بررسی رابطه بکارگیری فناوری اطلاعات و کیفیت ارتباطات با مسئولیت اجتماعی دربین کارکنان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 519

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

AMSCONF04_014

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

Abstract:

امروزه ضروری است نقش هایی را که فناوری اطلاعات می تواند برای مدیریت منابع انسانی ایفا کند را بررسی کرده و بااستفاده از آن زمینه انجام هرچه بهتر وظایف را برای مدیر منابع انسانی فراهم کنیم. در غیر این صورت عملکرد منابعانسانی به ویژه از لحاظ دستیابی به اهداف سازمان ضعیف خواهد بود. از طرفی مسئولیت اجتماعی سازمان ها به ارائه روشهایی می پردازد که سازمان ها در فضاهای کسب و کار خود به آن عمل می کنند و پاسخگوی توقعا ت جامعه، انتظاراتتجاری، قانونی ، اخلاقی و اجتماعی آنان هستند. بنابراین هدف پژوهش حاضر بررسی رابطه بکارگیری فناوری اطلاعات وکیفیت ارتباطات با مسئولیت اجتماعی در بین کارکنان اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان میباشد. جامعه آماری این تحقیق را کلیه کار کنان اداره فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان درسال 94 می باشد کهبر اساس اطلاعات دریافتی 255 می باشند. جهت تعیین حجم نمونه از جدول کرجسی- مورگان استفاده گردید که برای جامعه آماری 255 نفری حجم نمونه 150 نفر قید شده است. روش نمونه گیری در این پژوهش تصادفی ساده میباشد. جهتگرد آوری اطلاعات پرسشنامه ای بین کارکنان اداره فنی و حرفه ای سیستان و بلوچستان پس از تائید روایی و پایایی، توزیع وآنها بهپرسشنامه ها پاسخ خواهند داد ؛ بنابراین روش گرد آوری اطلاعات به صورت میدانی می باشد.در تحقیق حاضر جهت جمع آوریداده ها از دو روش میدانی و کتابخانه ای استفاده خواهد شد. ابزار گرداوری اطلاعات پرسشنامه های 1- فناوری اطلاعات 2- کیفیت ارتباطات و 3- مسئولیت اجتماعی می باشد که آلفای کرونباخ کلی برای پرسشنامه 95.6 بدست آمد و پایایی آن تایید شد. بمنظور تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی و استنباطی (اسمرینف کولموگروف، ضریب همبستگی،) استفاده گردید. یافته های نشان می دهد که بین فناوری اطلاعات و کیفیت ارتباطات با مسئولیت پذیری اجتماعی رابطه وجود دارد. همچنین از بین ابعاد فناوریاطلاعات مولفه نگرش نسبت به استفاده از فناوری اطلاعات بیشترین رابطه و از بین ابعاد کیفیت ارتباطات مولفه رضایتبیشترین رابطه را بر مسئولیت اجتماعی داشتند.

Authors

عایشه دامنی فرد

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

حسن شهرکی پور

دانشیار مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

نگار الهمیان

استادیارمدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

محمد فاروق دامنی فرد

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • داودی، سیده فاطمه. (1393)، بررسی رابطه بین فناوری اطلاعات و ...
  • رشیدی، اشرف(389 1)بررسی ارتباط گوش دادن و یادگیری.مجموعه مقالات همایش ... [مقاله کنفرانسی]
  • مرشدی، ابوالفضل؛ شیری _ حامد؛ (1389).کانون‌های فرهنگی هنری و توسعه ...
  • مشبکی، اصغر و خلیلی شجاعی، وهاب. (1389). بررسی رابطه فرهنگ ...
  • ). Building a taxonomy of a firm's knowledge assets: A ...
  • نکویی مقدم، محمود-حسن زاده، علی-یزدی فیض آبادی، ‌وحید(1387). بررسی رابطه ...
  • Drucker, P. (2000): "An Abridged and Revised Version of Management: ...
  • T., and Priston, L.E. (1995), ongeho orzaamheid _ _ Tjeenk ...
  • Employee Involvement G Total , 1992 Lawler, E, Mohr Man, ...
  • Sleezer C. M., Wentling T. L., Cude R. L. Human ...
  • King..G, . (2012) , "The components of communic ation quality ...
  • نمایش کامل مراجع