سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی هیدرولیکی دریچه های کشوئی و قطاعی با استفاده تلفیق معادلات انرژی و اندازه حرکت

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,210

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IHC07_152

Index date: 31 July 2008

طراحی هیدرولیکی دریچه های کشوئی و قطاعی با استفاده تلفیق معادلات انرژی و اندازه حرکت abstract

دریچه های کشوئی و قطاعی از جمله متداولترین سازه های هیدرولیکی متحرک هستند که به منظور تنظیم سطح آب و دبی جریان در کانالهای آبیاری، مجرای تخلیه رسوبات بندهای انحرافی، دهانه های آبگیر،سرریز سدهای بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به کاربرد وسیع این دریچه ها، در طول چند دهه گذشته روابط و نمودارهای تجربی متعددی برای تخمین دبی عبوری یا ضریب تخلیه جریان از این دریچه ها در شرایط جران مستغرق ارائه شده است. هر یک از روابط تجربی موجود در محدوده خاصی معتبر می باشند و خارج از آن محدوده کاربرد آنها با خطای قابل توجهی همراه است.در این تحقیق با تلفیق رابطه انرژی بین مقطع بالا دست دریچه و مقطع حد اکثر انقباض جریان در پشت دریچه و همچنین رابطه اندازه حرکت بین مقطع اخیر و مقطع پایاب دریچه مقدار دبی عبوری از دریچه در شرایط جریان مستغرق محاسبه می شود. تخمین دبی در شرایط جریان آزاد تنها با استفاده از رابطه انرژی و استفاده از ضریب فشردگی مناسب از دقت مناسب برخوردار است.به منظور تسهیل محاسبات یک برنامه کامپیوتری در محیط ویژوال بیسیک طراحی شده که به راحتی برای کاربر قابل استفاده می باشد. یکی از مزیتهای این برنامه در نظر گرفتن اختلاف رقوم کف بستر بین بالا دست و پائین دست دریچه می باشد پارامتری که در طراحی مجرای تخلیه رسوبات بندهای انحرافی به فراوانی در نظر گرفته می شود. مقایسه نتایج این تحقیق با اندازه گیریهای آزمایشگاهی نشان می ده که با مدل مذکور با دقت قابل قبولی دبی عبوری از زیر دریچه ها را در شرایط جریان آزاد و مستغرق محاسبه می کند.

طراحی هیدرولیکی دریچه های کشوئی و قطاعی با استفاده تلفیق معادلات انرژی و اندازه حرکت Keywords:

طراحی هیدرولیکی دریچه های کشوئی و قطاعی با استفاده تلفیق معادلات انرژی و اندازه حرکت authors

رسول قبادیان

استادیار گروه آب- کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه

سعید ناصری

کارشناس ارشد شرکت آب و منطقه ای کرمانشاه

ابراهیم ذلقی

دانشجوی سابق کارشناسی ارشد سازه های آبی دانشگاه شهید چمران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شمسائی، ابولفضل (1381)." سیستم های انتقال آب."مرکز نشر دانشگاه صنعتی ...
شاهرخ نیا، ع.م. و جوان، م. (1384)." برآورد ضریب دبی ...
U.S Army Corp of Engineers (1946). "Engineering manual for civil ...
Rajaratnam, N., and Subramanya, K. (1967a). "Flow equation for the ...
Toch, A. (1955). *Discharge characteristics of Tainter gates." ASCE Trans. ...
Buyalski, C. P. (1983). *Discharge algorithms for canal radial gates. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی هیدرولیکی دریچه های کشوئی و قطاعی با استفاده تلفیق معادلات انرژی و اندازه حرکت" توسط رسول قبادیان، استادیار گروه آب- کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه؛ سعید ناصری، کارشناس ارشد شرکت آب و منطقه ای کرمانشاه؛ ابراهیم ذلقی، دانشجوی سابق کارشناسی ارشد سازه های آبی دانشگاه شهید چمران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنفرانس هیدرولیک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دریچه کشوئی، دریچه قطاعی، رابطه انرژی، رابطه اندازه حرکت هستند. این مقاله در تاریخ 10 مرداد 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5210 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دریچه های کشوئی و قطاعی از جمله متداولترین سازه های هیدرولیکی متحرک هستند که به منظور تنظیم سطح آب و دبی جریان در کانالهای آبیاری، مجرای تخلیه رسوبات بندهای انحرافی، دهانه های آبگیر،سرریز سدهای بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به کاربرد وسیع این دریچه ها، در طول چند دهه گذشته روابط و نمودارهای تجربی متعددی برای تخمین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی هیدرولیکی دریچه های کشوئی و قطاعی با استفاده تلفیق معادلات انرژی و اندازه حرکت با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.