سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر ضخامت و بافت خاک برضریب انتشار پذیری کلرید سدیم

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,643

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IDNC02_371

Index date: 6 October 2008

اثر ضخامت و بافت خاک برضریب انتشار پذیری کلرید سدیم abstract

روزانه مقادیر زیادی از مواد آلوده آلودگی کننده ناشی از فعالیت های انسانی وارد طبیعت می شوند. نشت این آلودگی ها به سمت آبهای زیر زمینی می تواند باعث آلودگی این منابع آب شود .بنابراین یافتن معیاری برای مقایسه انتشار پذیری آلاینده ها و بررسی آن در انواع خاک ها جهت به دست آوردن پتانسیل آلوده شدن آبخوان ها در آنها ضروری است . انتشارپذیری یک پارامتر قابل اندازه گیری محیط متخلل می باشد.گاهی این کمیت برای کل محیط متخلخل ثابت در نظر گرفته می شود. ولی در طول سه دهه اخیر مطالعات فراوان نشان داده است که انتشار پذیری به فاصله انتقال و یا طول آبخوان نیز بستگی دارد. هدف از این تحقیق مطالعه اثرات فواصل کوتاه بر انتشار آلاینده ها در خاکهای ماسه ای می باشد. در این تحقیق 4 بافت ماسه ای متفاوت (ماسه متوسط و اختلات 20 ، 10 ، 30 درصدی ماسه درشت با آن) در 5 ضخامت مطالعه شدند. جهت انجام محاسبات مربوط به تعیین انتشار پذیری از مدل بریگهام استفاده شد. . ماده ردیاب پایدار (آلاینده) NaCl با غلظت ثابت از انتهای ستون خاک به داخل آن هدایت شد. نتایج به دست آمده نشان داد که با افزایش فاصله انتقال در هر بافت خاک مقدار انتشار پذیری افزایش می.یابد و افزایش میزان اختلات ماسه درشت با ماسه متوسط نیز اثر مشابهی داشت. مقادیر بالای پخشیدگی به دست آمده در بافت های مرکب می تواند به علت عدم تجانس محیط باشد که باعث پیچیدگی توزیع سرعت می.شود و نتیجه آن انتشار و گستردگی آلودگی در مقایسه با یک محیط همگن و دانه دانه ای است.

اثر ضخامت و بافت خاک برضریب انتشار پذیری کلرید سدیم Keywords:

اثر ضخامت و بافت خاک برضریب انتشار پذیری کلرید سدیم authors

مجید شریفی پور

کارشناس ارشد شرکت مهندسی مشاور سازآب پردازان

هادی معاضد

دانشیار دانشکده مهندسی علوم آب ،دانشگاه شهید چمران اهواز

ملیجه کرمی

دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی، دانشگاه شهید چمران اهواز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Ayotamuno, J.M. (1998) Contaminant transport and immob ilization in stratified ...
Nielson , D.R . and Biggar , J . W ...
Bear, J. , (1961) Some experiment in dispersion, J. Geophy. ...
Gillham, R., Cherry, J.(1982), Contaminant migration in saturated unc onsolidated ...
Kirda, C., Nielson, D.R.(1973) Simulation transport of chloride and water ...
Wieringa , p.j. and VOn Genachten , M. Th. (1989) ...
Al-Tabbaa, A., Ayotamuno, J.M.(2000) One dimensional solute transport in stratified ...
Lau, L.S., Kaufman, W.S. and Todd, D.K.(1959), Dispersion of water ...
Brigham , W.E. (1974) _ Mixing eguations in short laboratory ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اثر ضخامت و بافت خاک برضریب انتشار پذیری کلرید سدیم" توسط مجید شریفی پور، کارشناس ارشد شرکت مهندسی مشاور سازآب پردازان؛ هادی معاضد، دانشیار دانشکده مهندسی علوم آب ،دانشگاه شهید چمران اهواز؛ ملیجه کرمی، دانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی، دانشگاه شهید چمران اهواز نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش ملی مدیریت شبکه های آبیاری و زهکشی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله انتشار پذیری، آلودگی، محیط متخلخل هستند. این مقاله در تاریخ 15 مهر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1643 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روزانه مقادیر زیادی از مواد آلوده آلودگی کننده ناشی از فعالیت های انسانی وارد طبیعت می شوند. نشت این آلودگی ها به سمت آبهای زیر زمینی می تواند باعث آلودگی این منابع آب شود .بنابراین یافتن معیاری برای مقایسه انتشار پذیری آلاینده ها و بررسی آن در انواع خاک ها جهت به دست آوردن پتانسیل آلوده شدن آبخوان ها در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر ضخامت و بافت خاک برضریب انتشار پذیری کلرید سدیم با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.