سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

حفاری تونل امام رضا در جاده اردبیل سرچم با استفاده از روش های عددی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,223

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCAC02_030

Index date: 24 February 2017

حفاری تونل امام رضا در جاده اردبیل سرچم با استفاده از روش های عددی abstract

این مقاله، پایداری و طراحی سیستم نگهداری مورد نیاز را بر اساس شرایط موجود در تونل امام رضا، مورد مطالعه قرار میدهدمرحله اول شامل طراحی و اجرای سازه اولیه در بخش فوقانی با ارتفاع 5/5 متر و با مقطع نیمدایره و مرحله دوم شامل حفاری تحتانی به شکل مقطع مستطیلی به ارتفاع 3 متر و عرض 7/34 اجرا و سپس پایدارسازی میشود.در بخش پایدارسازی در هر مرحله با توجه به خصوصیات و مقدار فشار وارده بر سقف و کناره های تونلها اجزا و مصالح به کار گرفته شده در آزمایشگاه مورد بررسی قرار گرفت وسپس با توجه به نتایج آن ها اقدامات پایدارسازی صورت گرفت. حفاری تونل بهصورت 5 مرحلهای در قسمتهای فوقانی و تحتانی پیشبینیشده است. مقطع با مدل سازی توام توده و سازه نگهدارنده به کمک نرمافزار به روش عددی المانهای محدود تحلیل شده است. مرزهای مدل از دو طرف و از پایین بین 3 الی 5 برابر قطر تونل امتداد یافتهاند و ازبالا تا سطح زمین در نظر گرفته شده است. شرایط تکیهگاهی در مرزهای قایم دو طرف با استفاده از غلتک های افقی که حرکت نقاط مرزی را در جهت افقی محدود میسازد مدلسازی شده و در مرز افقی تحتانی تغییر مکان های افقی و قایم بسته در نظر گرفته شده است. پیشنهاد سیستم طبقه بندی RMR نصب منظم راک بولت ها به طول 4 تا 5 متر و فواصل 1 تا 1/5 متر در سقف و دیواره ها با نصب تور سیمی و شاتکریت 100 تا 150 میلیمتر و 100 میلیمتر در دیوارهها است.سیستم طبقهبندی Q بولت های منفرد به طول 1/9 متر و فوصال 1 تا 1/5 متر را پیشنهاد میدهد. در ضمن بعد معادل در این سیستم برای تونل برابر 9/3 متر است.

حفاری تونل امام رضا در جاده اردبیل سرچم با استفاده از روش های عددی Keywords:

حفاری تونل امام رضا در جاده اردبیل سرچم با استفاده از روش های عددی authors

علیرضا افرادی

دانشجوی دکترای تخصصی مهندسی معدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

سیامک رضازاده

استاد یار و مدیرگروه معدن و زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مدنی، حسن. اصول استخراج معادن، تهران. انتشارات: وزارت آموزش پرورش، ...
معماریان، حسین. زمین شناسی مهندسی وژئوتکنیک. تهران: انتشارات دانشگاه تهران، ...
منشی زاده تهرانی، فرشاد. تحلیل رفتار تونل های سنگی با ...
معماریان، حسین. روشهای اکتشافی زمین شناسی مسیر تونلها، مجموعه مقالات ...
_ Barton, N. Loset, R. and Lunde, J. 1980. Application ...
Barton Nick, 2002, "Some New Q-value correlations to assist in ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "حفاری تونل امام رضا در جاده اردبیل سرچم با استفاده از روش های عددی" توسط علیرضا افرادی، دانشجوی دکترای تخصصی مهندسی معدن دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر؛ سیامک رضازاده، استاد یار و مدیرگروه معدن و زمین شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشهر نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش سراسری مباحث کلیدی در مهندسی عمران ، معماری و شهرسازی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حفاری، انفجار، راک بولت هستند. این مقاله در تاریخ 6 اسفند 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3223 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این مقاله، پایداری و طراحی سیستم نگهداری مورد نیاز را بر اساس شرایط موجود در تونل امام رضا، مورد مطالعه قرار میدهدمرحله اول شامل طراحی و اجرای سازه اولیه در بخش فوقانی با ارتفاع 5/5 متر و با مقطع نیمدایره و مرحله دوم شامل حفاری تحتانی به شکل مقطع مستطیلی به ارتفاع 3 متر و عرض 7/34 اجرا و سپس ... . برای دانلود فایل کامل مقاله حفاری تونل امام رضا در جاده اردبیل سرچم با استفاده از روش های عددی با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.