سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اولویت بندی اصلاح و باز سازی کنتورهای آب مشترکین با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 397

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCESDR03_002

Index date: 1 July 2017

اولویت بندی اصلاح و باز سازی کنتورهای آب مشترکین با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی abstract

در کشور ایران با متوسط بارش سالانه حدود 240 تا 250 میلی متر در زمره مناطقی از جهان است که از موهبت نزولات جوی به اندازه کافی بهره مند نمی باشد. قسمت عمده مساحت کشور را مناطق خشک و کم آب فرا گرفته است. زمانی که هزینه های تولید آب افزایش می یابد، کنترل آب بدون درآمد بسیار اهمیت پیدا می کند و مسیولین شرکت های آب و فاضلاب باید به فکر افزایش راندمان سیستم باشند. در این راستا پارامتری که توسط اغلب شرکت های مهندسی آب برای توصیف راندمان بهره برداری از سیستم های توزیع آب استفاده می شود، درصد آب با درآمد است که عبارت است از نسبت آب فروخته شده به مقدار آب تولیدی می باشد. که در محاسبه و اندازه گیری مقدار آب با درآمد، دقت اندازه گیری کنتورهای شبکه و مشترکین، نقش تعیین کننده ای دارد. در تحقیق حاضر به منظور اولویت بندی اصلاح و بازسازی کنتورهای مشترکین و بخاطر نوع ساختار مسیله، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی برگزیده شد و مدلی بر اساس آن جهت بازسازی کنتور های مشترکین ایجاد گردید. برای ساخت این مدل از 11 معیار موثر در تصمیم گیری استفاده شد، سپس جهت نشان دادن توانایی آن 15 کنتورمختلف به عنوان گزینه های پیش رو از کنتورهای مشترکین شهرستان مشهد، انتخاب و پس از بررسی وتحلیل نتایج ، معیار نقص کنتور مهم ترین معیار و تعداد واحد کم اهمیت ترین معیار اثر گذار در تصمیم گیری شناخته شد و همچنین مشخص گردید نتایج اولویت بندی تجربی کارشناسان در بهترین حالت با تکنیک AHP معادل 40 درصد و با تکنیک TOPSIS معادل 3/73 درصد تطابق دارند.

اولویت بندی اصلاح و باز سازی کنتورهای آب مشترکین با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی Keywords:

اولویت بندی اصلاح و باز سازی کنتورهای آب مشترکین با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی authors

کیوان بینا

استاد یار گروه عمران، دانشگاه خاوران، مشهد

ساسان نیک خصلت

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران آب وفاضلاب،دانشگاه خاوران، مشهد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
[آ نم یار، ح. (1393. "اولویت بندی اصلاح و بازسازی ...
نشریه 556 . (1391). "راهنمای شناخت و بررسی عوامل موثر ...
اسدی، م، (1388)، "ازایش راندمان سیستم های آبرسانی از طریق ... [مقاله کنفرانسی]
یرورش، س. رادی، م، شهازی زاده، ح. (1392. :آینده پژوهی ...
ماحسنلو، ص.، کریمی، ا.، مهرگان، _ تهرانی، ر. (1391). ابزارهای ... [مقاله کنفرانسی]
ا رحیمی، ح، لاجوردی، _ مصداق خواه م، ریاض، خ. ... [مقاله کنفرانسی]
رحمنی م. نویدی ح. زمایانه م. (1388)."اروشی برای بهبود ناسازگاری ...
قدسی پور, س. (1392). "فرآیند تحلیل سلله مراتبی". تهران: انتشارات ...
_ اردکانیان، ر.، مدرس یزدی، م.، "اولویت بندی طرح انتقال ...
ضرغامی، م. (1381. استفاده از تصمیم گیری چند ماره در ...
]1[Karamuz, _ 2005. Qualitative and quantitative management and planning forwater ...
Abbaspour, K. C., Faramarzi, M., Seyed Ghasemi, S., Yang, H. ...
Hsieh, T., Tong Lu, S., & Tzeng, G. (2004). Fuzzy ...
French, S.; Xu, D. L., (2005), "Comparison study of multi-attribue ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اولویت بندی اصلاح و باز سازی کنتورهای آب مشترکین با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی" توسط کیوان بینا، استاد یار گروه عمران، دانشگاه خاوران، مشهد؛ ساسان نیک خصلت، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران آب وفاضلاب،دانشگاه خاوران، مشهد نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی عمران، محیط زیست و سرزمین پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تصمیم گیری چند معیاره، فرآیندتحلیل سلسله مراتبی، اولویت بندی، بازسازی، کنتورآب،AHP ،TOPSIS هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 397 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در کشور ایران با متوسط بارش سالانه حدود 240 تا 250 میلی متر در زمره مناطقی از جهان است که از موهبت نزولات جوی به اندازه کافی بهره مند نمی باشد. قسمت عمده مساحت کشور را مناطق خشک و کم آب فرا گرفته است. زمانی که هزینه های تولید آب افزایش می یابد، کنترل آب بدون درآمد بسیار اهمیت پیدا ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اولویت بندی اصلاح و باز سازی کنتورهای آب مشترکین با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.