پذیرش خدمات دولت الکترونیک مبتنی بر پیامک: تفاوت بین پذیرندگان و غیرپذیرندگان (مورد مطالعه : استان ایلام)

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 425

This Paper With 13 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

COMCONF03_283

تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396

Abstract:

هدف اصلی این تحقیق، تعیین عوامل موثر بر پذیرش خدمات دولت الکترونیک مبتنی بر پیامک در استان ایلام، با استفاده از مقایسه تحلیل مدل های پذیرش فناوری اطلاعت (TAM)، تیوری رفتار منطقی (TRA)، تیوری رفتار برنامه-ریزی شده (TPB) و تیوری تجزیه رفتار برنامه ریزی شده(DTPB) و بدست آوردن مدل نهایی پژوهش است. این پژوهش از لحاظ هدف کاربرد، از لحاظ ماهیت و روش توصیفی و از لحاظ زمانی از نوع روش پژوهش پیمایشی است. ابزار گردآوری داده ها از طریق روش کتابخانه ای جمع آوری شده و برای تست مدل از ابزار پرسشنامه استفاده شده است. در مرحله ی بعد، پس از تعیین روایی و پایایی، پرسشنامه به 384 نفر از سرپرستان خانوار به روش تصادفی خوشه ای، توزیع و سپس جمع آوری گردیده است. داده ها با استفاده از نرم افزار spss و آموس تجزیه و تحلیل قرار گرفت و نتایج به صورت جدول و نمودار ارایه شد. نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که تمامی فرضیه ها بر خلاف پژوهش قبلی سوسانتو و گودوین، کلیه فرضیات مورد قبول واقع شدند و تنها دو فرض ریسک درک شده و هزینه درک شده بر نگرش تایید ولی دارای روابط معکوس با متغیر وابسته خود بودند.

Keywords:

دولت الکترونیک , سرویس پیام کوتاه , مدل پذیرش فناوری , تیوری رفتار منطقی , تیوری رفتار برنامه ریزی شده , تیوری تجزیه رفتار برنامه ریزی شده

Authors

محمد محمودی میمند

عضو هیات علمی ،دانشیار و مدیر گروه مدیریت فناوری اطلاعات دانشگاه پیام نور تهران

احسان نوریانزاده

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور تهران رشته مدیریت فناوری اطلاعات گرایش سیستم های اطلاعاتی پیشرفته

رضا رستاد

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد موسسه غیرانتفاعی مهرالبرز تهران رشته مهندسی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :