سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی فنی شرایط ژئوتکنیکی خاک زیرین کانال های انتقال آب برای جلوگیری از هدر رفت آب با تکیه بر زهکشی زیر پوشش لاینینگ

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,618

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IDNC02_141

Index date: 6 October 2008

ارزیابی فنی شرایط ژئوتکنیکی خاک زیرین کانال های انتقال آب برای جلوگیری از هدر رفت آب با تکیه بر زهکشی زیر پوشش لاینینگ abstract

از عمده موارد مهم در کانالهای بتنی (Concrete Lining) انتقال آب، تثبیت بستر و شیب جداره در خا ک های با خاصیت ژئوتکنیکی ضعیف می باشد. کانال E2 بطول 31635 متر و به ظرفیت 55 متر مکعب بر ثانیه، از جمله کانالهای اصلی انتقال آب شبکه آبیاری" دز "در شرق شهرستان دزفول می باشد. این کانال شامل 19 بازه ( 6 بازه بتنی ، 3 بازه در حال اجرای پوشش بتن لا ینینگ و 10 بازه خاکی ) بوده که قسمت خاکی آن بعلت فرسایش کف و جداره در اثر جریان آب و عبور احشام، از مقطع اصلی خارج شده و علاوه بر مشکلات تأمین آب، باعث نشت وهدررفت آب (Water Losing) گردیده است. لذا جهت ساماندهی وضعیت این کانال مطالعات لاینینگ بتنی به همراه مطالعات ژئوتکنیکی از خاک منطقه انجام و کلیه محاسبات فنی مقاومت برشی و ضریب اطمینان در مقابل لغزش صورت پذیرفت این محاسبات در شرایط زهکشی شده و زهکشی نشده انجام گردید . بر اساس نتایج بدست آمده در شرایط زهکشی شده و در حالتی که شرایط خاک به سمت OCR کمتر از یک میل نماید ضریب اطمینان در حالت مرزی قرار داشته به طوری که احتمال تخریب لاینینگ افزایش می یابد.در این شرایط محاسبات انجام شده نشان داد که استفاده از بتن مگر زیر بتن پوششی شرایط پایداری را افزایش و احتمال هدر رفت آب را به شدت کاهش می دهد . نتایج حاصل از این تحقیق می تواند در طراحی های آینده مفید واقع شود.

ارزیابی فنی شرایط ژئوتکنیکی خاک زیرین کانال های انتقال آب برای جلوگیری از هدر رفت آب با تکیه بر زهکشی زیر پوشش لاینینگ Keywords:

ارزیابی فنی شرایط ژئوتکنیکی خاک زیرین کانال های انتقال آب برای جلوگیری از هدر رفت آب با تکیه بر زهکشی زیر پوشش لاینینگ authors

سعید حاجی علی گل

کارشناس ارشد شرکت مهندسین مشاور شاراب

جواد احدیان

دانشجوی دکتری سازه های آبی دانشگاه شهید چمران اهواز

منا امیدواری نیا

دانشجوی کارشناس ارشد سازه های آبی دانشگاه شهید چمران اهواز

میثم احمدی

کارشناس عمران شرکت مهندسین مشاور شاراب

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ابن جلال، ر.و.م .شفاعی بجستان .1371. _ اصول نظری وعملی ...
رحیمی، ح.1379 _ " مسائل احداث کانالهای آبیاری در خاکهای ...
_ 1- شرکت مهندسی مشاور شاراب (1386) "مطالعات مرمت و ...
D&R Consultant Engineering, (1971)' Dez Irrigation project stage I & ...
Lane, E.W (1953), "design of stable channels.' Transaction American society ...
Novak.p (1990)' Hydraulic structures ? London: Unwin Hyman. ...
Johnson, A. W. and Sallberg, J, R(1 960). «Factors That ...
Leonards, G.A., Cutter, W, A and Holtz , R., D(1980) ...
Mitchell, .J.K. (1970). "In-place Treatment of Foundation Soils 4. 'Journal ...
USBR (1986), 'Design of small canal structures? .USA: Denver. ...
Novak.p (1990)' Hydraulic structures ? London: Unwin Hyman. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی فنی شرایط ژئوتکنیکی خاک زیرین کانال های انتقال آب برای جلوگیری از هدر رفت آب با تکیه بر زهکشی زیر پوشش لاینینگ" توسط سعید حاجی علی گل، کارشناس ارشد شرکت مهندسین مشاور شاراب؛ جواد احدیان، دانشجوی دکتری سازه های آبی دانشگاه شهید چمران اهواز؛ منا امیدواری نیا، دانشجوی کارشناس ارشد سازه های آبی دانشگاه شهید چمران اهواز؛ میثم احمدی، کارشناس عمران شرکت مهندسین مشاور شاراب نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لاینینگ، کانال اصلی، نشت، بتن مگر، آبگذری، پایداری هستند. این مقاله در تاریخ 15 مهر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1618 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از عمده موارد مهم در کانالهای بتنی (Concrete Lining) انتقال آب، تثبیت بستر و شیب جداره در خا ک های با خاصیت ژئوتکنیکی ضعیف می باشد. کانال E2 بطول 31635 متر و به ظرفیت 55 متر مکعب بر ثانیه، از جمله کانالهای اصلی انتقال آب شبکه آبیاری" دز "در شرق شهرستان دزفول می باشد. این کانال شامل 19 بازه ( ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی فنی شرایط ژئوتکنیکی خاک زیرین کانال های انتقال آب برای جلوگیری از هدر رفت آب با تکیه بر زهکشی زیر پوشش لاینینگ با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.