سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل ریاضی روند یابی هیدرولیکی سیلاب در رودخانه قره سو با استفاده از حل معادلات جریان غیرماندگار

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,175

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC07_075

Index date: 31 July 2008

مدل ریاضی روند یابی هیدرولیکی سیلاب در رودخانه قره سو با استفاده از حل معادلات جریان غیرماندگار abstract

روند یابی سیلاب در رودخانه ها با استفاده از حل عددی معادلات کامل جریان غیر ماندگار (معادلات سنت - ونانت) روش دقیق روند یابی است که همواره مورد توجه بسیاری از محققان علم هیدرولیک بوده و دائما در حال توسعه است. در این تحقیق مدلی کامپیوتری تهیه شده است که در آن معادلات دیفرانسیل جزیی جریان غیر ماندگار غیر یکنواخت پس از خطی شدن با روش تفاضل های محدود و تکنیک تناوبی (stagger) حل می شوند. یکی از مزیت های نسبی مدل مذکرو ساخت رابطه دبی - اشل به عنوان متداول ترین شرط مرزی پائین دست در مدل های روند یابی سیلاب با استفاده از روش های اینشتین - بارباروسا، شن، وایت، انگلوند و براونلی (که همگی مقاومت فرم بستر را به عنوان یک عامل مهم در مقابل جریان می دانند) علاوه بر رابطه مانینگ می باشد. به منظور صحت سنجی مدل بازه ای از رودخانه قره سو (از محل دو آب قزانچی تا پل کمربندی امام حسین) به طول 18/382 کیلومتر با 60 مقطع عرضی برای سیلاب 25 ساله شبیه سازی شد. هیدروگراف های دبی و هیدروگراف های اشل محاسبه شده در مقاطع مختلف بازه مذکور با مقادیر محاسبه شده توسط هیدروگراف های دبی و هیدروگراف های اشل محاسبه شده در مقاطع مختلف بازه مذکور با مقادیر محاسبه شده توسط مدل HEC-RAS تطابق بسیار خوبی از خود نشان دادند.

مدل ریاضی روند یابی هیدرولیکی سیلاب در رودخانه قره سو با استفاده از حل معادلات جریان غیرماندگار Keywords:

مدل ریاضی روند یابی هیدرولیکی سیلاب در رودخانه قره سو با استفاده از حل معادلات جریان غیرماندگار authors

رسول قبادیان

استادیار گروه آب - کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Lighth hill, M.J. and Whitham _ G.B. (1955). "On kinematical ...
Hayami, S. (1951). "On the propagation of flood wave." Buul. ...
Ponce, V.M. (1979). "Simplified Muskingum method difference scheme." Journal of ...
Wang, G.T. and Chen, S. (2003). _ semi analytical solution ...
Peruma, M., Ranga Raju K.G. (1998). "Variable- parameter stage hydrograph ...
Schuurmans, J. _ Bosgra, O.H. and Brouwer, R, . (1995). ...
Tsai, C , W, (2005) _ "Flood routing in mild-slop ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل ریاضی روند یابی هیدرولیکی سیلاب در رودخانه قره سو با استفاده از حل معادلات جریان غیرماندگار" توسط رسول قبادیان، استادیار گروه آب - کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روند یابی سیلاب، تفاضل محدود، تکنیک تناوبی، رودخانه قره سو هستند. این مقاله در تاریخ 10 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2175 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روند یابی سیلاب در رودخانه ها با استفاده از حل عددی معادلات کامل جریان غیر ماندگار (معادلات سنت - ونانت) روش دقیق روند یابی است که همواره مورد توجه بسیاری از محققان علم هیدرولیک بوده و دائما در حال توسعه است. در این تحقیق مدلی کامپیوتری تهیه شده است که در آن معادلات دیفرانسیل جزیی جریان غیر ماندگار غیر یکنواخت ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی سیلاب طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله مدل ریاضی روند یابی هیدرولیکی سیلاب در رودخانه قره سو با استفاده از حل معادلات جریان غیرماندگار با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.