بررسی ساخت وکاربرد دستگاه اتوماتیک دیجیتال آزمایشگاهی سنجش خواص سیالات (ویسکوزیته نسبی ، چگالی سنج، خواص یونی مایعات، دما درسیالات قطبی ،غیر قطبی، وامولسیونی)
Publish place: دومین همایش ملی تجهیزات ومواد آزمایشگاهی صنعت نفت ایران
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 981
This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IRANLABCO02_024
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395
Abstract:
بررسی طرح استفاده از روشی نوین با ساخت دستگاه نمونه الکتریکی چند کاره جایگزین دستگاه سنتی ساده یک کاره درمحاسبات خواص رئولوژی از سیالات است که پس ازچندین مرحله آزمایش با انواع سیال ، مقاومت دستگاه ، صحت عملکرد،دقت در زمان محاسبه. موفق به ساخت اولیه آن شده ایم و برای اولین بار است که نوع دیجیتالی اتوماتیک آن که محاسبهیک حجم معین را بر حسب ثانیه بر ساعت بصورت خودکار گزارش داده ، ویسکوزیته سیالات خصوصاٌ سیالات حفاری براساس زمان طی شده برای عبوراز قیف مارش فنل پلاستیکی اندازه گیری میشود. وچند پارامتر دیگر که قابلیت ارتقاعمانند نسب (PH Mieter) اندازه گیری خواص یونی سیال و با تغییرات وزن سیال ومحاسبات ریاضی شناسایی وزن سیال رابه صورت اتوماتیک دارد.که فعلابه صورت اولیه ساخته شده. این دستگاه شامل کدهای نرم افزاری و قطعات الکترونیکیسخت افزاری خاص است که کمیت ولتاژ آن چندین بار تغییر کرده، زیرا از سه تکنولوژی جریان مقاومت ها، نمایشگر قفلال ای دی ،حسگر ها وحافظه و حساسیت به خواص یونی سیال واز قانون EC مایعات پیروی می کند. مزیت این دستگاهاین است که برای اولین بار است که گرانروی نسبی سیال از طریق قیف مارش وکپ 1000 سی سی را از حالت شمارش دستیبه صورت اتوماتیک و نمایش دیجتیال برده وقابلیت نسب پکیج چند پارامتر دیجیتالی را داراست ومی تواند به صورت سیاردر هرآزمایشگاهی وجود داشته باشد. ورود به مقوله الکترو شیمی والکترو لیزه نمودن سیالات غیره قطبی توسط مایعاتیونی نانو مغناطیس نیز از دست آورد های این طرح می باشد. سیستم توزین چگالی ومیکسر مغناطیس دیجیتال ودما نیزازدیگر دستاوردهای این پژوهش وکاربردی نمودن آن است.
Keywords:
Authors
امیدعلی ممبنی گوداژدر
کارشناس سیالات سرکت ملی حفاری ایران- گروه شیمی صنایع ، واحد سوسنگرد، دانشگاه آزاد اسلامی ، سوسنگرد، ایران
خدارحم عابدی
آزمایشگر سیال شرکت ملی حفاری ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :