سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایگاه نقشههای مفهومی و سطوح تفکر سه گانه در تشخیص کج فهمیهای دانش آموزان در واکنشهای اکسایش-کاهش

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 603

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SCSPSEI02_039

Index date: 9 June 2017

جایگاه نقشههای مفهومی و سطوح تفکر سه گانه در تشخیص کج فهمیهای دانش آموزان در واکنشهای اکسایش-کاهش abstract

مهمترین چیزی که دانش آموزان با خود به کلاس درس میآورند، تصورتشان است. این تصورات و باورهایشان را از طریق تجربیاتی که در زندگی روزمره کسب میکنند،بسط میدهند.این تجربیات معمولا ساختارهای مفهومی نادرستی را در ذهندانشآموزان شکل میدهند. کج فهمی یکی از مهمترین عواملی است که مانع یادگیری معنیدار در فراگیران میشود. یکی از وظایف مهم معلمان این است که کج فهمیهای دانشآموزان را تشخیص داده و در طراحی و روش تدریس خود بکار گیرند. دراین فرایند نقشه های مفهومی یکی از راهبردهای مهم یاددهی -یادگیری است که یادگیری معنادار را ارتقاء می دهد و یکی ازکاربردهای مهم آن شناسایی نواقص یادگیری و کج فهمی های فراگیران است. اگر نقشه های مفهومی با سطوح سه گانه تفکر (ماکرو- میکرو و نمادی) ادغام شود قدرت یادگیری را افزایش می دهد. متخصصان آموزش علم شیمی بر این باورند که دانش-آموزان برای رسیدن به درک صحیح و پایدار مفاهیم شیمی، باید بتوانند در سه سطح مختلف تفکر (ماکروسکوپی، میکروسکوپی و نمادی) به آموزش شیمی بپردازند. تحقیقات انجام شده نشان میدهند که در اغلب موارد آموزش واکنشهایاکسایش- کاهش در سطح ماکروسکوپی و نمادی صورت میگیرد در نتیجه اکثر دانشآموزان در سطح میکروسکوپی و درکصحیح مفاهیم واکنشهای اکسایش- کاهش مشکل دارند و همین موضوع میتواند منجر به کجفهمی گردد. در این مقاله اهمیت نقشه های مفهومی در یادگیری فراگیران و شناسایی کج فهمی های آنان در مبحث واکنش های اکسایش – کاهش و تاثیر سطوح تفکر سه گانه در یادگیری واکنش های اکسایش – کاهش بررسی خواهد شد.

جایگاه نقشههای مفهومی و سطوح تفکر سه گانه در تشخیص کج فهمیهای دانش آموزان در واکنشهای اکسایش-کاهش Keywords:

جایگاه نقشههای مفهومی و سطوح تفکر سه گانه در تشخیص کج فهمیهای دانش آموزان در واکنشهای اکسایش-کاهش authors

عوض عزیزی

دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش شیمی،دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران

معصومه قلخانی

استادیار، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران

مریم صباغان

استادیار، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
توتو نچی عصر حاضری، ژیلا و فریبا مرسلی. 1392. نقشه ...
نصر الهی، شایان. 1390. بررسی کج فهمی‌های دانش‌آموزان در سطوح ...
بدریان، عابد. بهاره هنرپرور و اکبر ناصری آذر. 1389. طراحی ...
لوری برتز، استیسی. 1967. شیمی در استاندارد های ملی آموزش ...
R. Tasker, 2014 "Research into practice: Visualizing the molecular world ...
S.S. Winnie, M.Y. Arshad, 2014 :'Application of Multiple Representation Levels ...
N. K. Goh, L. S. Chia, 1982 "A practical way ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "جایگاه نقشههای مفهومی و سطوح تفکر سه گانه در تشخیص کج فهمیهای دانش آموزان در واکنشهای اکسایش-کاهش" توسط عوض عزیزی، دانشجوی کارشناسی ارشد آموزش شیمی،دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران؛ معصومه قلخانی، استادیار، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران؛ مریم صباغان، استادیار، دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی تهران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی راهکارهای توسعه وترویج آموزش علوم در ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نقشه مفهومی، یادگیری، آموزش شیمی، کجفهمی هستند. این مقاله در تاریخ 19 خرداد 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 603 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مهمترین چیزی که دانش آموزان با خود به کلاس درس میآورند، تصورتشان است. این تصورات و باورهایشان را از طریق تجربیاتی که در زندگی روزمره کسب میکنند،بسط میدهند.این تجربیات معمولا ساختارهای مفهومی نادرستی را در ذهندانشآموزان شکل میدهند. کج فهمی یکی از مهمترین عواملی است که مانع یادگیری معنیدار در فراگیران میشود. یکی از وظایف مهم معلمان این است که ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جایگاه نقشههای مفهومی و سطوح تفکر سه گانه در تشخیص کج فهمیهای دانش آموزان در واکنشهای اکسایش-کاهش با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.