سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معرفی منطقه حساس ساحلی خلیج گواتر و خورباهو به عنوان یکی از مناطق منحصر بفرد ساحلی

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,083

This Paper With 6 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESPME04_141

Index date: 9 June 2017

معرفی منطقه حساس ساحلی خلیج گواتر و خورباهو به عنوان یکی از مناطق منحصر بفرد ساحلی abstract

امروزه شناسایی و حفاظت از مناطق حساس ساحلی و زیستگاههای موجود در آن اهمیت بسیاری دارد . سواحل استان سیستان و بلوچستان از خلیج گواتر تا خور میدانی دارای مناطق حساس ساحلی دریایی متعددی می باشد خلیج گواتر با 290 هکتار جنگل حرا ، انواع پرندگان آبزی ، کنار آبزی بومی و مهاجر ، پرورشگاه انواع آبزیان ، پلانکتون ها ، ماهیان اقتصادی ، انواع جلبک ها و پستانداران دریایی، شرقی ترین این زیستگاهها حساس در مرز ایرن و پاکستان می باشد . این منطقه به همراه خور باهو در سال 1378 در فهرست تالابهای بین المللی رامسر قرار گرفته است . به دلیل منحصر به فرد بودن اکوسیستمهای موجود در تالاب بین المللی خور باهو و خلیج گواتر، گونه های جانوری و گیاهی اندمیک قابل توجهی در منطقه زیست میکنند که برخی از آنها به دلیل نادر بودن و اهمیت های حفاظتی نسبت به سایر حایز اهمیت می باشند . انواع پرندگان مهاجر و ساکن در جنگلهای حرا مانند پلیکان پا خاکستری از گونه های در معرض خطر در محدوده مطالعاتی میباشد. از خزندگان آبزی در معرض خطر و اندمیک خلیج گواتر نیز میتوان به لاک پشتهای دریایی سبز و منقار عقابی اشاره کرد تنوع زیستی بالای این منطقه و حفظ ذخایر ژنتیکی ، تنوع زیستی ، حفظ تنوع گونه ای ، حفاظت از سیمای طبیعی منطقه ، حفاظت از پوشش گیاهی منطقه به عنوان ناحیه رویشگاهی خلیج عمانی حایز اهمیت می باشد لذا اجرای برنامه های حفاظتی گسترده ای در منطقه مورد نیاز می باشد .

معرفی منطقه حساس ساحلی خلیج گواتر و خورباهو به عنوان یکی از مناطق منحصر بفرد ساحلی Keywords:

معرفی منطقه حساس ساحلی خلیج گواتر و خورباهو به عنوان یکی از مناطق منحصر بفرد ساحلی authors

آرش شکوری

استادیار ، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

سمانه فروغی مقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اه کار، ا. مجنونیان _ ه.1383. معیارهای پیشنهادی برای ارزیابی ...
سزمان حفاظت محیط زیست، معاونت محیط زیست دریایی، اداره کل ...
اداره کل حفاظت محیط رست استان سیستان و بلوچستان، 1385. ...
[ء] نوری، غلامرضا، احسان زاده، ناهید.1391 مطالعه و معرفی جاذبه ...
اداره کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان، 1394، مطالعات ...
عرفانی، ملیحه . غلامرضا نوری، دانه کار افشین _ مروی ...
نگارش، حسین، 1384. ژئومورفولوژی ساحلی خلیج جواترفصلنامه زمین شناسی ژئوتکنیک، ...
نوری غلامرضا، عرفانی، ملیحه . احسان زاده، ناهید : 1390 ...
اداره کل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان، 1390، پروژه ...
مهرنوش محمدی و سید یوسف عرفانی فرد، 1389نگرشی بر جنگلهای ...
زارعی، ابراهیم، 1373، بررسی مقدماتی هیدرولوژی و هیدروبیولوژی خلیج گواتر، ...
اسدی، هدایت. پشترودی.، 137. اطلس ماهیان خلیج فارس و دریای ...
اولی زاده، س.1380، شناسایی و ارزیابی ذخائر خرچنگ و شاه ...
امختاری، عولی الهی، ج. محمدی، س .خدامی، شراره 1390، ارزیابی ...
Kathiresan, K and Bingham, B .L.200 1 _ "Biology of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معرفی منطقه حساس ساحلی خلیج گواتر و خورباهو به عنوان یکی از مناطق منحصر بفرد ساحلی" توسط آرش شکوری، استادیار ، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار؛ سمانه فروغی مقدم، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مناطق حساس ساحلی ، خلیج گواتر ، خور باهو.تنوع زیستی هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1083 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه شناسایی و حفاظت از مناطق حساس ساحلی و زیستگاههای موجود در آن اهمیت بسیاری دارد . سواحل استان سیستان و بلوچستان از خلیج گواتر تا خور میدانی دارای مناطق حساس ساحلی دریایی متعددی می باشد خلیج گواتر با 290 هکتار جنگل حرا ، انواع پرندگان آبزی ، کنار آبزی بومی و مهاجر ، پرورشگاه انواع آبزیان ، پلانکتون ها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معرفی منطقه حساس ساحلی خلیج گواتر و خورباهو به عنوان یکی از مناطق منحصر بفرد ساحلی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.