سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی گسیختگی پیشرونده در قاب های فولادی بر اساس چیدمان و نوع سیستم بادبندی و با لحاظ اثرات اندر کنش خاک و سازه

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 472

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCESDR03_048

Index date: 1 July 2017

ارزیابی گسیختگی پیشرونده در قاب های فولادی بر اساس چیدمان و نوع سیستم بادبندی و با لحاظ اثرات اندر کنش خاک و سازه abstract

چهار عامل سختی و مقاومت و شکلپذیری و میرایی به عنوان اساسیترین عوامل در طراحی و اجرای تمامی سازهها محسوب میشوند. تامین سختی به منظور محدود کردن تغییر شکلهای سازه تحت بارهای وارده میباشد و مقاومت در ارتباط با طراحی و به معنای جوابگو بودن مقاومت سازه در برابر بارهای وارده میباشد. شکلپذیری و میرایی دو مفهوم مهم در ارتباط با جذب و استهلاک نیروی زلزله توسط سازه است و به بیان ساده سازه باید توانایی تحمل تغییر شکلهای زیاد را در هنگام زلزله داشته باشد و به سبب این تغییر شکلها نیروی زلزله را مستهلک نماید. در این شرایط خود سازه و در وهله دوم میراگرها به این امر کمک مینمایند. در این تحقیق فروپاشی پیشرونده که عبارت است از حذف یک یا چند عضواصلی سازهای به دلیل بارهایی از قبیل انفجار، ضربه ، زلزله که به واسطه حذف این اجزا ، ساختمان دچار تخریب در سطح وسیعی یا کلی میگردد در مورد قابهای فلزی 4 و 8 و 12 طبقه دارای سیستم بادبندی به روش تحلیل استاتیکی و پوش آور بر مبنای آییننامه ایران و آیین نامه (( یو اف سی )) بررسی گردید. همچنین اثرات نوع چیدمان بادبندی در ارتفاع و نوع بادبندی و اثرات اندرکنشی خاک و سازه بر فروپاشی پیشرونده نیز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج به وضوح نشان داد که حذف توام ستون و بادبند به خصوص در طبقات پایین سازه شرایط بحرانی تری را در فروپاشی پیشرونده در سازه در بر دارد. همچنین نتایج به دست آمده از تحلیل بر اساس آییننامه (( یو اف سی )) بحرانی تر از آییننامه ایران بود. از طرفی لحاظ اثرات اندرکنش خاک و سازه که به روش عددی المان محدود و نرم افزار (( پلاکسیس )) بررسی گردید، نشان از بهبود نتایج تحلیل و پاسخ سازه داشت. در مجموع استفاده از روش آییننامه (( یو اف سی )) در تحلیل فروپاشی پیشرونده و استفاده از بادبند هم محور هفتی به فرم ضربدری در ارتفاع سازه و تحلیل اندرکنش خاک و سازه به لحاظ روشی استاندارد برای تحلیل فروپاشی پیشرونده به لحاظ عملکرد لرزهای مناسب سازههای فلزی با سیستم بادبندی پیشنهاد و توصیه میگردد.

ارزیابی گسیختگی پیشرونده در قاب های فولادی بر اساس چیدمان و نوع سیستم بادبندی و با لحاظ اثرات اندر کنش خاک و سازه Keywords:

فروپاشی پیشرونده , تحلیل استاتیکی , تحلیل پوش آور , اندرکنش خاک و سازه , روش عددی المان محدود

ارزیابی گسیختگی پیشرونده در قاب های فولادی بر اساس چیدمان و نوع سیستم بادبندی و با لحاظ اثرات اندر کنش خاک و سازه authors

حسین داودی آزاد

عضو هیات علمی آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
DoD minimum Antiterrorism standard for building -UFC 4-0 _ 0-0 ...
US General Services Administration (U.S. GSA). Progressive collapse analysis and ...
American Institute of Steel Construction. ANSI/AISC 360-05: Specifications for structural ...
Design of structures to resist progressive collapse _ UFC 4-023-03. ...
Nonlinear Static Progressive D-3:ه [5]H.R. Tavakoli, A. Rashidi Alasht & ...
of progressive collapse -resisting capacity of steel moment Assessment:ه [6]Jinkoo ...
Feng Fu., "Progressive collapse analysis of high-rise building with 3-D ...
Huda Helmy, Hamed Salem, Sherif Mourad., ; Progressive collapse assessment ...
Kapil Khandelwal, Sherif El-Tawil, Fahim Sadek., ; Progressive collapse analysis ...
H. R. Tavakoli, F. Kiakojouri., ; Numerical Study of Progressive ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "ارزیابی گسیختگی پیشرونده در قاب های فولادی بر اساس چیدمان و نوع سیستم بادبندی و با لحاظ اثرات اندر کنش خاک و سازه" توسط حسین داودی آزاد، عضو هیات علمی آموزشکده فنی و حرفه ای سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی عمران، محیط زیست و سرزمین پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فروپاشی پیشرونده، تحلیل استاتیکی، تحلیل پوش آور، اندرکنش خاک و سازه، روش عددی المان محدود هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 472 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که چهار عامل سختی و مقاومت و شکلپذیری و میرایی به عنوان اساسیترین عوامل در طراحی و اجرای تمامی سازهها محسوب میشوند. تامین سختی به منظور محدود کردن تغییر شکلهای سازه تحت بارهای وارده میباشد و مقاومت در ارتباط با طراحی و به معنای جوابگو بودن مقاومت سازه در برابر بارهای وارده میباشد. شکلپذیری و میرایی دو مفهوم مهم در ارتباط ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ارزیابی گسیختگی پیشرونده در قاب های فولادی بر اساس چیدمان و نوع سیستم بادبندی و با لحاظ اثرات اندر کنش خاک و سازه با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.