سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی ریاضی فرایند ریفورمینگ متان با بخار آب همراه با اکسیژن در راکتور بستر سیال :بررسی شرایط عملیاتی در نسبت H٢/CO

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,803

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC12_158

Index date: 20 September 2008

مدلسازی ریاضی فرایند ریفورمینگ متان با بخار آب همراه با اکسیژن در راکتور بستر سیال :بررسی شرایط عملیاتی در نسبت H٢/CO abstract

راکتور بستر سیال به دلیل بالا بودن میزان انتقال جرم، بهبود انتقال حرارت، توزیع یکنواخت بسترکاتالیستی و حذف محدودیتهای نفوذ (نسبت به راکتورهای بستر ثابت) مورد بررسی قرارگرفته است. فرایند تبدیل متان با بخار آاب در این راکتور توسط مدل دوفازی حبابی مدلسازی شده است و نتایج مدل با داده های تجربی ریفورمر بستر سیال مورد مقایسه قرارگرفته است. بر این اساس تطابق قابل قبولی بین پیش بینی های مدل و داده های تجربی مشاهده شده است. نتایج نشان میدهند که درصد تبدیل متان با افزایش مقدار اکسیژن ورودی، نسبت بخار به متان و دمای راکتور، افزایش مییابد وبا افزایش فشار،کاهش مییابد. با توجه به اینکه در صنایع مختلف نسبتهای متفاوتی از هیدروزن به مونواکسیدکربن مورد نیازاست . اهمیت بررسی و بهینه سازی شرایط عملیاتی به منظور دستیابی به نسبت مورد نیاز مشخص میگردد. در این تحقیق نتیجه شده است که افزایش اکسیژن باعث کاهش CO/H2 و افزایش دما باعث افزایش این نسبت به مقدار قابل توجهی می گردد.

مدلسازی ریاضی فرایند ریفورمینگ متان با بخار آب همراه با اکسیژن در راکتور بستر سیال :بررسی شرایط عملیاتی در نسبت H٢/CO Keywords:

مدلسازی ریاضی فرایند ریفورمینگ متان با بخار آب همراه با اکسیژن در راکتور بستر سیال :بررسی شرایط عملیاتی در نسبت H٢/CO authors

زهرا نجفی

دانشجوی کارشناسی ارشد انرژی و محیط زیست, گروه مهندسی شیمی، دانشکده فن

شهره فاطمی

دانشیار دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تهران

مقاله فارسی "مدلسازی ریاضی فرایند ریفورمینگ متان با بخار آب همراه با اکسیژن در راکتور بستر سیال :بررسی شرایط عملیاتی در نسبت H٢/CO" توسط زهرا نجفی، دانشجوی کارشناسی ارشد انرژی و محیط زیست, گروه مهندسی شیمی، دانشکده فن؛ شهره فاطمی، دانشیار دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گاز سنتز، بستر سیال، ریفورمینگ با بخار، ریفورمینگ با اکسین هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1803 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که راکتور بستر سیال به دلیل بالا بودن میزان انتقال جرم، بهبود انتقال حرارت، توزیع یکنواخت بسترکاتالیستی و حذف محدودیتهای نفوذ (نسبت به راکتورهای بستر ثابت) مورد بررسی قرارگرفته است. فرایند تبدیل متان با بخار آاب در این راکتور توسط مدل دوفازی حبابی مدلسازی شده است و نتایج مدل با داده های تجربی ریفورمر بستر سیال مورد مقایسه قرارگرفته است. بر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی ریاضی فرایند ریفورمینگ متان با بخار آب همراه با اکسیژن در راکتور بستر سیال :بررسی شرایط عملیاتی در نسبت H٢/CO با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.