر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1437 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جهت دستیابی به اثرات تانن بقایای خشک پسته و نقش آن بر تجزیه پذیری مواد مغذی جیره های غذایی و نیز تولید کرک چهار جیره حاوی سطوح 0 ، 10 ، 20 و 30 درصد بقایای پسته تدوین گردید . این آزمایش با 32 راس بز نر رائینی 18 ماهه با میانگین وزن و انحراف معیار 2/15 ± 24/92 کیلوگرم ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی پسته طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر تانن بقایای پسته بر تجزیه پذیری جیره های غذایی و تولید بیده بزهای رائینی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.