سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل و بررسی راه های مقابله با خشکسالی در منطقه سیستان

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 792

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GSCONFKH01_254

Index date: 24 February 2017

تحلیل و بررسی راه های مقابله با خشکسالی در منطقه سیستان abstract

خشکسالی از جمله پدیده هایی است که در اثر تغییرات الگویی آب و هوایی ناشی از کاهش نزولات جوی کمتر از حد معمول خود به خود بوجود می آید و ادامه آن موجب عدم تعادل هیدرولوژیکی و اکولوژیکی حوضه می شود. از یک دیدگاه جامع خشکسالی را می توان معلول یک دوره شرایط هوای خشک غیر عادی دانست که به اندازه کافی دوام داشته باشد تا عدم تعادل جدی در وضعیت هیدرولوژیکی یک ناحیه ایجاد کند. خشکسالی را می توان از لحاظ محدودیت آبی «نبود یا کمبود محسوس و معنی دار آب تعریف کرد» و هر فرایند و یا برنامه ای که به ایجاد زمینه برای افزایش ذخایر آب شیرین و نیز تداوم استفاده از آن منجر شود، مبارزه با خشکسالی و کم آبی به شمار می آید. مرور آمار و اطلاعات گذشته در منطقه سیستان نشان می دهد که به طور متوسط هر 15 سال یکبار، یک خشکسالی و هر 30 سال یکبار، یک خشکسالی بحرانی در این منطقه اتفاق افتاده است. از آنجاییکه که خشکسالی در سیستان عامل محیطی قدرتمندی است که موجب اضمحلال توانمندی های اکولوژیک و بروز ناهنجاری های اجتماعی و اقتصادی شده است که می توان به خشکسالی اقتصادی - اجتماعی و خشکسالی سیاسی و اجتماعی تقسیم نمود. دریاچه هامون که هنگام پر آبی نگین استان محسوب می گردد، که در سالهای خشکسالی خسارات شدیدی وارد شده شایان ذکر است که برای بررسی راه های مقابله با خشکسالی در منطقه، ابتدا ویژگی های اقلیمی منطقه بحث شده. و سپس با توجه به ویژگی منطقه پیشنهادهایی ارائه شده است.

تحلیل و بررسی راه های مقابله با خشکسالی در منطقه سیستان Keywords:

تحلیل و بررسی راه های مقابله با خشکسالی در منطقه سیستان authors

میثم بندانی

کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی و عضو هیئت علمی دانشگاه زابل

محمودرضا میرلطفی

استادیار جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه زاب

افسانه سارانی

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیای و برنامه ریزی روستایی دانشگاه زابل

زری کدیور

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیای و برنامه ریزی روستایی دانشگاه زابل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
دانشگاه زابل 1380، دریاچه هامون، روابط عمومی دانشگاه مهربان، احمد ...
زمردیان، محمد جعفر. پورکرمانی، محسن(1376). بحثی پیرامونی ژئومورفولوژی استان سیستان ...
برشان، محمد(1387). مدیریت خشکسالی. نشریه بیداری شماره 550 . تیر ...
تقوایی ابریشمی، علی اصغر (1388). نقد مدیریت خشکسالی _ مقدمه-ای ...
سلیقه، م. 1382. توجه به باد در ساخت کالبدی فیزیکی ...
حیدری نسب، م.1386. نقش باد در ایجاد لندفرم های بادی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل و بررسی راه های مقابله با خشکسالی در منطقه سیستان" توسط میثم بندانی، کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی روستایی و عضو هیئت علمی دانشگاه زابل؛ محمودرضا میرلطفی، استادیار جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه زاب؛ افسانه سارانی، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیای و برنامه ریزی روستایی دانشگاه زابل؛ زری کدیور، دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیای و برنامه ریزی روستایی دانشگاه زابل نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی علوم جغرافیایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشکسالی، خشکسالی اقتصادی- اجتماعی، اقلیم، کم آبی، سیستان هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 792 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشکسالی از جمله پدیده هایی است که در اثر تغییرات الگویی آب و هوایی ناشی از کاهش نزولات جوی کمتر از حد معمول خود به خود بوجود می آید و ادامه آن موجب عدم تعادل هیدرولوژیکی و اکولوژیکی حوضه می شود. از یک دیدگاه جامع خشکسالی را می توان معلول یک دوره شرایط هوای خشک غیر عادی دانست که به ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی خشکسالی طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل و بررسی راه های مقابله با خشکسالی در منطقه سیستان با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.