بررسی نقش هویت در ساماندهی بافت فرسوده شهری مطالعه موردی: محله انقلاب (شهر بجنورد)
Publish place: International Conference on Architecture, Urban Planning, Civil Engineering, Art and Environment; Future horizons, look to the past
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 386
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICAUCAE01_1465
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
Abstract:
هنگامی که حیات شهری در محدوده ای از شهر به هر علتی رو به رکود می رود، بافت شهری آن محدوده در روند فرسودگی قرار می گیرد. این بافت ها، به معضلی برای تصمیم گیران، مدیران و مردم شهرهای تاریخی بدل شده است. در کشور ایران مداخله در بافت های فرسوده عمدتا رویکرد اقتصاد محور و کارکردگرا داشته و در بسیاری مواقع فرهنگ و سنت حاکم در بافت فرسوده به واسطه همین نگرش نادیده انگاشته شده است. بنابراین منطق برنامه ریزی و مدریت شهری ایجاب می کند تا در همسویی با تغییرات، شهر ها را همانند سرمایه ملی و در کانون آن مراکز شهری را جهت پذیرش نقش جدید و پاسخگویی با نیازهای حاضر آماده کند. در این نوشتار، با بررسی بافت فرسوده محله انقلاب در شهر بجنورد و معرفی انگاره ی هویت برای تشخیص میزان فرسودگی بافت های شهری و همچنین با توجه به عناصر هویتی موجود در محله سعی شده است با ارایه راهکارهای موثر شرایط موجود را بنا به نیازهای مردم ارتقا بخشد و ساختارها و کارکردهای جدید مورد نیاز را با هویت تاریخی و اجتماعی بافت محله تطبیق دهد.
Keywords:
Authors
نسترن آجیدان پور
دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه بجنورد
سید محسن موسوی
مدرس دانشگاه بجنورد
نعیمه رشید
دانشجوی مهندسی شهرسازی دانشگاه بجنورد
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :