سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی جذب فلزات سنگین از محلول آبی توسط هیدروژل بر پایه آکریلیک اسید و نانوذرات کلینوپتیلولیت

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,030

This Paper With 6 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

CESET02_137

Index date: 27 April 2017

بررسی جذب فلزات سنگین از محلول آبی توسط هیدروژل بر پایه آکریلیک اسید و نانوذرات کلینوپتیلولیت abstract

یکی از مهمترین مشکلات زیست محیطی، آلودگی منابع آب به فلزات سنگین است که می تواند خطراتی برای انسان و دیگر موجودات زنده ایجاد کند. یک روش معمول برای حذف این آلاینده ها استفاده از جاذب های پلیمری است. در این تحقیق کارایی جاذب هیدروژل بر پایه آکریلیک اسید حاوی درصدهای مختلفی از نانوذرات کلینوپتیلولیت در حذف یون های نیکل و کبالت از محلول آبی مورد بررسی قرار گرفت. برای ساخت این جاذب از روش پلیمریزاسیون محلولی بهره گرفته شد. با استفاده از طیف-سنجی مادون قرمز، پراش اشعه ایکس و میکروسکوپ الکترونی روبشی مشخصات جاذب تهیه شده مورد آنالیز واقع شد. میزان جذب یون های نیکل و کبالت توسط هیدروژل پایه به ترتیب حدود 80 و 60 درصد در مدت زمان های 80 و 100 دقیقه است در حالی که هیدروژل پایه حاوی 5% وزنی کلینوپتیلولیت در همان زمان ها جذب کاملی از خود نشان می دهد. به منظور بررسی سینتیکی فرایندهای جذب، معادلات شبه درجه یک و شبه درجه دو مورد استفاده قرار گرفت که مدل سینتیکی درجه دو انطباق بهتری با داده های تجربی نشان داده است.

بررسی جذب فلزات سنگین از محلول آبی توسط هیدروژل بر پایه آکریلیک اسید و نانوذرات کلینوپتیلولیت Keywords:

بررسی جذب فلزات سنگین از محلول آبی توسط هیدروژل بر پایه آکریلیک اسید و نانوذرات کلینوپتیلولیت authors

مسعود وصالی ناصح

استادیار گروه مهندسی شیمی – دانشگاه صنعتی همدان

ابولفضل براتی

دانشیارگروه مهندسی شیمی – دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک

محمدرضا وصالی ناصح

استادیار گروه مهندسی عمران- دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک

محمد حاجی حیدری

کارشناس ارشد مهندسی صنایع پلیمر - دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Belluci, L. Frignani, D. and Ravanelli, M. (2002). Distribution of ...
Favvas, E.P., Tsanaktsidis, C.G., Sapalidis, A.A., Tzilantonis, G.T., Papageorgiou, S.K., ...
Ku, Y. and Chiou, H.M. (2002). The adsorption of fluoride ...
Liu R.X, Guo J.L. and Tang H.X. (2002). Adsorption of ...
Ndiaye, P.I., Moulin, P., Dominguez, L., Millet, J.C. and Charbit, ...
Yuan, C.G., Shi, J.B., He, B., Liu, J.F., Liang, L.N. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی جذب فلزات سنگین از محلول آبی توسط هیدروژل بر پایه آکریلیک اسید و نانوذرات کلینوپتیلولیت" توسط مسعود وصالی ناصح، استادیار گروه مهندسی شیمی – دانشگاه صنعتی همدان؛ ابولفضل براتی، دانشیارگروه مهندسی شیمی – دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک؛ محمدرضا وصالی ناصح، استادیار گروه مهندسی عمران- دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک؛ محمد حاجی حیدری، کارشناس ارشد مهندسی صنایع پلیمر - دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اراک نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس علوم، مهندسی و فناوری های محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جذب، فلزات سنگین، هیدروژل، کلینوپتیلولیت هستند. این مقاله در تاریخ 7 اردیبهشت 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1030 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مهمترین مشکلات زیست محیطی، آلودگی منابع آب به فلزات سنگین است که می تواند خطراتی برای انسان و دیگر موجودات زنده ایجاد کند. یک روش معمول برای حذف این آلاینده ها استفاده از جاذب های پلیمری است. در این تحقیق کارایی جاذب هیدروژل بر پایه آکریلیک اسید حاوی درصدهای مختلفی از نانوذرات کلینوپتیلولیت در حذف یون های نیکل ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی جذب فلزات سنگین از محلول آبی توسط هیدروژل بر پایه آکریلیک اسید و نانوذرات کلینوپتیلولیت با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.