سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تعادل گرمایی یک موتور دیزل تکسیلندر هواخنک در سرعتهای مختلف

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 716

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCAMEM10_044

Index date: 24 February 2017

بررسی تعادل گرمایی یک موتور دیزل تکسیلندر هواخنک در سرعتهای مختلف abstract

در راستای ارزیابی میزان بازده موتورهای احتراق داخلی، لازم است که تعادل گرمایی موتور بهمنظور بررسی نحوه پخش انرژی اولیه سوخت و میزان تلفات انرژی در نقاط مختلف آن مورد مطالعه قرار گیرد. اجزای تعادل گرمایی شامل توان معادل سوخت مصرفی (سوخت دیزل)، توان مفید خروجی، توان معادل تلف شده بهصورت دود اگزوز، توان معادل تلف شده از طریق سیستم خنککننده و توان معادل تلف شده بهصورت سایر انرژیها که در یک موتور دیزل تکسیلندر هواخنک با اعمال سرعتهای 1800 تا 2700 دور در دقیقه و در حالت تمامبار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که کلیه اجزای تعادل گرمایی به استثنای توان معادل تلف شده بهصورت سایر انرژیها در سرعت-های مختلف دارای اختلاف معنیدار در سطح احتمال 001/0 میباشند. بر اساس نتایج بهدست آمده، از کل سوخت دیزل احتراق یافته در موتور، بهطور میانگین 5/19 درصد به توان مفید خروجی، 08/51 درصد به توان معادل تلف شده بهصورت دود اگزوز، 61/14 درصد به صورت توان معادل تلف شده از طریق سیستم خنککننده و 82/14 درصد توان معادل تلف شده بهصورت سایر انرژیها تبدیل شد.

بررسی تعادل گرمایی یک موتور دیزل تکسیلندر هواخنک در سرعتهای مختلف Keywords:

بررسی تعادل گرمایی یک موتور دیزل تکسیلندر هواخنک در سرعتهای مختلف authors

سعید عباسی

دانشجوی دوره دکتری دانشگاه شهید چمران اهواز، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز

هوشنگ بهرامی

دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز.

برات قبادیان

استاد دانشگاه تربیت مدرس، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس

مصطفی کیانی ده کیانی

استادیار دانشگاه شهید چمران اهواز، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کوچک، م.، کشاورز، ع.، شرقی، پ.، میرسلیم، س.م. و قره‌قانی، ...
Durgun O., Sahin Z. 2008 Theoretical investigation of heat balance ...
Taymaz I. (2003). An experimental study of energy balance in ...
Yuksel F., Ceviz M.A.2002. Thermal balance of a four stroke ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تعادل گرمایی یک موتور دیزل تکسیلندر هواخنک در سرعتهای مختلف" توسط سعید عباسی، دانشجوی دوره دکتری دانشگاه شهید چمران اهواز، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز؛ هوشنگ بهرامی، دانشیار دانشگاه شهید چمران اهواز، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز.؛ برات قبادیان، استاد دانشگاه تربیت مدرس، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس؛ مصطفی کیانی ده کیانی، استادیار دانشگاه شهید چمران اهواز، گروه مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (بیوسیستم) و مکانیزاسیون ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تعادل گرمایی، توان تلف شده، توان مفید، سرعت، موتور دیزل هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 716 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در راستای ارزیابی میزان بازده موتورهای احتراق داخلی، لازم است که تعادل گرمایی موتور بهمنظور بررسی نحوه پخش انرژی اولیه سوخت و میزان تلفات انرژی در نقاط مختلف آن مورد مطالعه قرار گیرد. اجزای تعادل گرمایی شامل توان معادل سوخت مصرفی (سوخت دیزل)، توان مفید خروجی، توان معادل تلف شده بهصورت دود اگزوز، توان معادل تلف شده از طریق سیستم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تعادل گرمایی یک موتور دیزل تکسیلندر هواخنک در سرعتهای مختلف با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.