سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مطالعه استخراج روغن هسته انار به وسیله هگزان فوق داغ (Superheated hexane)

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 10,251

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICEC12_428

Index date: 20 September 2008

مطالعه استخراج روغن هسته انار به وسیله هگزان فوق داغ (Superheated hexane) abstract

روغن هسته انار ماده ای با ارزش اقتصادی بالا بوده و دارای کاربردهای خوراکی، آرایشی و بهداشتی است . دراین پژوهش، برای اولین بار در کشور استخراج روغن هسته انار با استفاده از روش حلال های فوق داغ مورد مطالعه قرار گرفته است . نرمال- هگزان به عنوان حلال متداول در صنایع روغن کشی در این زمینه مورد استفاده قرار گرفت . در ابتدا هسته انار سیاه دانه شیرازی با بازدهی 38 گرم بازاء یک کیلوگرم میوه تازه تهیه گردید . هسته استحصالی به مدت 24h در 100درجه سانتیگراد خشک گردید . آزمایش های استخراج به وسیله یک واحد آزمایشگاهی ساخته شده در سازمان پژوهشهای علمی وصنعتی ایران انجام گرفت . استخراج روغن هسته انار در سه دمای 100 ،80 و 120 درجه سانتیگراد ، اندازه ذرات 0/5 و 1/0mm ، فشار عملیاتی 20bar و شدت جریان 1ml/min صورت گرفت . بهترین شرایط استخراج در مرحله آزمایشگاهی با تغییر شرایط عملیاتی دمای 80درجه سانتیگراد و اندازه ذرات 0/5mm با ثابت بودن سایر شرایط عملیاتی بدست آمد. همچنین، روغن استخراج شده به روش هگزان فوق داغ با روغن حاصل از روش متداول سوکسله مقایسه گردید.

مطالعه استخراج روغن هسته انار به وسیله هگزان فوق داغ (Superheated hexane) Keywords:

مطالعه استخراج روغن هسته انار به وسیله هگزان فوق داغ (Superheated hexane) authors

محمد حسن ایکانی

پژوهشکده صنایع شیمیایی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران

فرشته گل محمد

پژوهشکده صنایع شیمیایی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران

سوسن روشن ضمیر

پژوهشکده سبز- دانشکد ه مهندس ی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ایکانی، م.ح.، بررسی کاربرد فناوری حلال های فوق داغ در ...
Fadavi, A., Barzegar, M., Azizi, M.H., Determination of fatty acids ...
Smith, R.M., Extraction with superheated water: Review, J. Chromato graphy ...
Eikani, M.H., Go lmohammad, F., Row shanzamir, S., Subcritical water ...
Eikani, M.H., G 6lmohammad _ F., Row shanzamir, S., Mirza, ...
Shalmashi, A., Eikani, M.H., G O lmohammad, F., Subcritical vater ...
Lu que-Rodriguez _ J.M., Luque de Castro, M.D., Perez-Juan, P., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مطالعه استخراج روغن هسته انار به وسیله هگزان فوق داغ (Superheated hexane)" توسط محمد حسن ایکانی، پژوهشکده صنایع شیمیایی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران؛ فرشته گل محمد، پژوهشکده صنایع شیمیایی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران؛ سوسن روشن ضمیر، پژوهشکده سبز- دانشکد ه مهندس ی شیمی، دانشگاه علم و صنعت ایران نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دوازدهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله روغن هسته انار، اسید پونیسیک، هگزان فوق داغ هستند. این مقاله در تاریخ 30 شهریور 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 10251 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روغن هسته انار ماده ای با ارزش اقتصادی بالا بوده و دارای کاربردهای خوراکی، آرایشی و بهداشتی است . دراین پژوهش، برای اولین بار در کشور استخراج روغن هسته انار با استفاده از روش حلال های فوق داغ مورد مطالعه قرار گرفته است . نرمال- هگزان به عنوان حلال متداول در صنایع روغن کشی در این زمینه مورد استفاده قرار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مطالعه استخراج روغن هسته انار به وسیله هگزان فوق داغ (Superheated hexane) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.