سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

شاخصه های جامعه ی علمی مطلوب جمهوری اسلامی ایران از دیدگاه مقام معظم رهبری

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,708

This Paper With 22 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

30YEARS01_036

Index date: 15 October 2008

شاخصه های جامعه ی علمی مطلوب جمهوری اسلامی ایران از دیدگاه مقام معظم رهبری abstract

اگر بر اساس نگاه اجتماعی اسلام به انسان نگاه کنیم ،انسان علاوه بر مسئولیت حرکت در صراط مستقیم الهی باید برای هدایت دیگران به این صراط نیز تلاش کند. جمهوری اسلامی ایران به عنوان پدیده ی ممتاز قرن بیستم، داعیه دار حرکت در صراط مستقیم الهی است و تلاش می کند که سایر ملت ها و دولت ها را نیز به این سمت هدایت کند . مهم ترین عامل موفقیت در این حرکت، اقتدار و توانایی علمی است که سبب پذیرش سخن هر ملت و دولتی در عصر حاضر است. اصلی ترین لازمه برای حرکت صحیح در مسیر اقتدار علمی، تبیین شاخصه های این راه است، علائمی که همواره حرکت خود را با آن می سنجیم و در صورت انحراف ما را به مسیر اصلی برمی گردانند. با توجه به این که اصلی ترین نقش در حرکت جمهوری اسلامی ایران بر عهده ی جامعه ی علمی کشور می باشد، تبیین شاخصه های این جامعه اولین گام در راستای حرکت صحیح می باشد . ما در این مقاله به دنبال آن هستیم که شاخصه های جامعه ی علمی مطلوب جمهوری اسلامی ایران را از دیدگاه مقام معظم رهبری، ک ه خود پرچم دار حرکت جامعه ی علمی به سوی شکستن مرزهای علمی هستند تعریف کنیم. در ابتدای این مقاله جامعه ی علمی مورد نظر مشخص خواهد شد و بعد از آن با توجه به بیانات و پیامهای مقام معظم رهبری در حضور اعضای این جامعه، شاخصه های مطلوب هر یک از بخش های این جامعه تبیین خواهد شد.

شاخصه های جامعه ی علمی مطلوب جمهوری اسلامی ایران از دیدگاه مقام معظم رهبری Keywords:

شاخصه های جامعه ی علمی مطلوب جمهوری اسلامی ایران از دیدگاه مقام معظم رهبری authors

مهدی مولایی آرانی

دانشجوی کارشناسی ارشد پیوسته، رشته معارف اسلامی و مدیریت بازرگانی، ور

محمدرضا انیسی آرانی

دانشجوی کارشناسی معارف اسلامی و اقتصاد، ورودی ۸۷ ، دانشگاه امام صادق(ع)

مصیب علی اکبرزاده آرانی

دانشجوی دوره ی کارشناسی مهندسی برق، ورودی ۸۷ ، دانشگاه کاشان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
ملکی فر عقیل وهمکاران، الفبای آینده پژوهی، چاپ سوم، تهران، ...
غفاریان، وفا، کیانی، غلامرضا، استراتژی اثربخش، چاپ اول، تهران، فرا، ...
غفاریان، وفا، کیانی، غلامرضا، پنج فرمان برای تفکر استراتژیک، چاپ ...
غنیمه، عبدالرحیم، تا ریخ دانشگاه های بزرگ اسلامی، چاپ اول، ...
پایا، علی، دانشگاه تفکرعلمی نوآوری‌وحیطه عمومی، چا پ اول، تهران، ...
زین الهادی، روان شناسی دعوت اسلامی، چاپ اول، احمد حکیمی، ...
فضل الله، محمد حسین، گام هایی در راه تبلیغ، چاپ ...
فردآردیوید، مدیریت‌استراتژیک، چاپ‌دوازدهم، علی پارسائیان‌ومحمداعرا بی، تهرا ن، د فترپژوهش ...
عباسی مقدم، مصطفی، نقش اسوه ها در تبلیغ وتربیت، چاپ ...
افتخاری، اصغر، "بحران های فراگیر در نظام آموزشی-تربیتی در عصر ...
سریع القلم، محمود، "سه اصل مهم تربیتی در عصر جهانی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "شاخصه های جامعه ی علمی مطلوب جمهوری اسلامی ایران از دیدگاه مقام معظم رهبری" توسط مهدی مولایی آرانی، دانشجوی کارشناسی ارشد پیوسته، رشته معارف اسلامی و مدیریت بازرگانی، ور؛ محمدرضا انیسی آرانی، دانشجوی کارشناسی معارف اسلامی و اقتصاد، ورودی ۸۷ ، دانشگاه امام صادق(ع)؛ مصیب علی اکبرزاده آرانی، دانشجوی دوره ی کارشناسی مهندسی برق، ورودی ۸۷ ، دانشگاه کاشان نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی سی سال انقلاب اسلامی، دستاوردها، آسیبها و فرصتها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جامعه ی علمی، اساتید، دانشجویان، نخبگان علمی هستند. این مقاله در تاریخ 24 مهر 1387 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1708 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که اگر بر اساس نگاه اجتماعی اسلام به انسان نگاه کنیم ،انسان علاوه بر مسئولیت حرکت در صراط مستقیم الهی باید برای هدایت دیگران به این صراط نیز تلاش کند. جمهوری اسلامی ایران به عنوان پدیده ی ممتاز قرن بیستم، داعیه دار حرکت در صراط مستقیم الهی است و تلاش می کند که سایر ملت ها و دولت ها را نیز ... . برای دانلود فایل کامل مقاله شاخصه های جامعه ی علمی مطلوب جمهوری اسلامی ایران از دیدگاه مقام معظم رهبری با 22 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.