سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

پتانسیل سنجی و برنامه ریزی استراتژیک سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS)، (مطالعه موردی: شهرستان بیرجند)

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 736

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ITCC03_094

Index date: 26 April 2017

پتانسیل سنجی و برنامه ریزی استراتژیک سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS)، (مطالعه موردی: شهرستان بیرجند) abstract

در سالهای اخیر رشد شتابان جمعیت و شهرنشینی از طرفی و افزایش میزان وسایل نقلیه از طرفی دیگر مشکلاتمتعددی از جمله آلودگی، ترافیک سنگین و افزایش تصادفات را به دنبال داشته است که لزوم برنامه ریزی و مدیریتجنبه های مختلف شهری از جمله ایجاد یک سیستم حمل و نقل مناسب را ضروری و اجتناب ناپذیر کرده است. یکیاز راهکارهای مهم و ارزشمند که در زمینه مشکلات حمل و نقل مطرح می گردد، هوشمندسازی سیستم حمل و نقل(ITS) می باشد. در این زمینه سنجش پتانسیل ها و اعمال یک برنامه ریزی راهبردی می تواند نقشی اساسی درافزایش خدمات دهی و کاهش مسایل و مشکلات موجود داشته باشد. این مقاله از نوع کاربردی بوده و با استفاده ازروش توصیفی – تحلیلی در نظر دارد ضمن معرفی مبانی و ابعاد سیستم حمل و نقل هوشمند به بررسی پتانسیل ها وامکان برنامه ریزی استراتژیک آن در شهر بیرجند بپردازد . شیوه جمع آوری داده ها به صورت مطالعات اسنادیکتابخانه ای و همچنین پژوهش میدانی از نوع پیمایشی ( مصاحبه و پرسشنامه) انجام شده است. در ادامه نقاط قوت وضعف، فرصت ها و تهدیدهای سیستم حمل ونقل هوشمند تعیین و با استفاده از مدل برنامه ریزی استراتژیک SWOTمورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت ودر نهایت به ارایه راهبردهای مناسب پرداخته شده است.

پتانسیل سنجی و برنامه ریزی استراتژیک سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS)، (مطالعه موردی: شهرستان بیرجند) Keywords:

حمل و نقل هوشمند , بیرجند , مدل استراتژیک سوات1 نویسنده

پتانسیل سنجی و برنامه ریزی استراتژیک سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS)، (مطالعه موردی: شهرستان بیرجند) authors

عبدالمجید احمد

عضو هیات علمی دانشگاه بزرگمهر قاینات

غلامحسین قاسمی

عضو هیات علمی دانشگاه بزرگمهر قاینات

محسن صابری

عضو هیات علمی دانشگاه بزرگمهر قاینات

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بهزادفر، مصطفی، و زمانیان روزبه(1387)"برنامه ریزی راهبردی توسعه گردشگری با ...
مامفی، علی، جوانبخت.(1390)" تحلیل راهبردی توسعه گردشگری با استفاده از ...
طبیبی، مسعود، فتحیان، محمد، موسوی اشکوری، شهاب الدین(1386)"برنامه ریزی راهبردی ...
حکمت نیا، حسن (1390)" نقش برنامه ریزی حمل و نقل ...
صلواتی، علیرضا و حسین حق شناس(1383)"یکپارچه سازی سیستم حمل و ...
شهیدزاده، حسین، عسکری نژاد امیری، علی، (1386)برنامه جامع ITS شهری، ...
ابوالقاسمی, نرگس؛ سیدمهدی تشکری هاشمی و الهه حاج هاشمی، 1393، ...
Hull, A. (2005), "Integrated transport planning in the UK: From ...
May, AD. & Robert, M. (1995), _ design of integrated ...
Potter, S. & Skinner, M. (2000), "On transport integration: a ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "پتانسیل سنجی و برنامه ریزی استراتژیک سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS)، (مطالعه موردی: شهرستان بیرجند)" توسط عبدالمجید احمد، عضو هیات علمی دانشگاه بزرگمهر قاینات؛ غلامحسین قاسمی، عضو هیات علمی دانشگاه بزرگمهر قاینات؛ محسن صابری، عضو هیات علمی دانشگاه بزرگمهر قاینات نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنگره بین المللی کامپیوتر، برق و مخابرات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حمل و نقل هوشمند، بیرجند، مدل استراتژیک سوات1 نویسنده هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 736 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در سالهای اخیر رشد شتابان جمعیت و شهرنشینی از طرفی و افزایش میزان وسایل نقلیه از طرفی دیگر مشکلاتمتعددی از جمله آلودگی، ترافیک سنگین و افزایش تصادفات را به دنبال داشته است که لزوم برنامه ریزی و مدیریتجنبه های مختلف شهری از جمله ایجاد یک سیستم حمل و نقل مناسب را ضروری و اجتناب ناپذیر کرده است. یکیاز راهکارهای مهم ... . برای دانلود فایل کامل مقاله پتانسیل سنجی و برنامه ریزی استراتژیک سیستم های حمل و نقل هوشمند (ITS)، (مطالعه موردی: شهرستان بیرجند) با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.