سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی کارایی تبدیل فوریه گسسته اصلاح شده در رله های عددی برای تخمین فازور جریان

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,225

This Paper With 18 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

COMCONF03_141

Index date: 26 April 2017

بررسی کارایی تبدیل فوریه گسسته اصلاح شده در رله های عددی برای تخمین فازور جریان abstract

سیگنال جریان خطا در رله، ترکیبی از مولفه میرای DC ، مولفه اصلی و هارمونیک های سینوسی است. از آنجا که تبدیل فوریه گسسته سیکل کامل ، توانایی حذف و تضعیف مولفه های فرکانس پایین را ندارد، لذا اندازه و فاز تخمین زده شده توسط این روش با خطا همراه است. در این مقاله الگوریتمی جدید برای تخمین فازور سیگنال جریان در رله های حفاظتی عددی ارایه می شود و سپس کارایی آن در حذف مولفه های هارمونیک، نویز و مولفه میرای DC در شرایط مختلف عملکرد شبکه بررسی می شود. مطابق با الگوریتم ارایه شده، ابتدا مشخصات مولفه میرایی DC از سیگنال جریان ورودی رله حفاظتی تخمین زده می شود و سپس اثر نامطلوب این مولفه بر فازور جریان در حوزه ی فرکانس جبران می شود. تکنیک پیشنهاد شده با استفاده از دو متغیر موقت برای مشخص کردن مولفه میرای DC، چند عملیات معمول ریاضی به DFT اضافه می کند و تغییر قابل ملاحظه ای در حجم محاسبات به وجود نمی آورد. کارایی این الگوریتم بطور کامل در نرم افزار متلب و در سیستم 14 شینه استاندارد IEEE مورد بررسی قرار گرفته و نتایج حاصل از عملکرد آن با روش مرسوم مورد استفاده در رله های تجاری مدرن (DFT معمول) برای طیف گسترده ای از سیگنال شامل سطوح مختلف از اندازه و ثابت زمانی میرای DC، فرکانس عملکرد غیر نامی، سیگنال معوج ناشی از اشباع ترانسفورماتور جریان و همچنین حالت های مختلف عملکرد سیستم 14 شینه مقایسه می گردد. در این مقاله برای بررسی و ارزیابی نتایج حاصل از الگوریتم اصلاح شده و DFT معمول، شاخص های استاندارد از جمله زمان صعود، زمان نشست و فراجهش برای ارزیابی و مقایسه در نظر گرفته شده اند و تغییرات آنها در شرایط عملکرد مختلف شبکه برای الگوریتم پیشنهادی بررسی شده است.

بررسی کارایی تبدیل فوریه گسسته اصلاح شده در رله های عددی برای تخمین فازور جریان Keywords:

بررسی کارایی تبدیل فوریه گسسته اصلاح شده در رله های عددی برای تخمین فازور جریان authors

قاسم کیانی ده کیانی

کارشناسی ارشد برق قدرت، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه آزاد اسلامی اهواز

قدرت اله سیف السادات

دانشیار، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Johns, A.T. and Salman, S.K.. (1997), "Digital protection for power ...
Phadke, A.G. and Thorp, J.S., (2009), "Computer relaying for power ...
Purohit, A.M. and Gohokar, V.N., (2015), "Recent developments in distance ...
Sidhu, T.S., Zhang, X., Albasri, F. and Sachdev, M.S., (2003), ...
Rubeena, R., Zadeh, M.R.D. and Bains, T.P.S., (2014), _ accurate ...
Wright, A. and Christopoulos, C., (2012), "Electrical power system protection", ...
Benmouyal, G., (1995), "Removal of DC-offset in current waveforms using ...
Jiang, Z., Miao, S. and Liu, P., (2014), "A modified ...
Kusljevic, M.D., (2004), _ simple recursive algorithm for frequency estimation. ...
Buticchi, G., Consolini, L. and Lorenzani, E., (2013), "Active filter ...
Kang, S.H., Lee, D.G., Nam, S.R., Crossley, P.A. and Kang, ...
Srikanth, P., Rajendra, O., Yesuraj, A., Tilak, M. and Raja, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی کارایی تبدیل فوریه گسسته اصلاح شده در رله های عددی برای تخمین فازور جریان" توسط قاسم کیانی ده کیانی، کارشناسی ارشد برق قدرت، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه آزاد اسلامی اهواز؛ قدرت اله سیف السادات، دانشیار، دانشکده مهندسی برق، دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس سراسری نوآوری های اخیر در مهندسی برق و کامپیوتر پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مولفه میرای DC، تبدیل فوریه گسسته، تخمین فازور هستند. این مقاله در تاریخ 6 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1225 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیگنال جریان خطا در رله، ترکیبی از مولفه میرای DC ، مولفه اصلی و هارمونیک های سینوسی است. از آنجا که تبدیل فوریه گسسته سیکل کامل ، توانایی حذف و تضعیف مولفه های فرکانس پایین را ندارد، لذا اندازه و فاز تخمین زده شده توسط این روش با خطا همراه است. در این مقاله الگوریتمی جدید برای تخمین فازور سیگنال ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی کارایی تبدیل فوریه گسسته اصلاح شده در رله های عددی برای تخمین فازور جریان با 18 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.