سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بهینه سازی خنک کاری هوای ورودی به سیکل توربین گاز به روش تبخیری (مدیا) با استفاده از الگوریتم ژنتیک

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 959

This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ECICONF01_026

Index date: 26 April 2017

بهینه سازی خنک کاری هوای ورودی به سیکل توربین گاز به روش تبخیری (مدیا) با استفاده از الگوریتم ژنتیک abstract

توربین های گاز نقش بسیار مهمی در تامین برق مورد نیاز کشور مخصوصا در پیک بار شبکه برق بر عهده دارند. از معایب اصلی این توربین ها، تغییرات زیاد تولید توان آنها بر اثر تغییر شرایط جوی می باشد. از طرفی در زمان پیک مصرف شبکه برقایران و همزمان با ماههای گرم سال، توان تولیدی توربین های گازی تحت تاثیر افزایش دمای محیط، به مقدار قابل ملاحظه ای کاهش می یابد.لذا اتخاذ روشهایی جهت سرمایش هوای ورودی کمپرسور این توربین ها و بازیابی توان از دست رفتهء آنهادر امر بهینه سازی ضروری می باشد. با توجه به شرایط آب و هوایی گرم و خشک ایران، بیشتر نیروگاههای ایران برای خنککاری هوای ورودی به کمپرسور از روش تبخیری )مدیا و فاگ( استفاده می کنند. استفاده از آب در روش تبخیری و همچنین بحران آب موجود، این روش خنک کاری را با محدودیت روبرو ساخته است. لذا در این مقاله بهینه سازی روش خنک کاریتبخیری با هدف افزایش توان خالص تولیدی و کاهش مصرف آب مد نظر است، که با استفاده از الگوریتم ژنتیک توسط نرمافزار متلب انجام شده است، که در نهایت با انتخاب بهینه پارامترهای n و c )دو مشخصه اصلی پکینگ های کولر تبخیری(، نسبت L/G )نسبت دبی جرمی آب به هوا( و ارتفاع پکینگ می توان، توان تولیدی سیکل نیروگاه گازی را در دمای 35 درجه سانتیگراد از 117 مگاوات به 133/99مگاوات در حالت بهینه رسانید. و همچنین دبی آب مصرفی برای پکینگ با ارتفاع3/87 متری برابر 2/86کیلوگرم بر ثانیه می باشد، که در حالت طراحی بهینه این مقدار به2/06 کیلوگرم بر ثانیه کاهش یافته است.

بهینه سازی خنک کاری هوای ورودی به سیکل توربین گاز به روش تبخیری (مدیا) با استفاده از الگوریتم ژنتیک Keywords:

بهینه سازی خنک کاری هوای ورودی به سیکل توربین گاز به روش تبخیری (مدیا) با استفاده از الگوریتم ژنتیک authors

ابراهیم حیاتی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه شهید رجایی تهران،

محمدرضا علیگودرز

استادیار، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران،

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
International _ 2016 36و37 17-18 October 2016 _ ...
Cengel, Boles, Thermo dynamics an Engineering Approach Problem Solutions, -John ...
B. Dawoud a, Y.H. Zurigat, J. B _ rtmanyThermo dynamic ...
R. Hosseini and A. Beshkani, Performance Improvement of Gas Turbine ...
Mahmood Farzaneh-Gord, Mahdi Deymi -Dashtebayaz, Effect of various inlet air ...
E. Kakaras, A. Doukelis, S. Karellas, Compressor intake-air cooling in ...
Sepehr Sanaye, Abbasali Fardad, Masoud Mostakhdemi, Thermo economic optimization of ...
Shariat Panahi, M., " An Introduction to Genetic Algorithms, Department ...
A. Bejan, M.J. Moran, Thermal design and optimization, John Wiley ...
G. B. Hill, E. J. Pring, Peter D. Osborn, BSc ...
Detlev Kroger-Air-coo led Heat Exchangers And Cooling Towers_ Thermal -flower ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بهینه سازی خنک کاری هوای ورودی به سیکل توربین گاز به روش تبخیری (مدیا) با استفاده از الگوریتم ژنتیک" توسط ابراهیم حیاتی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه شهید رجایی تهران،؛ محمدرضا علیگودرز، استادیار، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران، نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس بین المللی چالش های الکترونیکی 2016 پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توربین گاز ، خنک کاری تبخیری ، الگوریتم ژنتیک هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 959 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توربین های گاز نقش بسیار مهمی در تامین برق مورد نیاز کشور مخصوصا در پیک بار شبکه برق بر عهده دارند. از معایب اصلی این توربین ها، تغییرات زیاد تولید توان آنها بر اثر تغییر شرایط جوی می باشد. از طرفی در زمان پیک مصرف شبکه برقایران و همزمان با ماههای گرم سال، توان تولیدی توربین های گازی تحت تاثیر ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی الگوریتم ژنتیک طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله بهینه سازی خنک کاری هوای ورودی به سیکل توربین گاز به روش تبخیری (مدیا) با استفاده از الگوریتم ژنتیک با 17 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.