بررسی تجربی بهبود خواص کششی و برشی کامپوزیتهای ساخته شده به روش تزریق رزین تحت خلا در مقایسه با فرآیند ساخت لایه چینی دستی
Publish place: The 18th Marine Industry Conference
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 906
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NSMI18_180
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395
Abstract:
افزایش استحکام مواد کامپوزیتی با استفده از روش های نوین ساخت یکی از موضوعات مورد اهمیت می باشد روش تزریق در خلا موجب افزایش درصد حجمی الیاف و استحکام نهایی ماده خواهد شد و همچنین این روش تاثیر بسزایی در کاهش حفره های هوا در نمونه های نهایی خواهد داشت. در این تحقیق ابتدا به بررسی معایب و مزایای تولید قطعات کامپوزیت به روش ساخت لایه چینی دستی پرداخت و سپس در راستای بهبود معایب روش ساخت لایه چینی دستی فرآیند ساخت تزریق رزین در خلا مورد بررسی قرار گرفته است جهت مقایسه این دو روش از تستهای کشش و برش استفاده شده که نتایج به دست آمده حاکی از بهبود خواص مکانیکی در روش تزریق رزین در خلا است نتایج بدست آمده نشان می دهد خواص مکانیکی در حدود بیست تا سی درصد نسبت به روش ساخت لایه چینی دستی ارتقا یافته است.
Keywords:
Authors
محمد هادی حاج محمد
دکتری مکانیک دانشگاه جامع امام حسین (ع) پژوهشکده دریایی
حسین خدارحمی
دانشیار گروه مکانیک دانشگاه جامع امام حسین (ع) پژوهشکده بالستیک و ضربه
سیدامیر موسوی
دانشجوی ارشد مکانیک دانشگاه جامع امام حسینی (ع) پژوهشکده دریایی
جواد فرجی شعاع
کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک طراحی کاربردی دانشگاه جامع امام حسینی (ع) پژوهشکده دریایی
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :