سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایگزینی گیاهان بومی به جای گیاهان غیر بومی و بررسی نحوه ی انتخاب و استفاده از آنها در سطح شهر و فضای سبز

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,001

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICWESD01_267

Index date: 9 June 2017

جایگزینی گیاهان بومی به جای گیاهان غیر بومی و بررسی نحوه ی انتخاب و استفاده از آنها در سطح شهر و فضای سبز abstract

وقتی سخن از آسیب های زیست محیطی می شود، بیشتر فکرها به ورود مواد شیمیایی وآلاینده ها و پساب ها به محیط زیست و یا از بین بردن گونه های جانوری و گیاهی معطوف می گردد، در حالی که بسیاری از این آسیب ها نتیجه دستکاری در نظام طبیعی محیط زیست می باشد. یکی از این آسیب ها جایگزینی گونه های غیر بومی به جای گونه های بومی در محیط های زیست می باشد. جایگزینی گونه های گیاهی غیر بومی بدون مطالعه تجربی و علمی در شهرها، می تواند خسارات جبران ناپذیر وهزینه های گزافی به بار بیاورد.گونه های بومی یک منطقه، بدلیل سازگاری بیشترشان با شرایط اقلیمی، هزینه های بسیار کمی برای کاشت، کنترل و نگهداری آنها صرف می شود، بنابراین بسیار مقرون به صرفه هستند. همچنین کاشت گیاهان بومی در فضای سبز امکان آشنایی و افزایش آگاهی های اجتماعی را نسبت به گیاهان بومی، فراهم می کند. در انتخاب و نحوه ی استفاده از گونه های بومی باید شرایط اقلیمی آن مشابه محل رویش طبیعی گیاه باشد تا بتواند در محل مورد نظر به خوبی رشد و تولید مثل کرده و با محیط خود سازگاری پیدا کند. در این بررسی در نظر است با معرفی و پیشنهاد گونه گیاهی بومی منطقه استان اردبیل، مهندسین و کارشناسان فنی فضای سبز را در انتخاب گونه های مناسب، یاری بنماییم.

جایگزینی گیاهان بومی به جای گیاهان غیر بومی و بررسی نحوه ی انتخاب و استفاده از آنها در سطح شهر و فضای سبز Keywords:

گیاهان بومی , فضای سبز , گونه ی غیر بومی

جایگزینی گیاهان بومی به جای گیاهان غیر بومی و بررسی نحوه ی انتخاب و استفاده از آنها در سطح شهر و فضای سبز authors

ثمین نهاوندی

دانشجوی کارشناسی زیست شناسی دانشگاه محقق اردبیلی

پویا نهاوندی

دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه محقق اردبیلی

سید سعید راثی نظامی

استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی

محمدرضا پشتیبانی

دانشجوی کارشناسی زیست شناسی دانشگاه محقق اردبیلی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
رضایی، ف. (1390)، "ارزیابی خصوصیات شیمیایی و ارزش تغذیهای چند ...
عظیمی مطعم، ف. (1380، "گزارش نهایی طرح تحقیقاتی مطالعه جوامع ...
نهال طهماسبی، م. (1379)، "ارزیابی بوم شناختی کهور آمریکایی (پاکستانی) ...
نجفی تیره شبانکاره، ک. (1389)، "بررسی برخی اثرهای زیست محیطی ... [مقاله کنفرانسی]
اسماعیلی شریف، م و همکاران. (1388)، "گزارش نهایی جمع آوری، ...
جانی قربان، م. (1390)، "استفاده از گونه های بومی در ...
رحانی، غزاله. (1389)، "طراحی باغ و احداث فضای سبز، "چاپ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جایگزینی گیاهان بومی به جای گیاهان غیر بومی و بررسی نحوه ی انتخاب و استفاده از آنها در سطح شهر و فضای سبز" توسط ثمین نهاوندی، دانشجوی کارشناسی زیست شناسی دانشگاه محقق اردبیلی؛ پویا نهاوندی، دانشجوی کارشناسی عمران دانشگاه محقق اردبیلی؛ سید سعید راثی نظامی، استادیار و عضو هیات علمی دانشگاه محقق اردبیلی؛ محمدرضا پشتیبانی، دانشجوی کارشناسی زیست شناسی دانشگاه محقق اردبیلی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی آب، محیط زیست و توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گیاهان بومی، فضای سبز، گونه ی غیر بومی هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1001 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که وقتی سخن از آسیب های زیست محیطی می شود، بیشتر فکرها به ورود مواد شیمیایی وآلاینده ها و پساب ها به محیط زیست و یا از بین بردن گونه های جانوری و گیاهی معطوف می گردد، در حالی که بسیاری از این آسیب ها نتیجه دستکاری در نظام طبیعی محیط زیست می باشد. یکی از این آسیب ها جایگزینی گونه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جایگزینی گیاهان بومی به جای گیاهان غیر بومی و بررسی نحوه ی انتخاب و استفاده از آنها در سطح شهر و فضای سبز با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.