سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش بازیافت در توسعه پایدار

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,155

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICWESD01_060

Index date: 9 June 2017

نقش بازیافت در توسعه پایدار abstract

مفهوم توسعه پایدار و ابعاد چندگانه ان از جمله مفاهیم نوینی هستند که اکنون دل مشغولی اکثر کشورها را تشکیل میدهند. امروزه رشد و تعالی جوامع بر مبنای معیارهای گذشته ارزیابی نمیشود. میزان پایبندی جوامع به مسایل زیست محیطی و حفاظت از منابع طبیعی و به ویژه در سال های اخیر بازیافت و رعایت اصول توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی یعنی حفظ طبیعت و گسترش فرهنگ ان معیارهای اساسی برای ارزیابی رشد جوامع به شمار میایند.در جهان امروز بازیافت و رعایت اصول توسعه پایدار و حفظ منابع طبیعی و محیط زیست به عنوان دو فراز و هدف ارزشمند جامعه را نه تنها در سطح کشورها بلکه در سطح کره خاکی مورد توجه قرار داده است. عدم وجود مدیریت صحیح و مقررات لازم برای بازیافت هزاران تن زباله که بخش قابل توجهی از آن را کاغذ تشکیل داده و بازگشت آنها به چرخه تولید، مشکلات عمده ای را خصوصا در کشورهای کمتر توسعه یافته به وجود آورده است .از یک طرف مصرف بسیار زیاد کاغذ و فرآورده های کاغذی و تقاضای روز افزون برای آن و کمبود شدید ماده اولیه چوبی و از طرف دیگر مشکلات زیست محیطی ناشی از دفن زایدات کاغذی به عنوان سلطان زایدات، بازیافت و استفاده مجدد از کاغذهای مصرف شده را دو چندان کرده است .بنابراین با توجه به مشکلات مربوط به کمبود مواد اولیه چوبی برای صنایع سلولزی کشور و حرکت در راستای توسعه پایدار منابع جنگلی و حفظ سرمایه های ملی، بهترین راه حل ممکن توجه ویژه به بازیافت کاغذ میباشد .لذا در این تحقیق سعی شده است به اهمیت، جایگاه، مزایا و معظلات پیشروی صنعت بازیافت کاغذ و ارتباط آن با توسعه پایدار پرداخته شود.

نقش بازیافت در توسعه پایدار Keywords:

توسعه پایدار , بازیافت , محیط زیست و منابع طبیعی , صنایع سلولزی

نقش بازیافت در توسعه پایدار authors

فروزان انصاری ارده

دانشجوی کارشناسی مهندسی منابع طبیعی علوم و صنایع خمیر و کاغذ دانشگاه محقق اردبیلی

محمد احمدی

دکتری صنایع چوب و کاغذ عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[دمحمد متطور الاجداد، . 1383 اولویتها در برخورد با مشکلات ...
.علی قاسمیان، محمد تقی اسد زاده، منصور غفاری، . 1387 ...
. احمد میرشکرایی، 1387 _ راهنمای بازیافت کاغذهای باطله(ترجمه)، انتشارات ...
. علی قاسمیان، علی خلیلی گشتارودی مظلوم، علی آبادی، . ...
. کامران صیادی و سعید امیری، بررسی تولید و مصرف ...
. محمد علی عبدلی، 1377 بزیافت مواد زائد جامد شهری، ...
سعیدنیا، احمد، 1387 _ مواد زائد جامد شهری، جلد هفتم، ...
. آزاده محمدی گلرنگ، سجاد حسینی، سیامک دوستدار، 1371، بررسی ...
آرش دالوند، مهدی فرزادکیا، حمیدرضا پور علاقه‌بندان، مجید عرفانمنش، . ...
. رشیدی، مهدی، 1387، بازیافت کاغذ صرفه های زیست محیطی ...
. مهدی فرزادکیا، آرش دالوند، محمد حسین نقدیی، . 1387 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش بازیافت در توسعه پایدار" توسط فروزان انصاری ارده، دانشجوی کارشناسی مهندسی منابع طبیعی علوم و صنایع خمیر و کاغذ دانشگاه محقق اردبیلی؛ محمد احمدی، دکتری صنایع چوب و کاغذ عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی آب، محیط زیست و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه پایدار، بازیافت، محیط زیست و منابع طبیعی، صنایع سلولزی هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3155 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مفهوم توسعه پایدار و ابعاد چندگانه ان از جمله مفاهیم نوینی هستند که اکنون دل مشغولی اکثر کشورها را تشکیل میدهند. امروزه رشد و تعالی جوامع بر مبنای معیارهای گذشته ارزیابی نمیشود. میزان پایبندی جوامع به مسایل زیست محیطی و حفاظت از منابع طبیعی و به ویژه در سال های اخیر بازیافت و رعایت اصول توسعه پایدار و حفظ منابع ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش بازیافت در توسعه پایدار با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.