سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارایه مدل ریاضی برنامه ریزی تولید زنجیره تامین با در نظر گرفتن فسادپذیری محصولات و آنالیز حساسیت بر روی هزینه های تولیدی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 542

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NDMCONFT06_138

Index date: 9 June 2017

ارایه مدل ریاضی برنامه ریزی تولید زنجیره تامین با در نظر گرفتن فسادپذیری محصولات و آنالیز حساسیت بر روی هزینه های تولیدی abstract

در این پژوهش یک مدل برنامه ریزی چند محصولی چند دوره ای برای حل مساله برنامه ریزی تولید در فضای عدم قطعیت تقاضا ارایه شده است. سیستم مورد بررسی برای یک کارخانه تولید مواد شیمیایی می باشد که دارای یک خط تولید با دو تکنولوژی دستی و اتوماتیک می باشد که در تکنولوژی دستی کارگران با سه مهارت آماتور ، عادی و حرفه ای در دو دوره زمانی عادی و اضافه کاری مشغول بکار می باشند. تکنولوژی اتوماتیک در این سیستم n ماشین وجود دارد که زمان نگهداری و تعمیرات ماشین آلات نیز لحاظ شده است.این سیستم دارای n محصول می باشد. محصولات دارای عمر محدود بوده و تنوع محصولی وجود دارد.محصولات در حجم بالا و متعدد تولید شده و در بطری ها بصورت محصول نهایی انبار می شوند. برای دوره های مختلف تولید ظرفیت نیروی انسانی در نظر گرفته شده است و میزان استخدام یا اخراج نیروی انسانی در نظر گرفته شده است. فرآیند تولید رو به جلو بوده و برگشت به عقب مجاز نمی باشد،به این معنی که دوباره کاری در این سیستم مجاز نیست. تحویل محصول نهایی از انبار تا خرده فروشان توسط وسیله نقلیه با ظرفیت محدود انجام میگیرد.با توجه به اینکه در تمام سیستم های تولیدی مخصوصا محصولات فاسد شدنی هزینه های سیستم از قبیل هزینه تولید ،هزینه موجودی ، هزینه نیروی انسانی و ... در یک سطح نمی باشد بنابراین بهتر می باشد هزینه های کلی سیستم را به سه دسته تقسیم کرد و برای هر یک وزن در نظر گرفت هدف بدست آوردن بهترین مقدار برای هر وزن بصورتیکه مقدار کلی هزینه تولیدی را به حداقل برساند. در نتیجه با استفاده از آنالیز حساسیت به بهترین مقدار برای هر یک از وزن ها دست پیدا خواهیم کرد.

ارایه مدل ریاضی برنامه ریزی تولید زنجیره تامین با در نظر گرفتن فسادپذیری محصولات و آنالیز حساسیت بر روی هزینه های تولیدی Keywords:

ارایه مدل ریاضی برنامه ریزی تولید زنجیره تامین با در نظر گرفتن فسادپذیری محصولات و آنالیز حساسیت بر روی هزینه های تولیدی authors

حمیدرضا حسینی جی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی، تهران، ایران

حسن جوانشیر

استادیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب، تهران، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
_ _ Ir RI . _ _ _ _ _ ...
Wang _ Iiang T-F. Annlication of finzzv mlti -ohiective linear ...
_ _ _ RYK _ formnl _ _ _ _ ...
Hax. A .C.. "A ggresate Prodnction Planning" in: .I. Modlels ...
Operation Research. New York: Van Nostrand Reinhold. 1978. ...
Mula. .I.. Poler. R.. Garc 'a-Sahater . P.. Lario. F.C.. ...
Shi. Y.. Haase. C.. "Ontimal Trade-offs of Aggregate Production Planning ...
Ravkasogl _ A.. "M()APPS 1.0 : Aggregate Prodlnction Planming _ ...
Holt _ _ _ F _ TI A " A ...
Holt. C.C.. Modigliani. F.. Muth. I F.. "Derivation of a ...
Holt _ _ F Mth I F Simon I A ...
Stevenson. W.J.. "Production /Operation Management", McGraw-hill. 1982. ...
Namm. S.I. Togendran. R. "Aggregate Proilnction Planning _ A Srvev ...
Mazzola_ .I R.. Neehe. A .W.. _ _ "Mnl tiroifnct ...
_ A.S.M. _ C.I... :An Aggregate Production Planning Modlel _ ...
I eung. S.C:H... _ Y.. I.ai K K. "Multi-Site _ ...
Tavakkol i-Mooha _ R Safaei N K، lvins a (Gerneralizedl ...
TDa Silva_ _ Figneira. I. I.ishoa. .I. Rarman. _ "An ...
I enno _ No W " A _ Pr0orammin _ ...
I .eung. S.C:H.. _ _ "A Goal Programmin _ _ ...
I Tanr T) Wanr R Y K _ _ formulation ...
T) R _ The _ of fin, ,v alorithm _ ...
R _ Van T F _ _ _ 1inear _ ...
A Iamalnia M A Konkhakian A hvhril _ _ _ ...
iholamian. Navid. et al. _ _ ensive _ multi -«hiective ...
(h akrahortv R inon K et al " A 0ossihilistic ...
_ Aheiron Fran، isr. _ Fernanilo _ _ Marins " ...
_ _ _ _ _ _ _ _ _ c.4i ...
Liang. TF. _ Multi-)hi ective Production / Distrihution Planming Decisions ...
_ R.C: ILiang. T .F. _ ication of Fuzzv Multi ...
I ai _ _ ('hinr-I ai Hwano " A _ ...
Zi mmermann H. .. (20011. "Fuzzv Set Theorv and its ...
A _ _ _ Fsmaeil _ (Caro _ "Imneriali _ ...
Schott I R 1998 _ _ _ _ and _ ...
Zitzler. _ Deh. K.Thiele. _ 2000. Comnarison of mmulti ohiective ...
Zitrzler. E.. Thiele. L... 1998. Multi ohiective ontimization usine evolutionarv ...
Zitrzler. E.-Thiele. _ 1998. An evolutionarv alsorithm for multi ohiective ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارایه مدل ریاضی برنامه ریزی تولید زنجیره تامین با در نظر گرفتن فسادپذیری محصولات و آنالیز حساسیت بر روی هزینه های تولیدی" توسط حمیدرضا حسینی جی، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکزی، تهران، ایران؛ حسن جوانشیر، استادیار گروه مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس ملی مدیریت، اقتصاد و حسابداری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله برنامه ریزی تولید ادغامی، تولید دستی، تولید اتوماتیک، برنامه ریزی خطی،نیروی انسانی،ماشین آلات تولید،فساد محصولات ،زنجیره تامین ، آنالیز حساسیت ، وزن هزینه سیستم هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 542 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این پژوهش یک مدل برنامه ریزی چند محصولی چند دوره ای برای حل مساله برنامه ریزی تولید در فضای عدم قطعیت تقاضا ارایه شده است. سیستم مورد بررسی برای یک کارخانه تولید مواد شیمیایی می باشد که دارای یک خط تولید با دو تکنولوژی دستی و اتوماتیک می باشد که در تکنولوژی دستی کارگران با سه مهارت آماتور ، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارایه مدل ریاضی برنامه ریزی تولید زنجیره تامین با در نظر گرفتن فسادپذیری محصولات و آنالیز حساسیت بر روی هزینه های تولیدی با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.