سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیر سبک فولدینگ در معماری داخلی

Publish Year: 1394
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,150

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICAUCAE01_1771

Index date: 1 July 2017

تاثیر سبک فولدینگ در معماری داخلی abstract

این پژوهش با روش تحلیل محتوا به این نتیجه دست یافته است که معماری فولدینگ می تواند مصداقی بر معماری ای باشد که بر اساس هندسه فرکتال، منطق فازی و در فضای آشوب شکل گرفته است. معماری فولدینگ، معماری نیوباروک نیز نامیده می شود. در معماری باروک، سبک های یونانی،رومی، شرقی، رومانسک، گوتیک و کلاسیک روی یکدیگر تا می شوند و کالبد بنا و سطوح مواج دیوارها نسبت به شرایط انعطاف پذیرند. انسان با گذشت زمان افکار و خصوصیاتش تغییر می کند، بر عکس سایر جانداران، معماری هم باید به تبع آن تغییر کند. به گونه ای که جوابگوی تفاوت های بی شماری باشد.و معماری جدید بوجود آید که با افکار و زندگی زمان خود انطباق داشته باشد. و فرهنگ و تمدن موجود را غنی تر کند.

تاثیر سبک فولدینگ در معماری داخلی Keywords:

تاثیر سبک فولدینگ در معماری داخلی authors

نجمه بلکشاهی لاشه

دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه عمران، واحد مراغه، دانشگاه آزاد اسلامی، مراغه،ایران

سروش معینی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه معماری، واحد رامسر، دانشگاه آزاد اسلامی، رامسر، ایران

علیرضا حلیمی جلودار

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه معماری، واحد رامسر، دانشگاه آزاد اسلامی، رامسر، ایران

امین دولت شاهی

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه معماری، واحد رامسر، دانشگاه آزاد اسلامی، رامسر، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
(1) احمدی، ب، (1375)، ساختار و تاویل متن .تهران: نشر ...
(3) شایگان، د، (1380)، افسون زدگی جدید، هویت چهل تکه ...
(4) قبادیان، و، (1382)، مبانی و مفاهیم در معماری معاصر ...
(5) Trachtenberg, m. Heyman, I, (1986), Architecture from pre historic ...
(7) Carpo, M(2004), Ten Years of Folding, Folding In Architecture, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تاثیر سبک فولدینگ در معماری داخلی" توسط نجمه بلکشاهی لاشه، دانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه عمران، واحد مراغه، دانشگاه آزاد اسلامی، مراغه،ایران؛ سروش معینی، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه معماری، واحد رامسر، دانشگاه آزاد اسلامی، رامسر، ایران؛ علیرضا حلیمی جلودار، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه معماری، واحد رامسر، دانشگاه آزاد اسلامی، رامسر، ایران؛ امین دولت شاهی، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه معماری، واحد رامسر، دانشگاه آزاد اسلامی، رامسر، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس بین المللی معماری، شهرسازی، عمران، هنر و محیط زیست؛ افق های آینده، نگاه به گذشته پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری داخلی، فولدینگ، نیوباروک، آشوب هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1150 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این پژوهش با روش تحلیل محتوا به این نتیجه دست یافته است که معماری فولدینگ می تواند مصداقی بر معماری ای باشد که بر اساس هندسه فرکتال، منطق فازی و در فضای آشوب شکل گرفته است. معماری فولدینگ، معماری نیوباروک نیز نامیده می شود. در معماری باروک، سبک های یونانی،رومی، شرقی، رومانسک، گوتیک و کلاسیک روی یکدیگر تا می شوند ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی جوشکاری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تاثیر سبک فولدینگ در معماری داخلی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.