سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایش جذب انرژی خورشیدی با استفاده از روکش خود تمیز شونده سطوح شیشه ای، به منظور بهبود راندمان سلول های خورشیدی

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,197

This Paper With 9 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESPME04_578

Index date: 9 June 2017

افزایش جذب انرژی خورشیدی با استفاده از روکش خود تمیز شونده سطوح شیشه ای، به منظور بهبود راندمان سلول های خورشیدی abstract

از میان انرژی های تجدیدپذیر، استفاده از سیستم های فوتوولتاییک که انرژی نور خورشید را بدون تولید صدا، مواد سمی و انتشار گاز های گلخانه ای مستقیما به انرژی الکتریکی تبدیل می کنند، اهمیت بیش تری پیدا کرده اند. با وجود توسعه گسترده سلول های خورشیدی، به خاطر استفاده های غیر متمرکز، اغلب روی سقف ساختمان ها در شهرها با مسایلی از قبیل رسوب گذاری سریع مواجه هستند و در نتیجه میزان عبور نور و بازده سلول کاهش پیدا می کند. لایه بالایی سلول های خورشیدی، یک پوشش شیشه ای دارای کاربردهای مختلف است. هدف از این پژوهش بهبود خاصیت خود تمیز شوندگی روکش ضدانعکاس حاوی نانوذرات تیتانیوم دی اکسید برای پوشش شیشه ای سلول های خورشیدی است که دارای خاصیت فوتوکاتالیستی می باشد. این روکش با روش نانوسل/غوطه ور سازی تهیه شده و پس از کلسیناسیون در دو دمای 400 و 500 درجه سانتی گراد به مدت 1ساعت، در محلول حاوی متیلن آبی با غلظت حدودا Mµ30در معرض نور فرابنفش به مدت90 دقیقه قرار گرفته است. با استفاده از دستگاه طیف سنج فرابنفش-مریی میزان خود تمیز شوندگی و حذف آلاینده آلی (متیلن آبی) دو روکش باهم مقایسه و نسبت به حالت شیشه ی بدون روکش، از طریق مقدار جذب آن در طول موج nm665 اندازه گیری و همچنین کاهش ضریب عبور نور بررسی شده است. همچنین آنالیز تغییر ماهیت نانوذره با استفاده از دستگاه پراش اشعه ایکس (XRD) و ریخت شناسی سطح و سطح مقطع فیلم ها توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) صورت گرفت.

افزایش جذب انرژی خورشیدی با استفاده از روکش خود تمیز شونده سطوح شیشه ای، به منظور بهبود راندمان سلول های خورشیدی Keywords:

افزایش جذب انرژی خورشیدی با استفاده از روکش خود تمیز شونده سطوح شیشه ای، به منظور بهبود راندمان سلول های خورشیدی authors

مریم السادات حسینی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه تبریز

علیقلی نیایی

استاد دانشکده مهندسی شیمی و نفت، دانشگاه تبریز،

مسعود عبرت خواهان

دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی کاربردی، دانشگاه تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Salvaggio, M.G., et al., 2016, Functional nano-textured titania-coatings with selfcleaning ...
Deubener, J., Helsch, G., Moiseev, A., Bornhoft, H., 2009, Glasses ...
Geng, Z., He, J., Xu, L. Yao, L., 2013, Rational ...
Manca, M., et al., 2009, Durable superhydro phobic and antireflective ...
Gronet, C.M., Truman, J.K., "Self-cleaning protective coatings for use with ...
Dunuwila, D.D., Gagliardi, C.D., Berglund, K., 1994, Application of controlled ...
Ghamsari, M.S., Bahramian, A. 2008, High tranSparent sol-gel derived nanostructured ...
Meng, X., Wang, Y., Wang, H., Zhong, J., Chen, R., ...
Hamid, M.A., Rahman, I.A., 2003, Preparation of Titanium Dioxide _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افزایش جذب انرژی خورشیدی با استفاده از روکش خود تمیز شونده سطوح شیشه ای، به منظور بهبود راندمان سلول های خورشیدی" توسط مریم السادات حسینی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی، دانشگاه تبریز؛ علیقلی نیایی، استاد دانشکده مهندسی شیمی و نفت، دانشگاه تبریز،؛ مسعود عبرت خواهان، دانشجوی کارشناسی ارشد شیمی کاربردی، دانشگاه تبریز نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سلول خورشیدی، شیشه ی خود تمیز شونده، ضد انعکاس، تیتانیوم دی اکسید هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2197 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از میان انرژی های تجدیدپذیر، استفاده از سیستم های فوتوولتاییک که انرژی نور خورشید را بدون تولید صدا، مواد سمی و انتشار گاز های گلخانه ای مستقیما به انرژی الکتریکی تبدیل می کنند، اهمیت بیش تری پیدا کرده اند. با وجود توسعه گسترده سلول های خورشیدی، به خاطر استفاده های غیر متمرکز، اغلب روی سقف ساختمان ها در شهرها با ... . برای دانلود فایل کامل مقاله افزایش جذب انرژی خورشیدی با استفاده از روکش خود تمیز شونده سطوح شیشه ای، به منظور بهبود راندمان سلول های خورشیدی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.