سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدل سازی بار هیدرولیکی و شوری آب زیرزمینی (مطالعه موردی: آبخوان دشت مروست)

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,035

This Paper With 10 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ESPME04_795

Index date: 9 June 2017

مدل سازی بار هیدرولیکی و شوری آب زیرزمینی (مطالعه موردی: آبخوان دشت مروست) abstract

مدل سازی عددی آب های زیرزمینی ابزاری مهم برای مدیریت منابع آب در آبخوان ها می باشد. این مدل ها می توانند برای تخمین پارامترهای هیدرولیکی و همچنین مدیریت منابع آب و پیش بینی چگونگی تغییر یک آبخوان در مقابل تغییرات آب و هوایی و پمپاژ استفاده شوند. بررسی کمیت و کیفیت آب های زیرزمینی دشت مروست به دلیل تامین بخش عمده ای از آب کشاورزی و آشامیدنی از اهمیت خاصی برخوردار است. با دانستن کیفیت آب های زیرزمینی این منطقه و شبیه سازی انتقال آلودگی های احتمالی موجود در این آب ها می توان به جهت و سرعت انتقال آلودگی پی برده و مناطقی را که در سال های آینده با خطر آلودگی آب های زیرزمینی مواجه می شوند را تعیین و مدیریت نمود و برای جلوگیری از انتشار بیشتر آلودگی اقداماتی را انجام داد. در این پژوهش با استفاده از مدل MIKE SHE بار هیدرولیکی و شوری در دشت مروست شبیه سازی شده است. نتایج تحلیل از بردارهای سرعت در حوالی چاه های برداشت نشان می دهد که با توجه به فاصله و دامنه، اثر چاه ها بر روی یکدیگر کم و ناچیز می باشد. این امر ناشی از این است که چاه هایی که در حال بهره برداری می باشد دارای مجوز و در فاصله ی تعریف شده در پروانه بهره برداری قرار گرفته اند. همچنین با توجه به پیش بینی مدل که ترازی بیش از 1505 متر را پیش بینی می کند و تراز موجود که برابر 1513 متر است، عملکرد و دقت مدل مناسب می باشد. بنابراین توانایی این مدل بر اساس خروجی های آن نشان می دهد که از آن می توان برای مدلسازی آبخوان ها و اتخاذ تدابیر مدیریتی استفاده نمود

مدل سازی بار هیدرولیکی و شوری آب زیرزمینی (مطالعه موردی: آبخوان دشت مروست) Keywords:

مدل سازی بار هیدرولیکی و شوری آب زیرزمینی (مطالعه موردی: آبخوان دشت مروست) authors

مجتبی اردستانی

استادانشکده محیط زیست دانشگاه تهران

محسن مغربی

دانشجو دکتری مهندسی محیط زیست - منابع آب، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران

بهزاد قیاسی

دانشجو دکتری مهندسی محیط زیست - منابع آب، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران

حسنی بنی نجار

دانشجو دکتری مهندسی محیط زیست - منابع آب، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
I3] بهنگام سازی بیلان منابع آب محدوده های مطالعاتی حو ...
چیت سازان، م. و ساعت ساز، م. 1384، کاربرد مدل ...
بهنگام سازی بیلان منابع آب محدوده های مطالعاتی حو ضه ...
بهنگام سازی بیلان منابع آب محدوده های مطالعاتی حو ضه ...
رخشنده رو، غ. و محمدی، د. 1385، ارزیابی قابلیت ها ... [مقاله کنفرانسی]
Harden A, _ Brazos G Regional Water Planning Area, Carriz ...
Regli C, Rauber M and Huggenberger P, 2003. Analysis of ...
Zheng, C. and Bennett, G. D. 2002. Applied Contaminant Transport ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدل سازی بار هیدرولیکی و شوری آب زیرزمینی (مطالعه موردی: آبخوان دشت مروست)" توسط مجتبی اردستانی، استادانشکده محیط زیست دانشگاه تهران؛ محسن مغربی، دانشجو دکتری مهندسی محیط زیست - منابع آب، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران؛ بهزاد قیاسی، دانشجو دکتری مهندسی محیط زیست - منابع آب، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران؛ حسنی بنی نجار، دانشجو دکتری مهندسی محیط زیست - منابع آب، دانشکده محیط زیست، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنفرانس بین المللی برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدل سازی، MIKE SHE ، آبخوان، ضرایب هیدرودینامیک، تراز آب زیرزمینی هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1035 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مدل سازی عددی آب های زیرزمینی ابزاری مهم برای مدیریت منابع آب در آبخوان ها می باشد. این مدل ها می توانند برای تخمین پارامترهای هیدرولیکی و همچنین مدیریت منابع آب و پیش بینی چگونگی تغییر یک آبخوان در مقابل تغییرات آب و هوایی و پمپاژ استفاده شوند. بررسی کمیت و کیفیت آب های زیرزمینی دشت مروست به دلیل تامین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدل سازی بار هیدرولیکی و شوری آب زیرزمینی (مطالعه موردی: آبخوان دشت مروست) با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.