سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اسطوره در نگارگری ایرانی- اسلامی و الهام بخش برای پویانمایی های ایرانی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 752

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICAUCAE01_0592

Index date: 1 July 2017

اسطوره در نگارگری ایرانی- اسلامی و الهام بخش برای پویانمایی های ایرانی abstract

پژوهش حاضر بر پایه تحلیل روایت پویانمایی هایی استوار است که می کوشند اسطوره های هنر ایرانی اسلامی را تبلیغ کنند. بنابراین در صورتی که بخواهیم به تولید آثار پویانمایی با هویت ایرانی دست زده و در جهت خلق فیلم های بلند و کوتاه پویانمایی ایرانی حرکت کنیم، رجوع به آثار نگارگری ایرانی اسلامی با مضامین ادبیات داستانی سنتی فولکوریک که همیشه مورد توجه هنرمندان مخصوصا در عرصه هنرهای نمایشی بوده است و آن ها با استفاده از فضا و شخصیت هایی که ظاهری نیمه انسانی، انسان نما و یا افسانه ایی دارند، آثار تخیلی خود را خلق کرده اند، اولین قدم خواهد بود همچنان که مولفه های هویتی با توانایی چشمگیر خود در تاثیرپذاری بر افراد به آسیب زدایی، بهینه سازی، تعالی شخصیت اجتماعی و هویت ملی کمک شایانی می کند. این فرآیند در فعالیت های هنری و فرهنگی با حفظ اصالت فرهنگی، زمینه ساز توسعه فرهنگی است. بر اساس روایت موجود در پویانمایی های بررسی شده در این پژوهش، به این نتیجه می رسیم که برنامه سازان این برنامه ها می کوشند با بهره گیری از ظرفیت های پویانمایی، اسطوره های هنر ایرانی- اسلامی را تبلیغ کنند.

اسطوره در نگارگری ایرانی- اسلامی و الهام بخش برای پویانمایی های ایرانی Keywords:

اسطوره در نگارگری ایرانی- اسلامی و الهام بخش برای پویانمایی های ایرانی authors

زهره شایسته فر

کارشناس ارشد تصویر متحرک، دانشگاه تهران

آزاده پوراشراف

کارشناس ارشد تصویر متحرک، دانشگاه تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- Griffin, L. (1993) «Narrative, event structure analysis and causal ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "اسطوره در نگارگری ایرانی- اسلامی و الهام بخش برای پویانمایی های ایرانی" توسط زهره شایسته فر، کارشناس ارشد تصویر متحرک، دانشگاه تهران؛ آزاده پوراشراف، کارشناس ارشد تصویر متحرک، دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اسطوره، نگار گری ایرانی-اسلامی، پویانمایی، تحلیل روایت هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 752 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که پژوهش حاضر بر پایه تحلیل روایت پویانمایی هایی استوار است که می کوشند اسطوره های هنر ایرانی اسلامی را تبلیغ کنند. بنابراین در صورتی که بخواهیم به تولید آثار پویانمایی با هویت ایرانی دست زده و در جهت خلق فیلم های بلند و کوتاه پویانمایی ایرانی حرکت کنیم، رجوع به آثار نگارگری ایرانی اسلامی با مضامین ادبیات داستانی سنتی فولکوریک ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اسطوره در نگارگری ایرانی- اسلامی و الهام بخش برای پویانمایی های ایرانی با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.