سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاوشی بر بن مایه های ادبیات پایداری در شعر محمد الفیتوری

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,085

This Paper With 26 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MEAHB01_231

Index date: 23 September 2016

کاوشی بر بن مایه های ادبیات پایداری در شعر محمد الفیتوری abstract

واژه مقاومت و پایداری همواره با ظلم ستیزی عجین شده است و آن را تداعی می کند. اگرچه ادبیات پایداری در طول تاریخ پیشینه ای طولانی دارد ولی گسترش ظلم و بی عدالتی و تقویت انگیزه ی دفاع از حق در شکل گیری و احیای آن نقش داشته است. از این رو، ادبیات پایداری اختصاص به سرزمین خاصی ندارد. در هنگامه نبرد، شاعران که ادراکات فراحسی قوی تری دارند؛ با تلاشی گسترده به سرودن شعرهای مهیج و تحری احساسات خفته مردم مبادرت می ورزند که افزون بر تاثیر گذاری در حوادث و رویدادها به سود مردم سرزمینشان، آثار ادبی ماندگاری از خود بر جای می گذارند. یکی از شاعران عرب در عرصه شعر پایداری، محمد الفیتوری است. این پژوهش، ضمن معرفی یکی از شاعران برجسته و چهره های شاخص ادبیات مقاومت آفریقا، یعنی محمد الفیتوری و اشعار انقلابی او، تلاش دارد به جلوه های گوناگون مقاومت، ظلم ستیزی و دفاع از وطن در اشعار این شاعر بپردازد. عشق به سرزمین مادری (سودان)، توجه به فلسطین، اسطوره مقاومت، آزادیخواهی و پایداری در برابر ظلم، خوش بینی و ایجاد امید و مبارزه با بی هویتی و غفلت مردم، از مهم ترین جلوه های ادبیات پایداری در شعر اوست. دراین نوشتار هدف این تحقیق آن است تا با تبیین این مرلفه ها، به معرفی افکار محمد الفیتوری به عنوان یک شاعر متعهد در عرصه ادبیات پایداری پرداخته شود.

کاوشی بر بن مایه های ادبیات پایداری در شعر محمد الفیتوری Keywords:

محمد الفیتوری , جلوه های ادبیات پایداری , شعر عاصر عرب

کاوشی بر بن مایه های ادبیات پایداری در شعر محمد الفیتوری authors

کامران سلیمانی

دانشجوی دکتری زبان و ادبیات عربی، دانشگاه شهید چمران اهواز

غلامرضا کریمی فرد

دانشیار زبان و ادبیات عربی، دانشگاه شهید چمران اهواز

محمد داروندی

کارشناس ارشد زبان و ادبیات عربی، دانشگاه آزاد اسالمی کرمانشاه.

زهرا شیرزادی

کارشناس ارشد زبان و ادبیات عربی، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ا سو ا ر، مو سی (1381) ؛ ا ز ...
بکا ر _ یو سف (1369) ؛ گزید ه ا ...
تهر ان، ا نتشا ر ا ت با ر ان ...
شفیعی کد کنی : محمد رضا (1380) : شعر معا ...
شکری، غا لی (1968) : شعرنا _ ا ر المعا ...
صا لح ؛ نجیب (1984) : محمد ا لفیتو ری ...
عبا سی ؛ حبیب الله (1384) ؛ ر و یکر ...
عزیز ی بنی طرف، یو سف (1357) ؛ برگزید ه ...
، نشر سپید، چا پ ا و ل . ا ...
مجله ا لا د ب (1955) ؛ ا لعد د ...
مجله ا لاسبوح ا لعربی (1968) ا لعد د . ...
: عبد ا لحسین (1374) ؛ ا لمنهح فی تا ...
ا لفیتو ری، محمد (1967) ؛ ا غا نی عا ...
کیا نی، حسن (1378) ؛ آیینه ها ی ر و ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاوشی بر بن مایه های ادبیات پایداری در شعر محمد الفیتوری" توسط کامران سلیمانی، دانشجوی دکتری زبان و ادبیات عربی، دانشگاه شهید چمران اهواز؛ غلامرضا کریمی فرد، دانشیار زبان و ادبیات عربی، دانشگاه شهید چمران اهواز؛ محمد داروندی، کارشناس ارشد زبان و ادبیات عربی، دانشگاه آزاد اسالمی کرمانشاه.؛ زهرا شیرزادی، کارشناس ارشد زبان و ادبیات عربی، دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس جهانی مدیریت، اقتصاد حسابداری و علوم انسانی در آغاز هزاره سوم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله محمد الفیتوری، جلوه های ادبیات پایداری، شعر عاصر عرب هستند. این مقاله در تاریخ 2 مهر 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1085 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که واژه مقاومت و پایداری همواره با ظلم ستیزی عجین شده است و آن را تداعی می کند. اگرچه ادبیات پایداری در طول تاریخ پیشینه ای طولانی دارد ولی گسترش ظلم و بی عدالتی و تقویت انگیزه ی دفاع از حق در شکل گیری و احیای آن نقش داشته است. از این رو، ادبیات پایداری اختصاص به سرزمین خاصی ندارد. در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاوشی بر بن مایه های ادبیات پایداری در شعر محمد الفیتوری با 26 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.