سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر خلاء در پایداری محیطی تمام نگارهای ژلاتین حساس شده با هالید نقره

Publish Year: 1386
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,118

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCV03_027

Index date: 22 August 2008

تاثیر خلاء در پایداری محیطی تمام نگارهای ژلاتین حساس شده با هالید نقره abstract

ساخت عناصر اپتیکی که عاری از خطا های رنگی و هندسی باشند اگر چه هنوز هم به طریقه محاسبات طولانی و پیچیده ترکیبات اپتیکی انجام می گیرد ولی بعد از ورود فعال تمام نگاری به صحنه اپتیک، ساخت این عناصر به روش فوق کم کم جای خود را به ساخت عناصر اپتیکی به روش تمام نگاری ( HOE) می سپارد. در این کار از ژلاتین حساس شده با هالید نقره (SHSG) برای ساخت توری عبوری فازی استفاده شده است. اصطلاح (SHSG) دلالت دارد بر مواد تماما زلاتینی که اطلاعات تصویری اولیه را از طریق جذب فوتون توسط ژلاتین در حوالی تصویر ظاهر شده بهم پیوند می دهد . تصویر ذخیره شده در این روش بصورت تغییرات ضریب شکست در داخل ژلاتین است . قرار دادن نمونه به مدت 1 الی 2 ساعت در داخل خلاء در انتهای مرحله پردازش به منظور آبزدایی ژلاتین باعث افزایش کیفیت و پایداری آن تا دمای 110 درجه سانتیگراد می گردد . این روش یکی از نوید بخش ترین روشها برای ساخت عناصر اپتیکی تمام نگاشتی ( HOE) عبوری است، در این روش حداکثر بازدهی پراش به دست آمده 70 % می باشد که با رکورد های موجود جهانی برابری می کند.

تاثیر خلاء در پایداری محیطی تمام نگارهای ژلاتین حساس شده با هالید نقره authors

زهره حریریان

آزمایشگاه تمام نگاری، پژوهشکده لیزر و اپتیک، و پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای

مقاله فارسی "تاثیر خلاء در پایداری محیطی تمام نگارهای ژلاتین حساس شده با هالید نقره" توسط زهره حریریان، آزمایشگاه تمام نگاری، پژوهشکده لیزر و اپتیک، و پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای؛ ناصر پرتوی شبستری نوشته شده و در سال 1386 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی خلاء پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 1 شهریور 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1118 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ساخت عناصر اپتیکی که عاری از خطا های رنگی و هندسی باشند اگر چه هنوز هم به طریقه محاسبات طولانی و پیچیده ترکیبات اپتیکی انجام می گیرد ولی بعد از ورود فعال تمام نگاری به صحنه اپتیک، ساخت این عناصر به روش فوق کم کم جای خود را به ساخت عناصر اپتیکی به روش تمام نگاری ( HOE) می سپارد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر خلاء در پایداری محیطی تمام نگارهای ژلاتین حساس شده با هالید نقره با 4 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.