سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بکارگیری الگوی برنامهریزی مدیریت مهندسی ارزش در پروژههای ریلی(مطالعه موردی: الگوی مدیریت مهندسی ارزش پروژه متروی فرودگاه امام خمینی (ره) حدفاصل شاهد پرند)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 617

This Paper With 12 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

VECONF02_056

Index date: 25 January 2017

بکارگیری الگوی برنامهریزی مدیریت مهندسی ارزش در پروژههای ریلی(مطالعه موردی: الگوی مدیریت مهندسی ارزش پروژه متروی فرودگاه امام خمینی (ره) حدفاصل شاهد پرند) abstract

در دهههای اخیر بسیاری از دولتها و کارفرمایان، تبیین سناریو برنده برنده را بعنوان یک راهبرد محوری و - کلیدی در فازهای مختلف مدیریت پروژه (برنامهریزی، طراحی، ساخت و بهرهبرداری) با موفقیت چشمگیر بکار گرفتهاند. مشارکت و تأثیرگذاری بیشتر پیمانکاران و بهرهبرداران و حتی ذینفعان مستقیم و غیرمستقیم موجب ارتقاء خلاقیت و همافزایی عوامل درگیر گردیده است. مهندسی ارزش روشی خلاقانه و سازمانیافته است که با هدف بهینهسازی هزینهها و یا کارآیی یک سیستم توسعهیافته است. اجرای این تکنیک نتایجمطلوبی را بر بهبود کارآیی محصولات از حیث کیفیت، زمانتولید و گسترش دامنه کاربرد در پی دارد و کاربرد آن در پروژههای عمرانی اهمیت فراوانی دارد. احداث خطوط ریلی بدلیل پیچیدگی طراحی، بالابودن هزینهها و زماناجرا از این حیث حائز اهمیت است. در طول اجرا پیمانکار می تواند مطالعات داخلی ارزش را انجام دهد، بدیهی است منافع این مطالعات به پیمانکار و کارفرما تعلق خواهد گرفت. مطالعه موردی در این مقاله، به شرح مراحل استفاده از این تکنیک در پروژه احداث متروی فرودگاه امامخمینی(ره) تهران و نتایجحاصل از آن میپردازد. هدف از اجرای مهندسی ارزش در این پروژه، حذف هزینههای غیرضروری (کاهش هزینه های طول عمر) تصمیمسازی در موضوعات محدوده مطالعه و افزایش شاخص ارزش طرحمبنا میباشد.

بکارگیری الگوی برنامهریزی مدیریت مهندسی ارزش در پروژههای ریلی(مطالعه موردی: الگوی مدیریت مهندسی ارزش پروژه متروی فرودگاه امام خمینی (ره) حدفاصل شاهد پرند) Keywords:

بکارگیری الگوی برنامهریزی مدیریت مهندسی ارزش در پروژههای ریلی(مطالعه موردی: الگوی مدیریت مهندسی ارزش پروژه متروی فرودگاه امام خمینی (ره) حدفاصل شاهد پرند) authors

نورعلی کاظمیراد

کارشناس ارشد مدیریت اجرائی، - گروه سپاسد

سید محمدرضا کوچکی محمدپور

دکتری معماری، - گروه سپاسد

ناصر الوندی

کارشناس ارشد سازه، - موسسه مهندسین مشاور توسعه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
س اس ایر، ترجمه جبل عاملی، حمد سعید، میر محمد ...
Dell Isola, A.J, (1988) Valua Engineering in the Construction Industry, ...
Kwok. ECS, Anderson. PM, Ng. SHS. Value Engineering for railway ...
Miles, Lawrence D. (1972), "Techniques of Value Analysis and Engineering", ...
Zimmerman (1988), L.W, "Value Engineering, A. Practical Approach for Owners, ...
Dallas, M.F, "Integrating Value and Risk M anagement-the key to ...
Dejmak, Mark.W, Kimberly A. Ford (1997), "Integrating Value Engineering and ...
Kirk. David .Q(1995), "The Integration of Value Management and Risk ...
_ Koga, Michael (1996), "Probability, Risk, and Value Engineering in ...
Motanah, Devads .P, Russull P oynter-Brown, Mike Jefferyes (1998), "A ...
Parker, D.E. (1985). Value Engineering Theory, Lawrence D. Miles Value ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بکارگیری الگوی برنامهریزی مدیریت مهندسی ارزش در پروژههای ریلی(مطالعه موردی: الگوی مدیریت مهندسی ارزش پروژه متروی فرودگاه امام خمینی (ره) حدفاصل شاهد پرند)" توسط نورعلی کاظمیراد، کارشناس ارشد مدیریت اجرائی، - گروه سپاسد؛ سید محمدرضا کوچکی محمدپور، دکتری معماری، - گروه سپاسد؛ ناصر الوندی، کارشناس ارشد سازه، - موسسه مهندسین مشاور توسعه نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی مهندسی ارزش و مدیریت هزینه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مهندسی ارزش، قطارشهری، نمودار FAST ، شاخصارزش هستند. این مقاله در تاریخ 6 بهمن 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 617 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در دهههای اخیر بسیاری از دولتها و کارفرمایان، تبیین سناریو برنده برنده را بعنوان یک راهبرد محوری و - کلیدی در فازهای مختلف مدیریت پروژه (برنامهریزی، طراحی، ساخت و بهرهبرداری) با موفقیت چشمگیر بکار گرفتهاند. مشارکت و تأثیرگذاری بیشتر پیمانکاران و بهرهبرداران و حتی ذینفعان مستقیم و غیرمستقیم موجب ارتقاء خلاقیت و همافزایی عوامل درگیر گردیده است. مهندسی ارزش روشی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بکارگیری الگوی برنامهریزی مدیریت مهندسی ارزش در پروژههای ریلی(مطالعه موردی: الگوی مدیریت مهندسی ارزش پروژه متروی فرودگاه امام خمینی (ره) حدفاصل شاهد پرند) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.