سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی اندازه سنگچین پایدار در پایاب فرسایش یافته حوضچه آرامش به منظور کنترل آبشستگی با استفاده از مدل فیزیکی (مطالعه موردی سد نمرود)

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,776

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IDNC02_175

Index date: 6 October 2008

طراحی اندازه سنگچین پایدار در پایاب فرسایش یافته حوضچه آرامش به منظور کنترل آبشستگی با استفاده از مدل فیزیکی (مطالعه موردی سد نمرود) abstract

آبشستگی موضعی پایین دست حوضچه های آرامش پدیده ای است که به دلیل وجود سرعت محلی بیش از سرعت آستانه حرکت بوجود می آید. بر اثر این پدیده اختلاف ارتفاعی بین کف بتنی حوضچه و بستر رودخانه بوجود می آید. در این تحقیق با استفاده از یک کار آزمایشگاهی بر روی مدل هیدرولیکی سد نمرود به بررسی آستانه حرکت سنگچین در پایین دست حوضچههای آرامش و بررسی اثراتی که ترازهای مختلف قرارگیری سنگچین ها نسبت به کف حوضچه آرامش و تغییرات عمق پایاب بر آستانه حرکت می گذارد پرداخته شده است. استفاده موردی این تحقیق جهت تخمین حداقل قطر سنگچینی است که بتواند در پایین دست حوضچه آرامشی که قبلاً دچار فرسایش شده، پایدار بماند و مانع از پیشرفت آبشستگی شود. با محاسبه عمق پایاب ( Yt ) ، عمق فرسایش یافته نسبت به کف حوضچه (Z) و عمق بحرانی جریان در حوضچه آرامش (Yc) قادر خواهیم بود اندازه سنگی که میتواند در برابر جریان متلاطم خروجی از حوضچه پایدار بماند را تخمین بزنیم.

طراحی اندازه سنگچین پایدار در پایاب فرسایش یافته حوضچه آرامش به منظور کنترل آبشستگی با استفاده از مدل فیزیکی (مطالعه موردی سد نمرود) Keywords:

طراحی اندازه سنگچین پایدار در پایاب فرسایش یافته حوضچه آرامش به منظور کنترل آبشستگی با استفاده از مدل فیزیکی (مطالعه موردی سد نمرود) authors

حمید تائبی

دانشجوی دکتری سازههای آبی، دانشگاه شهید چمران

منوچهر فتحی مقدم

دانشیار گروه سازههای آبی، دانشگاه شهید چمران

سید بهنام سروری نژاد

دانشجوی دکتری سازههای آبی، دانشگاه شهید چمران

عبدالرضا کرمی نژاد

کارشناس موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
شفاعی بجستان، م.، 1373، "هیدرولیک رسوب" انتشارات دانشگاه شهید چمران ...
کرامتی، م. (1376)."تعیین معیار حفاظت بستر بوسیله سنگچین در پایین‌دست ...
ولیزادگان، ا. (1377)، "تعیین معیار حفاظت بستر پایین‌دست حوضچه‌های آرامش ...
Manohar, M. and P. Krish namacha r (1996) "Fluid Mechanics ...
Maynord, S.T. (1991). "Flow resistance of riprap", Amu Soc. Civil ...
Peterka, A.J. (1968). "Hydraulic design of stilling basins and energy ...
Rice, C.E. and Kadavy, K.C. (1991). "Riprap design downstream of ...
Shafa i-Bajestan, M. and Albertson, M.L. (1993). "Riprap criteria below ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی اندازه سنگچین پایدار در پایاب فرسایش یافته حوضچه آرامش به منظور کنترل آبشستگی با استفاده از مدل فیزیکی (مطالعه موردی سد نمرود)" توسط حمید تائبی، دانشجوی دکتری سازههای آبی، دانشگاه شهید چمران؛ منوچهر فتحی مقدم، دانشیار گروه سازههای آبی، دانشگاه شهید چمران؛ سید بهنام سروری نژاد، دانشجوی دکتری سازههای آبی، دانشگاه شهید چمران؛ عبدالرضا کرمی نژاد، کارشناس موسسه تحقیقات آب وزارت نیرو نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله آستانه حرکت، حوضچه آرامش، سنگچین، آبشستگی، عمق پایاب هستند. این مقاله در تاریخ 15 مهر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1776 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که آبشستگی موضعی پایین دست حوضچه های آرامش پدیده ای است که به دلیل وجود سرعت محلی بیش از سرعت آستانه حرکت بوجود می آید. بر اثر این پدیده اختلاف ارتفاعی بین کف بتنی حوضچه و بستر رودخانه بوجود می آید. در این تحقیق با استفاده از یک کار آزمایشگاهی بر روی مدل هیدرولیکی سد نمرود به بررسی آستانه حرکت سنگچین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی اندازه سنگچین پایدار در پایاب فرسایش یافته حوضچه آرامش به منظور کنترل آبشستگی با استفاده از مدل فیزیکی (مطالعه موردی سد نمرود) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.