Year: 1395
Publish place: International Interactive Information Retrieval Conference
COI: IIIRC01_023
Language: PersianView: 566
This Paper With 18 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
طی دهه های گذشته فرایند اطلاع یابی کاربران در منابع الکترونیکی پیوسته موضوع تحقیقات فراوانی در حوزه ذخیره و بازیابی اطلاعات بوده است. با فراگیر شدن دسترسی افراد به منابع شبکه وب، فصل تازه ای در این مطالعات گشوده شده و بسیاری از محققان حوزه بازیابی اطلاعات به مطالعات مبتنی بر وب و بررسی رفتار جستجوی وب کاربران علاقه مند شدند. در مقاله حاضر پژوهشگران با روش فراتر کیب و از طریق مرور متون مرتبط، اقدام به مفهوم پردازی رفتار جستجوی وب و شناسایی مدل های مربوط به آن نمودند. سپس به توصیف مدل های رفتار جستجوی وب ناوارو- پریتو، اسکایف و راجرز، مدل جست و جوی اطلاعات وب چو، دتلور و ترنیال، مدل چند بعدی تعامل کاربر و وب ونگ، هاک و تنوپیر، مدل ساده جستجوی اطلاعات در وب هولسچر و استراب، مدل فرایند جستجوی اطلاعات در وب لوبر و کریستیا، مدل رفتار اطلاع یابی و بی دانشمندان علوم اجتماعی مهو و تیبو، مدل نظری رفتارهای اطلاعاتی وبی کارگران سازمانی دتلر، مدل لنزهای شبکه ای ادواردز، مدل کلان رفتار جستجوی اطلاعات وب نایت و اسپینک، مدل رفتار جستجوی اطلاعات در موتورهای جستجوی وبی شریت، هرناندز، زاجا، پیرولی و مدل تعاملات جستجوی وب کینلی پرداخته است. پس از مرور مدل های رفتار جستجوی وب، عوامل موثر بر رفتار جستجوی وب به دست آمد. رشد سریع وب، محیطی را برای ظهور یک گروه جدید از کاربران فراهم آورده که این گروه جدید الزاما متخصصان اطلاع رسانی نبوده و در بسیاری از موارد، هیچ آموزش رسمی در ایجاد پرسش جستجوی مناسب با استراتژی های بازیابی اطلاعات دریافت نکرده اند. آنها به استفاده از استراتژی های جستجوی متنوع به همراه نتایج نامناسب بیشتر، عادت کرده و به میزان بسیاری به خود متکی هستند. این تغییرات در کاربران بدین معناست که متغیرهای متنوعی در تعاملات کاربران مختلف با وب باید مورد توجه قرار گیرند. به عبارتی، توجه به متغیرهایی که بر رفتار جستجوی اطلاعات کاربران در وب تاثیر می گذارند از اهمیت بیشتری برخوردار شده اند. عوامل موثر بر رفتار جستجوی وب بدست آمده عبارت اند از: وظیفه جستجو، عوامل شناختی، عوامل جمعیت شناختی و ویژگی های جستجو.
Keywords:
رفتار جستجوی وب، مدل ها، عوامل موثر
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/572884/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کاظم پور، زهرا و ناخدا، مریم،1395،رفتار جستجوی وب: مدل ها و عوامل موثر برآن،اولین کنفرانس بین المللی بازیابی تعاملی اطلاعات،،،https://civilica.com/doc/572884
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، کاظم پور، زهرا؛ مریم ناخدا)
برای بار دوم به بعد: (1395، کاظم پور؛ ناخدا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تاثیر تحصیلات والدین بر رشد اجتماعی فرزندان
- معرفی دانشگاه اراک بعنوان دانشگاه سبز
- بیوگاز و تولید آن در ایران
- مدلسازی تونل با روش حفاری NATM در خاک رسی با استفاده از مقایسه مدل رفتاری کم کلی و موهر کلمب
- بررسی آزمایشگاهی تثبیت خاک های ریزدانه به کمک ریزش محلول هایپلیمری جهت کنترل ریزگردها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- Facial Images Quality Assessment based on ISO/ICAO S tandard Compliance Estimation by HMAX Model
- A New Non- Gaussian Performance Evaluation Method in Uncompensated Coherent Optical Transmission Systems
- SSIM- Based Fuzzy Video Rate Controller for Variable Bit Rate Applications of Scalable HEVC
- Balancing Agility and Stability of Wireless Link Quality Estimators
- Standard Deviation Characterization of a Small Size Reverberation Chamber by Using Full wave Simulation and E- Field Probe
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.