سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مقاوم سازی سازه ها و حفاظت در برابر آتش (با استفاده از دانه های لیکا)

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,961

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INRC03_194

Index date: 24 July 2008

مقاوم سازی سازه ها و حفاظت در برابر آتش (با استفاده از دانه های لیکا) abstract

با پیشرفت علم و دانش فنی بشر شاهد فعالیت های گسترده در زمینه استفاده بهینه از منابع انرژی نظیر منابع نفت و گاز و ... می باشیم که به تبع این فن‌‌آوری ساخت ابنیه متناسب با هر یک از زمینه های مزبور در اولویت طراحی قرار می گیرد. همچنین رشد روزافزون جمعیت و کمبود فضاهای ساختمانی بالخصوص در شهرهای بزرگ و پرتراکم، دست اندرکاران ساختمان را بر آن داشته است که به ساختمان های مرتفع رو آورند. وظیفه مهندسین در طراحی و ساخت اینگونه سازه ها این است که در طی عمر مفید سازه قابلیت مقابله و مقاومت آن را در برابر پدیده های اتفاقی و ناهنجار، از قبیل زلزله، سیل، طوفان و یا آتش سوزی مد نظر قرار داده باشند تا از خسارات عمده جانی و مالی تا حد ممکن جلوگیری به عمل آید. در سالهای اخیر در رابطه با مقاوم سازی و طراحی سازه ها در برابر زلزله حرکت هایی انجام گرفته و در حال گسترش است، ولی با اطلاعاتی که در زمینه حریق در اختیار می باشد تا کنون در کشور ما از لحاظ بالا بردن سطح دانش و فن ایمن سازی سازه ها در برابر حریق و پیشگیری از تلفات آن گام مؤثری برداشته نشده است، از این رو لازم است تا ساختار بناها و هم مصالح بکار رفته در ساختمان سازه ها و نیز پارامترهای ساسای در طراحی از لحاظ تأثیر تنش های وارده بر اعضای اصلی سازه مورد تحقیق و بررسی قرار گیرد. این امر خصوصا در مورد سازه هایی که بیشتر در معرض آتش سوزی هستند ضروری تر است از آن جمله سازه های موجود در صنایع نفت و گاز و پتروشیمی، صنایع شیمیایی و نیز سازه های بلند را می توان نام برد. لذا در وهله اول گردآوری اطلاعات از آیین نامه های مختلف جهانی موجود در این زمینه لازم می باشد. ثانیا با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی مناطق مختلف کشورمان، بایستی تحقیقات گسترده ای در زمینه انتخاب مصالح مرغوب و یا بهینه سازی آنها از لحاظ مقاومت در برابر حریق صورت گرفته و به طور اساسی در زمینه تکنولوژی های ساخت و ایمین سازه ها کار جدی صورت پذیرد. ثمره چنین مجری ابنیه های فنی می باشد. در این مقاله جوانب مختلف علم حریق و مقاوم سازی و محافظت ساختمان ها در مقابل آتش و همچنین روش های دستیابی به ایمنی حریق در ساختمان ها برری شده است.

مقاوم سازی سازه ها و حفاظت در برابر آتش (با استفاده از دانه های لیکا) Keywords:

مقاوم سازی سازه ها و حفاظت در برابر آتش (با استفاده از دانه های لیکا) authors

آرش سهرابی

کارشناس مرکز ملی مقاوم سازی ایران

صمد دهقان

کارشناس مرکز ملی مقاوم سازی ایران

فرزاد سرپری

کارشناس مرکز ملی مقاوم سازی ایران

سعید جعفری نامور

کارشناس مرکز ملی مقاوم سازی ایران

مقاله فارسی "مقاوم سازی سازه ها و حفاظت در برابر آتش (با استفاده از دانه های لیکا)" توسط آرش سهرابی، کارشناس مرکز ملی مقاوم سازی ایران؛ صمد دهقان، کارشناس مرکز ملی مقاوم سازی ایران؛ فرزاد سرپری، کارشناس مرکز ملی مقاوم سازی ایران؛ سعید جعفری نامور، کارشناس مرکز ملی مقاوم سازی ایران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی مقاوم سازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سازه، آتش سوزی، مقاومت، شیر گاز، لیکا هستند. این مقاله در تاریخ 3 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5961 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با پیشرفت علم و دانش فنی بشر شاهد فعالیت های گسترده در زمینه استفاده بهینه از منابع انرژی نظیر منابع نفت و گاز و ... می باشیم که به تبع این فن‌‌آوری ساخت ابنیه متناسب با هر یک از زمینه های مزبور در اولویت طراحی قرار می گیرد. همچنین رشد روزافزون جمعیت و کمبود فضاهای ساختمانی بالخصوص در شهرهای بزرگ ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی آتش سوزی و شبکه گاز طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مقاوم سازی سازه ها و حفاظت در برابر آتش (با استفاده از دانه های لیکا) با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.