سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی آزمایشگاهی تاثیر طول و زاویه ی آب شکن فرعی بر آب شستگی آب شکن اول

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,212

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE07_038

Index date: 19 January 2006

بررسی آزمایشگاهی تاثیر طول و زاویه ی آب شکن فرعی بر آب شستگی آب شکن اول abstract

یکی از روش های معمول کنترل فرسایش کناری رودخانه ها، استفاده از آب شکن می باشد که در صورت طراحی و اجرای صحیح، علاوه بر کنترل فرسایش کناری، منجر به بازیابی و احیای اراضی با ارزش حاشیه رودخانه می شود. این سازه اغلب برای حفاظت دیواره ی خارجی قوس ها و همچنین طرح های اصلاح مسیر رودخانه، مورد استفاده قرار می شود. یکی از مسائل مهم در طراحی آب شکن ها، پدیده ی آب شستگی موضعی دماغه ی آب شکن می باشد که به علت تنگ شدگی مقطع جریان و وجود گردابه های قوی به وجود می آید. تحقیق حاضر در فلوم آزمایشگاهی با بستر متحرک با طول 25 متر، و عرض1/3 متر و عمق 0/8 انجام شده است. آب شکن های مورد استفاده صلب، از جنس چوب، مستقیم و غیر مستغرق بوده اند. تعداد 4 آب شکن اصلی با فاصله مساوی 2 برابر طول آب شکن اول و عمود بر دیواره به صورت ثابت استفاده شد و آبشکن فرعی به شکل زاویه دار در بالا دست آب شکن اصلی استفاده شد. به منظور بررسی تاثیر طول و زاویه ی آب شکن فرعی، 3 دبی مختلف در بستر مصالح ماسه و با شیب ثابت مورد آزمایش قرار گرفت. در تمام آزمایش ها آب شکن فرعی، زاویه دار نسبت به آب شکن اول قرار داده شد. در این تحقیق بررسی آزمایشگاهی راه های کاهش فرسایش در دماغه ی اولین آب شکن انجام گرفت و چگونگی آب شکن کوتاه (فرعی) در بالادست اولین آب شکن مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی آزمایشگاهی تاثیر طول و زاویه ی آب شکن فرعی بر آب شستگی آب شکن اول Keywords:

بررسی آزمایشگاهی تاثیر طول و زاویه ی آب شکن فرعی بر آب شستگی آب شکن اول authors

عبداله اردشیر

استادیار دانشکده عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

ابوالفضل شفایی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکب

مجتبی صانعی

استادیار مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Kuhanle.G. and Alonso and Dougles, 199, "Geometry of scour holes ...
Soliman, M.M., Attia, K.M. and Ahmad, A.F, 1997, "Spur Dike ...
Hung , Pin and Haung , 1998, 4 Spur dike ...
Mohan.J. and Agrawal, A.K., 1979, "Efficacy of Submerged Spurs in ...
Petersen. M.S, 1986, "River Engineering", Published by prentice- Hall, Englewood ...
Liu. J and Tominaga. A and Nagao. M, _ 994, ...
Baosheng- and Molinas, 1998, 4 Shear stress around vertical wall ...
Chang, F. and Davis, S., 1999, "Maryland Sha Procedure for ...
Franzetti et al, 1999, "Effect of Time and Channel Geometry ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی آزمایشگاهی تاثیر طول و زاویه ی آب شکن فرعی بر آب شستگی آب شکن اول" توسط عبداله اردشیر، استادیار دانشکده عمران و محیط زیست، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ ابوالفضل شفایی، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکب؛ مجتبی صانعی، استادیار مرکز تحقیقات حفاظت خاک و آبخیزداری نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین کنگره بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آب شکن ، آب شستگی ، فرسایش ، مدل آزمایشگاهی هستند. این مقاله در تاریخ 29 دی 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1212 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از روش های معمول کنترل فرسایش کناری رودخانه ها، استفاده از آب شکن می باشد که در صورت طراحی و اجرای صحیح، علاوه بر کنترل فرسایش کناری، منجر به بازیابی و احیای اراضی با ارزش حاشیه رودخانه می شود. این سازه اغلب برای حفاظت دیواره ی خارجی قوس ها و همچنین طرح های اصلاح مسیر رودخانه، مورد استفاده قرار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی آزمایشگاهی تاثیر طول و زاویه ی آب شکن فرعی بر آب شستگی آب شکن اول با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.