سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایش ضریب عملکرد پمپ حرارتی با استفاده از نانو ذرات

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,037

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

DMECONF02_023

Index date: 24 February 2017

افزایش ضریب عملکرد پمپ حرارتی با استفاده از نانو ذرات abstract

نانوسیالات طبقه ی جدیدی از سیالات انتقال دهنده ی حرارت می باشند که از طریق معلق سازی نانوذرات در درون سیالی معمول و متداول انتقال حرارت که به عنوان سیال پایه شناخته می شوند به دست می آیند. پراکندگی نانوذرات درون سیال می تواند کاملاً یا تقریباً همگن باشد. متوسط اندازه ذرات استفاده شده در نانو سیالات ، 50 نانومتر است. پمپ های حرارتی زمینی، سیستم های گرمایشی - سرمایشی هستند که از زمین به عنوان یک چشمه - چاه حرارتی استفاده می کنند. در این تحقیق نانوسیال با استفاده از دستگاه ماورای صوت پروبی و پایدارکننده ی شیمی سی تب تهیه شده است، سپس در یک مبدل حرارتی دو لوله ای به عنوان بخش از سیستم پمپ حرارتی زمین گرمایی، آزمایش های مربوطه انجام شد و بعد، سیستم نانوسیال ( سیال گرم ) - آب ( سیال سرد ) با سیستم آب ( سیال گرم ) - آب ( سیال سرد ) مقایسه شد و نتایج آزمایشگاهی نشان داد که با استفاده کردن 0/06% کسر حجمی نانوذره ضریب کلی انتقال حرارت 1/07% رشد داسته است. در نتیجه با افزایش نرخ انتقال حرارت در این مبدل حرارتی، افزایش ضریب عملکرد یک پمپ حرارتی زمین گرایی را انتظار داشت.

افزایش ضریب عملکرد پمپ حرارتی با استفاده از نانو ذرات Keywords:

نانوسیال , نانوذره , مبدل حرارتی , ضریب کلی انتقال حرارت , پمپ حرارتی زمین گرمایی

افزایش ضریب عملکرد پمپ حرارتی با استفاده از نانو ذرات authors

مهدی محمودی

دانشجوی دکتری تخصصی، دانشگاه صنعتی بابل

مفید گرجی

استاد، دانشگاه صنعتی بابل

زهره محمودی

دانشجوی کارشناسی ارشد، شیمی کاربردی، دانشگاه ملایر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اعتماد، غلامرضا، 1386، "نانوسیال، محیط جدید انتقال حرارت"، اصفهان: انتشارات ...
Pak, B.C. and Y.I. Cho, 1998, _ Hydrodynamic and heat ...
Choi, S., et al., 2001, "Anomalous thermal conductivity enhancement in ...
Li, Q. and Y. Xuan, 2002, "Convective heat transfer and ...
Kumar Das, S., et al., 2003, "Temperature Dependence of Thermal ...
Putra, N., W. Roetzel, and S.K. Das, 2003, "Natural convection ...
Palm, S.J., G.C. Roy, and C.T. Nguyen, 2004, "Heat transfer ...
Wen, D. and Y. Ding, 2004, "Experimental investigation into convective ...
Yang, Y., et al., 2005, "Heat transfer properties of nanoparticle ...
He, Y., et al., 2007, "Heat transfer and flow behaviour ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افزایش ضریب عملکرد پمپ حرارتی با استفاده از نانو ذرات" توسط مهدی محمودی، دانشجوی دکتری تخصصی، دانشگاه صنعتی بابل؛ مفید گرجی، استاد، دانشگاه صنعتی بابل؛ زهره محمودی، دانشجوی کارشناسی ارشد، شیمی کاربردی، دانشگاه ملایر نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس سراسری دانش و فناوری مهندسی مکانیک و برق ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نانوسیال، نانوذره، مبدل حرارتی، ضریب کلی انتقال حرارت، پمپ حرارتی زمین گرمایی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1037 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نانوسیالات طبقه ی جدیدی از سیالات انتقال دهنده ی حرارت می باشند که از طریق معلق سازی نانوذرات در درون سیالی معمول و متداول انتقال حرارت که به عنوان سیال پایه شناخته می شوند به دست می آیند. پراکندگی نانوذرات درون سیال می تواند کاملاً یا تقریباً همگن باشد. متوسط اندازه ذرات استفاده شده در نانو سیالات ، 50 نانومتر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله افزایش ضریب عملکرد پمپ حرارتی با استفاده از نانو ذرات با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.