سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه ی تاثیر اندازه و موقعیت بازشو در رفتار دیوارهای برشی با بازشوی هم راستا و غیر هم راستا به روش اجزای محدود

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 597

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEICONF01_233

Index date: 26 April 2017

مطالعه ی تاثیر اندازه و موقعیت بازشو در رفتار دیوارهای برشی با بازشوی هم راستا و غیر هم راستا به روش اجزای محدود abstract

دیوارهای برشی در بناها اعم از بلند، متوسط و حتی کوتاه موجب افزایش سختی، ظرفیت تحمل، انعطاف پذیری و در نتیجه افزایشچشمگیر مقاومت ساختمان شده و در مقایسه با قاب های خمشی اقتصادیتر خواهد بود اما برخی محدودیت های معماری مهندس محاسبرا مجبور به تعبیه بازشو در دیوارهای برشی می نماید. تا کنون تحلیل های تیوری و تجربی بسیاری بر روی دیوار برشی با بازشو و یا بدونبازشو انجام شده که مودهای شکست آن مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و نسبتا شناخته شده است. یک مورد خاص حالات شکستدیوار برشی بتنی با بازشوی عمودی هم راستا است . در این نوع دیوار شاهد شکست ترد در انتهای تیرهای کوپله پیش از ایجاد مفصلپلاستیک در پای دیوار می باشیم در حالی که پیش بینی رفتار دیوار برشی با بازشوی غیر هم راستا که در آن بازشوها در یک امتداد قرارنگرفته و به صورت زیگزاگ می باشند به مراتب سخت تر است. در این مقاله ابتدا جهت صحت سنجی، مدل آزمایشگاهی موسوآرکا درنرم افزار تحلیلی آباکوس مدل شده و مطابقت قابل قبولی به دست آمده، سپس مطالعات نظری بر سازه ی دیوارها با بازشوی هم راستا و غیرهم راستا صورت گرفته و رفتارهایی از قبیل سختی، شدت نیروی زمین لرزه، تاثیر موقعیت و اندازه ی بازشوها و راه های تقویت دیوار برشیمورد بحث و بررسی قرار گرفته است.این مقاله نتایج تحلیل تیوریک حالات شکست و تاثیر ابعاد و محل بازشو در رفتاردیوار برشی بابازشوی غیر هم راستا و مقایسه ی رفتاری آن با دیوار برشی هم بسته با تیر همبند را نشان می دهد. نتایج منجر به شناخت موقعیت و ابعادبهینه ی بازشوها در دیوار با بازشوی عمودی هم راستا و غیر هم راستا و تفاوت رفتار لرزه ای این دو نوع دیوار از جمله از حیث رفتار ترد وشکل پذیر شده است.

مطالعه ی تاثیر اندازه و موقعیت بازشو در رفتار دیوارهای برشی با بازشوی هم راستا و غیر هم راستا به روش اجزای محدود Keywords:

دیوار برشی هم بسته , تیر همبند , بازشوی غیر هم راستا , سختی

مطالعه ی تاثیر اندازه و موقعیت بازشو در رفتار دیوارهای برشی با بازشوی هم راستا و غیر هم راستا به روش اجزای محدود authors

مهدی راسخ فومنی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- سازه دانشکده پردیس بین الملل دانشگاه گیلان

ملک محمد رنجبر

دانشیار گروه عمران دانشکده فنی دانشگاه گیلان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Wood. SL, Wight. JK, Moehle. JP, The 1985 Chile earthquake ...
Paulay. T, Priestley. M, Seismic design of reinforced concrete and ...
Tellen. K, Maffei. J, Willford. M, Aviram. A, Huang. Y, ...
Aejaz. A, Wight. JK, RC Structural walls with staggered door ...
Yanez. FV, Park. R, Paulay. T, Seismic behavior of walls ...
Yanez. FV, Seismic behavior of reinforced concrete walls with irregular ...
Internationa Congress on Engineering Innovation And Technology Development 19 May ...
Mosoarca. M, Contributions at the calculation and design of reinforced ...
Demeter I, Nagy-Gyorgy T, Stoian. V, Dan. D, Quasi-static loading ...
Demeter I, Nagy-Gyorgy T, Stoian V, Darescu CA, Dan. D, ...
Dan. D, Fabian. A, Stoian. V, Theoretical and experimental study ...
Dan. D, Fabian. A, Stoian. V, Nonlinear behavior of composite ...
Dan. D, Fabian. A, Stoian. V, Theoretical and experimental study ...
Nagy-Gyorgy T, Mosoarca. M, Stoian. V, Gergely. J, Dan. D, ...
Nagy-Gyorgy T, Stoian. V, Dan. D, Daescu. C, Diaconu. D, ...
Mosoarca. M, Failure Modelling using simplified computational methods of rc ...
Mosoarca. M, Stoian. V, Modelling by theoretical and experimental analysis ...
Mosoarca. M, Stoian. V, Seismic energy dissipation in structural reinforced ...
Gioncu. V, Mazzolani. FM, Earthquke engineering for structural design. New ...
Anastasiadis. A, Ductility problems at frame metallc structures without bracings. ...
Mosoarca. M, Seismic behaviour of reinforced concrete shear walls with ...
Mosoarca. M, Failure analysis ofRC shear walls with staggered openings ...
Romanian State Code: ST AS 10107/0-90. Design and detailing of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه ی تاثیر اندازه و موقعیت بازشو در رفتار دیوارهای برشی با بازشوی هم راستا و غیر هم راستا به روش اجزای محدود" توسط مهدی راسخ فومنی، دانشجوی کارشناسی ارشد عمران- سازه دانشکده پردیس بین الملل دانشگاه گیلان؛ ملک محمد رنجبر، دانشیار گروه عمران دانشکده فنی دانشگاه گیلان نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنگره بین المللی نوآوری در مهندسی و توسعه تکنولوژی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیوار برشی هم بسته، تیر همبند، بازشوی غیر هم راستا، سختی هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 597 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که دیوارهای برشی در بناها اعم از بلند، متوسط و حتی کوتاه موجب افزایش سختی، ظرفیت تحمل، انعطاف پذیری و در نتیجه افزایشچشمگیر مقاومت ساختمان شده و در مقایسه با قاب های خمشی اقتصادیتر خواهد بود اما برخی محدودیت های معماری مهندس محاسبرا مجبور به تعبیه بازشو در دیوارهای برشی می نماید. تا کنون تحلیل های تیوری و تجربی بسیاری بر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه ی تاثیر اندازه و موقعیت بازشو در رفتار دیوارهای برشی با بازشوی هم راستا و غیر هم راستا به روش اجزای محدود با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.