سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر مشاهده الگوی ماهر و مبتدی بر اکتساب و یادداری مهارت پرتاب آزاد بسکتبال در افراد با سطوح مختلف توانایی تصویرسازی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 939

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IUCSPORT02_239

Index date: 27 April 2017

اثر مشاهده الگوی ماهر و مبتدی بر اکتساب و یادداری مهارت پرتاب آزاد بسکتبال در افراد با سطوح مختلف توانایی تصویرسازی abstract

هدف از تحقیق حاضر اثر مشاهده الگوی ماهر و مبتدی بر اکتساب و یادداری مهارت پرتاب آزاد بسکتبال در افراد با سطوح مختلف توانایی تصویرسازی بود. بدین منظور از بین دانش آموزان داوطلب در این تحقیق پس از تکمیل پرسشنامه تصویرسازی، 60 نفر ( 30 نفر با نمره تصویرسازی بالا و 30 نفر با نمره تصویر سازی پایین ) برای حضور در آزمون انتخاب شدند و به طور تصادفی در 6 گروه تصویرسازی بالا الگوی ماهر، تصویرسازی بالا الگوی مبتدی، تصویرسازی بالا گروه کنترل ، تصویرسازی پایین الگوی ماهر، تصویرسازی پایین الگوی مبتدی و تصویرسازی پایین گروه کنترل قرار گرفتند. شرکت کنندگان همگی راست دست بوده و آشنایی قبلی با مهارت شوت بسکتبال نداشتند . در مرحله اول از تمام ورزشکاران شرکت کننده در تحقیق پیش آزمون که شامل 10 پرتاب شوت بسکتبال است گرفته شد. سپس کلیه شرکت کنندگان با توجه به پروتکل تمرینی گروهشان، 8 جلسه و در هر جلسه 30 پرتاب ( 3 بلوک 10 تایی ) در کل 240 پرتاب آزاد بسکتبال انجام دادند. گروه های تجربی در ابتدای هر بلوک تمرینی با توجه به گروهی که در آن قرار دارند ویدیوی مربوط به الگوی ماهر و یا مبتدی را تماشا کردند. این ویدیو شام الگوی ماهر و یا مبتدی از دو زاویه روبرو و بغل که با سرعت معمولی و آهسته پخش می شدند، بودند. اما گروه کنترل در فاصله هر بلوک هیچ کار خاصی را انجام نداده و هیچ نوع ویدیویی را تماشا نکرد و صرفا استراحت کوتاه داشتند. در پایان جلسات تمرینی پیش آزمون که شامل 10 پرتاب همانند شرایط پیش آزمون بود، انجام گردید نتایج تحلیل کوواریانس نشان داد که افراد با توانایی تصویرسازی بالا نسبت به افراد با توانایی تصاویر سازی پایین استفاده بیشتری از یادگیره مشاهده ای برده و در نتیجه یادگیری بهتری داشتند. همچنین بررسی تفاوت میان الگوی ماهر و مبتدی نشان داد که افراد با توانایی تصویر سازی بالا بطور معنی داری از مشاهده الگوی ماهر بهره می برند . یکی از مهترین بخش های فرایند یادگیری مشاهده ای ویژگی های فرد مشاهده گر می باشد که یکی از مهمترین این ویژگی ها توانایی تصویرسازی افراد می باشد، بطوریکه افراد با توانایی تصویر سازی پایین کمترین بهره را از تماشای مدل ماهر و مبتدی بردند چرا که توانایی ایجاد تصاویر حافظه ای روشن از کدهای حافظ ای را نداشتند ولی افراد با توانایی تصویر سازی بالا بیشترین استفاده را از ما ماهر بردند تا مبتدی.

اثر مشاهده الگوی ماهر و مبتدی بر اکتساب و یادداری مهارت پرتاب آزاد بسکتبال در افراد با سطوح مختلف توانایی تصویرسازی Keywords:

اثر مشاهده الگوی ماهر و مبتدی بر اکتساب و یادداری مهارت پرتاب آزاد بسکتبال در افراد با سطوح مختلف توانایی تصویرسازی authors

محمد وحید مهرپور

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج

صالح رفیعی

استادیار پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

علی کاشی

استادیار پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
حاتمی، فرزانه (1383). «تاثیر سطح مهارت الگو بر عملکرد و ...
عرب عامری، الهه (1383). «تاثیر سطح تبحر الگو و آموزش ...
Adams, J. A. (1971). A closed-loop theory of motor learning. ...
Ashford, D, Davids, K, & Bennett, S. J. (2007). Developmental ...
Badets, A. , Blandin, Y. , Wright, D. L. _ ...
A. (1969). Principles of behavior modification. New York: Holt, Rinehart ...
(. Bandq _ A. (1986). Social foundations of thought and ...
Hebert EP. (1994). Landin D. Effects of a learning model ...
Hirose T, Tsutsui S, Okuda S. (2004). Imanaka K. Effectiveness ...
Horn, R. R. , Williams, A. (2007). M. , . ...
Lawrence, G. , Callow, N. _ & Roberts, R. (2013). ...
Lee. T.) _ and white . A. (1990). "Influence of ...
Magill, R. A. (2007). 22 Motor learning and control concepts ...
McCullagh, P. , & Caird, J. K. (1990). A comparison ...
Cumming, J. _ Clark, S. E. _ Ste-Marie, D. M. ...
McCullagh, P. _ & Weiss, M. R. (2001). "Modeling: Considerations ...
Shea. C. H. Wright, D. _ , Wulf. G. ad ...
Wulf, G. _ & Mornell, A. (2008). Insights about practice ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر مشاهده الگوی ماهر و مبتدی بر اکتساب و یادداری مهارت پرتاب آزاد بسکتبال در افراد با سطوح مختلف توانایی تصویرسازی" توسط محمد وحید مهرپور، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج؛ صالح رفیعی، استادیار پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی؛ علی کاشی، استادیار پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی دستاوردهای نوین تربیت بدنی و ورزش پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله الگوی ماهر، الگوی مبتدی، یادگیری مشاهده ای، مهارت پرتاب آزاد بسکتبال، توانایی تصویر سازی هستند. این مقاله در تاریخ 7 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 939 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف از تحقیق حاضر اثر مشاهده الگوی ماهر و مبتدی بر اکتساب و یادداری مهارت پرتاب آزاد بسکتبال در افراد با سطوح مختلف توانایی تصویرسازی بود. بدین منظور از بین دانش آموزان داوطلب در این تحقیق پس از تکمیل پرسشنامه تصویرسازی، 60 نفر ( 30 نفر با نمره تصویرسازی بالا و 30 نفر با نمره تصویر سازی پایین ) برای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر مشاهده الگوی ماهر و مبتدی بر اکتساب و یادداری مهارت پرتاب آزاد بسکتبال در افراد با سطوح مختلف توانایی تصویرسازی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.