سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مشخصه یابی آلایش لایه ای سیلیکان - برون در ساختار Si/Si-B/Si رشد یافته به روش رونشانی پرتو ملکولی

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,422

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCV03_016

Index date: 22 August 2008

مشخصه یابی آلایش لایه ای سیلیکان - برون در ساختار Si/Si-B/Si رشد یافته به روش رونشانی پرتو ملکولی abstract

در این مقاله مشخصه یابی الکتریکی آلایش لایه ای سیلیکان - برون در ساختار Si/Si-B/Si که با سیستم رونشانی پرتو ملکولی (MBE) رشد یافته می پردازیم. پس از رشد ساختار، ولتاژ عرضی هال در گستره دمایی 60 تا 300 کلوین اندازه گیری شده و متعاقبا وابستگی دمایی ضریب هال به دست آمده است. با برازش نظری تغییرات دانسیته سطحی حفره ها نسبت به دما، چگالی و انرژی یونش ناخالصی، فاکتور هال و ضریب بالاکشیدگی تراز فرمی محاسبه شده است.

مشخصه یابی آلایش لایه ای سیلیکان - برون در ساختار Si/Si-B/Si رشد یافته به روش رونشانی پرتو ملکولی authors

مقاله فارسی "مشخصه یابی آلایش لایه ای سیلیکان - برون در ساختار Si/Si-B/Si رشد یافته به روش رونشانی پرتو ملکولی" توسط محمد علی صادق زاده، دانشکده فیزیک، دانشگاه یزد؛ الهام ابوالحسنی؛ لیلا غریب شاهی نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی خلاء پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 1 شهریور 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1422 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله مشخصه یابی الکتریکی آلایش لایه ای سیلیکان - برون در ساختار Si/Si-B/Si که با سیستم رونشانی پرتو ملکولی (MBE) رشد یافته می پردازیم. پس از رشد ساختار، ولتاژ عرضی هال در گستره دمایی 60 تا 300 کلوین اندازه گیری شده و متعاقبا وابستگی دمایی ضریب هال به دست آمده است. با برازش نظری تغییرات دانسیته سطحی حفره ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مشخصه یابی آلایش لایه ای سیلیکان - برون در ساختار Si/Si-B/Si رشد یافته به روش رونشانی پرتو ملکولی با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.