سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تخمین منحنی توزیع فشار بالابرنده به روش حجم محدود از نوع نقطه گره ای (مطالعه موردی: فونداسیون سد بتنی قوسی وزنی کریت)

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,561

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC07_022

Index date: 31 July 2008

تخمین منحنی توزیع فشار بالابرنده به روش حجم محدود از نوع نقطه گره ای (مطالعه موردی: فونداسیون سد بتنی قوسی وزنی کریت) abstract

تعیین مقدار و منحنی توزیع فشار بالا برنده در زیر سدها به عنوان یکی از مهمترین بارهای خارجی وارد بر سد که در جهت ناپایداری آن عمل می کند، یکی از موضوعات مهم در ایمنی سدها و تجزیه و تحلیل آنها می باشد. سدها به دلایل مختلف از جمله اهمیت ساخت و نیز شدت و حساسیت خطرات و صدمات ناشی از خرابی احتمالی آنها، از موقعیت منحصر به فردی در میان سازه های ساخته شده به دست بشر برخوردرا هستند. هزینه های نسبتا بالا و تنوع و پیچیدگی عوامل دخیل در طرح و بررسی آنها باعث گردیده تا ضمن در نظر گرفتن ضریب اطمینان کافی، توسعه فزاینده ای در روش های طرح و اجرا، به خصوص در چند دهه گذشته صورت پذیرد. طرح های حجم محدود، روش های عددی در قالب فرم انتگرالی هستند که می توانند در مش های ساختار نیافته به کار روند. در این مقاله، پس از منقطع سازی معدلات حاکم بر جریان آب در محیط متخلخل و حل آن به روش نقطه گره ای حجم محدود، میزان نیروی بالابرنده در زیر بلوک های سد بتنی قوسی وزنی کریت، به دست آمده است. همچنین الگوریتم پیشنهادی بر اساس معادلات لاپلاس و ریچاردز در حالت دو بعدی پایه گذاری شده است. مقایسه نتایج این تحقیق با پیشنهادات USBR نشان می دهد که جهت آنالیز بهینه سدها، امکان شبیه سازی جریان در زیر سد و محاسبه دقیق تر میزان و منحنی توزیع فشار بالابرنده با استفاده از روش حجم محدود وجود دارد.

تخمین منحنی توزیع فشار بالابرنده به روش حجم محدود از نوع نقطه گره ای (مطالعه موردی: فونداسیون سد بتنی قوسی وزنی کریت) Keywords:

تخمین منحنی توزیع فشار بالابرنده به روش حجم محدود از نوع نقطه گره ای (مطالعه موردی: فونداسیون سد بتنی قوسی وزنی کریت) authors

روح اله پروانه خواه طهران

دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی عمرا

عباس منصوری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، گروه سازه های هیدرولیکی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پروانه خواه طهران، روح اله. (1385). "آنالیز حساسیت مدل عددی ...
دکتر عظیمیان، احمد رضا. (1377). "دینامیک سیالات محاسباتی برای مهندسان ...
دکتر شمسایی، ابوالفضل. (1377). "هیدرولیک جریان آب در محیط های ...
Of Small Dams.^ A Water Resources Technical Publication, Design؛ .(2004) ...
Todd, D. K., Mays, L. W. (2005). «Groundwater Hydrology. Third ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تخمین منحنی توزیع فشار بالابرنده به روش حجم محدود از نوع نقطه گره ای (مطالعه موردی: فونداسیون سد بتنی قوسی وزنی کریت)" توسط روح اله پروانه خواه طهران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج، دانشکده فنی و مهندسی، گروه مهندسی عمرا؛ عباس منصوری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، گروه سازه های هیدرولیکی نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فشار بالا برنده، ایمنی سد، روش حجم محدود، سد کریت هستند. این مقاله در تاریخ 10 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1561 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تعیین مقدار و منحنی توزیع فشار بالا برنده در زیر سدها به عنوان یکی از مهمترین بارهای خارجی وارد بر سد که در جهت ناپایداری آن عمل می کند، یکی از موضوعات مهم در ایمنی سدها و تجزیه و تحلیل آنها می باشد. سدها به دلایل مختلف از جمله اهمیت ساخت و نیز شدت و حساسیت خطرات و صدمات ناشی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تخمین منحنی توزیع فشار بالابرنده به روش حجم محدود از نوع نقطه گره ای (مطالعه موردی: فونداسیون سد بتنی قوسی وزنی کریت) با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.