سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

صنعت اکوتوریسم و تاثیرات معماری پایدار بر آن(مطالعه موردی شهرستان ورزنه، با ارایه ی ایده ی اولیهی طراحی اکوکمپ کویری)

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 836

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICAUC01_398

Index date: 30 May 2017

صنعت اکوتوریسم و تاثیرات معماری پایدار بر آن(مطالعه موردی شهرستان ورزنه، با ارایه ی ایده ی اولیهی طراحی اکوکمپ کویری) abstract

با انقلاب صنعتی و رشد تکنولوژی در صد های اخیر، معماری بومی مناطق به همگام با اقلیم به طورکلی تغییر یافت، معماری مدرن نیز به طور کلی بستر شکل گیری معماری بومی را نادیده گرفت. اما در دهه 70 طوفان های زیست محیطی شناخته شد و معماری پایداری شکل گرفت و نابودی تقریبی محیط طبیعی بالاخص کمبود آب، دولت ها و طراحان شهری و معماران را بر آن داشت تا به طراحی پایدار در نواحی روی آورند. از یک سو و رشد شهرنشینی موجب دوری انسان از طبیعت شده است که انسان عطش بیشتری برای بازدید و کشف هرچه بیشتر مناطق طبیعی برای گذران اوقات فراغت و فرار از هیاهوی شهرها پیدا می کند. بنابراین گردشگری یکی از امور مهم زندگی به همچنین یکی از راه های استفاده از جاذبه های طبیعی و پایداری پتانسیل ها به شمار می رود. اکوتوریسم در ایران با توجه به منابع گسترده طبیعی، می تواند یک منبع اقتصادی کم نظیر و خاص باشد که متاسفانه به حال خود رها شده است. از طرفی بخش های عمده ای از کشور ایران در کمربند خشک جهان واقع شده اند که جذابیت های طبیعی این مناطق بر همگان آشکار نیست از جمله چشم اندازهای ژیومورفولوژی، تپه های ماسه ای و رخساره های زیبا و متنوع کویوری. امروزه در کشور ما با تاسیس اکوکمپ های اقامتی - توریستی در مناطق بکر طبیعی سعی بر آن شده تا بیش از پیش به گردشگری زیست محیطی و پایدار پرداخت شود اما نکته قابل توجه در طراحی معماری درست و منطقی بر اساس عوامل بیماری پایدار است که می توان گفت تقریبا هیچ توجهی به آن نشده است. در این تحقیق به تفسیر و تحلیل کلی اکوتوریسم و معماری پایدار و ارتباط این دو و شناخت کلی ورزنه و پتانسیل های گردشگری آن می پردازیم و ایده اولیه طراحی یک اکوکمپ کویری بر اساس معماری پایدار در کویر ورزنه ارایه می کنیم. لازم به ذکر است که روش گردابه نیز اطلاعات هم از طریق حضور در فضاهای مختلف و هم ارجاع به منابع کتابخانه ای می باشد.

صنعت اکوتوریسم و تاثیرات معماری پایدار بر آن(مطالعه موردی شهرستان ورزنه، با ارایه ی ایده ی اولیهی طراحی اکوکمپ کویری) Keywords:

صنعت اکوتوریسم و تاثیرات معماری پایدار بر آن(مطالعه موردی شهرستان ورزنه، با ارایه ی ایده ی اولیهی طراحی اکوکمپ کویری) authors

هدیه آذربایجانی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردستان

حجت ابراهیمی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شهریور ICAUC2015، 1394 ...
داودی زینب، ذبیحی حسین، 1392، بررسی نقش معماری در طراحی ...
.مونا آذربایجانی _ مجید مفیدی، 1382، مفهوم معماری پایدار، همایش ...
.سفلایی فزانه، 1382، پایداری عناصر اقلیمی در معماری سنتی ایران، ...
_ احمد، 1384 _ ساختار معماری محله ای در بافت ...
نونهال مارال، م.عبدی روشنک، آذربایجانی هدیه، 1392، پروژه دانشجویی روستا1 ...
Weaver, D.B, 1, ,, , Magnitude of Ecotourism in Costa ...
ClaudiaP.Gil, 21 1, , Sustainable planing and design for ecotourism ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "صنعت اکوتوریسم و تاثیرات معماری پایدار بر آن(مطالعه موردی شهرستان ورزنه، با ارایه ی ایده ی اولیهی طراحی اکوکمپ کویری)" توسط هدیه آذربایجانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردستان؛ حجت ابراهیمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس سالانه بین المللی عمران، معماری و شهرسازی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انقلاب صنعتی ، معماری بومی ، پایداری ، اکوتوریسم ، ژیومورفولوی هستند. این مقاله در تاریخ 9 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 836 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که با انقلاب صنعتی و رشد تکنولوژی در صد های اخیر، معماری بومی مناطق به همگام با اقلیم به طورکلی تغییر یافت، معماری مدرن نیز به طور کلی بستر شکل گیری معماری بومی را نادیده گرفت. اما در دهه 70 طوفان های زیست محیطی شناخته شد و معماری پایداری شکل گرفت و نابودی تقریبی محیط طبیعی بالاخص کمبود آب، دولت ها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله صنعت اکوتوریسم و تاثیرات معماری پایدار بر آن(مطالعه موردی شهرستان ورزنه، با ارایه ی ایده ی اولیهی طراحی اکوکمپ کویری) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.