سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

موج شکن های نیوماتیکی و امکان استفاده از آنها جهت پهلوگیری کشتی ها در نواحی ساحلی فرا ساحلی خلیج فارس

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,686

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSMI18_308

Index date: 24 February 2017

موج شکن های نیوماتیکی و امکان استفاده از آنها جهت پهلوگیری کشتی ها در نواحی ساحلی فرا ساحلی خلیج فارس abstract

موج شکن نیوماتیکی نوعی از سازه های استهلاک انرژی امواج است که قادر به کاهش قسمتی از انرژی موج است در این موجشکن با ایجاد یک ستون حباب هوا ا زعمق آب جریانی مخالف جهت موج ایجاد شده و انرزی موج میرا و ارتفاع آن کاهش می یابد نصب سریع و اشغال فضای کم و عدم ایجاد مشکل در کشتیرانی از مزایای موجشکن نیوماتیکی است عیب عمده این موجشکن این است که نیمی از انرژی هوایی خورجی از سیستم به هدر می رود با این روش میتوان محدوده ای از طول موجهای کوتاه را میرا کردم. برای استفاده بهینه از این موج شکن میتوان آن را با موج شکن شناور ترکیب کرد. جهت بررسی عملکرد موج شکن هیبریدی ساخت مدل فیزیکی یا عددی در عمق های بیشتر لازم است در سواحلی که امکان نصب سایر موجشکنهای معمول وجود نداشته باشد در محد وده نزدیک به ساحل د رعمق بیشتر و به صورت موقت اجرا یاین نوع موج شکن از نظر اقتصادی به صرفه است این موج شکن به صورت متصل به کشتی DAHET و متصل به اسکله ATABمیتواند موید ایمن حتی در شرایط دریای ناآرام هم ادامه داشته باشد مطالعه موردی برای خلیج فارس نشان داد بجز نواحی بین طول جغرافیایی ۵۱ͦ و ۵۷ͦ و عرض جغرافیایی ۲۴ͦ و ۲۸ͦ شمالی که از شمال شرقی به ۱۴ کیلومتری سواحل پارسیان و ۳۰ کیلومتری بندر لنگه و از جنوب غربی به ۶ کیلومتری سواحل دبی تا ابوظبی و از شمال شرق به ۱۲ کیلوتری سواحل بندر گرگان تاسیریک و از جنوب غرب به ۱۳۰ کیلومتری سواحل شرقی کشور قطر منتهی می شود در باقی نواحی خلیج فارس موج شکنهای نیوماتیک مناسب استفاده هستند.

موج شکن های نیوماتیکی و امکان استفاده از آنها جهت پهلوگیری کشتی ها در نواحی ساحلی فرا ساحلی خلیج فارس Keywords:

موج شکن های نیوماتیکی و امکان استفاده از آنها جهت پهلوگیری کشتی ها در نواحی ساحلی فرا ساحلی خلیج فارس authors

مهدی پیروزی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشده مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر

محمدجواد کتابداری

دانشیار دانشکده مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر

میلاد بامدادی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر

حنیفه فاروقی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Taylor, G., "The Action of a surface current used as ...
Iwagaki, Y., Asano, T., and Honda, T., "Combination Effect of ...
Liang, N. K. _ reflection of pneumatic breakwater", Ocean and ...
Evance, J. T., "Pneumatic and similar breakwaters" Docks and British ...
Lorenz, G., Straub, J. B. Herbich, C., and Bowers, E., ...
Beynet, J. M, "Securing passenger transfer between cruise-ship and tender", ...
Faiz, J., and Ebrahimi- salari M., _ Power Resource in ...
The 1s" Marine Industries Conference (MIC2016) 18-21 Octoberber 2016 - ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "موج شکن های نیوماتیکی و امکان استفاده از آنها جهت پهلوگیری کشتی ها در نواحی ساحلی فرا ساحلی خلیج فارس" توسط مهدی پیروزی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشده مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ محمدجواد کتابداری، دانشیار دانشکده مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ میلاد بامدادی نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ حنیفه فاروقی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی دریا دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی هجدهمین همایش صنایع دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله موج شکن نیوماتکی، ستون حباب هوا، میرایی انرژی موج، موجشکن هیبریدی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1686 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که موج شکن نیوماتیکی نوعی از سازه های استهلاک انرژی امواج است که قادر به کاهش قسمتی از انرژی موج است در این موجشکن با ایجاد یک ستون حباب هوا ا زعمق آب جریانی مخالف جهت موج ایجاد شده و انرزی موج میرا و ارتفاع آن کاهش می یابد نصب سریع و اشغال فضای کم و عدم ایجاد مشکل در کشتیرانی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله موج شکن های نیوماتیکی و امکان استفاده از آنها جهت پهلوگیری کشتی ها در نواحی ساحلی فرا ساحلی خلیج فارس با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.