سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

گردشگری پایدار در استان خراسان شمالی و ارتباط آن با معماری

Publish Year: 1395
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 932

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

BGCONF02_054

Index date: 1 July 2017

گردشگری پایدار در استان خراسان شمالی و ارتباط آن با معماری abstract

گردشگری مفهوم بسیار گسترده ای در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است که به عنوان صنعت تلقی می شود. امروزه گردشگری از بزرگترین و متنوع ترین صنایع در دنیا به حساب می آید که آن را در ردیف صنعت گری ها و فعالیت های گوناگون به عنوان منبع اصلی درآمد، رشد بخش خصوصی و توسعه ی ساختار زیربنایی قرار داده است. نیاز به اقامتگاه ها و مکان های مرتبط با گردشگری از زمان پیدایش گردشگران برای توسعه ی بخش گردشگری احساس می شده است و بنابراین ارتباط میان معماری و گردشگری که در برگیرنده ی طراحی فضاهایی مانند هتل ها، رستوران ها، اقامتگاه ها، واحدهای خدماتی، مراکز تفریحی و توریستی و ... است و مجموعه ی گردشگیر را در یک کشور تشکیل می دهد، ارتباط مستقیمی دارد که اگر مورد توجه قرار گیرد گام بلندی در توسعه ی صنعت گردشگری کشور خواهد بود. استان خراسان شمالی با داشتن پتانسیل هایی از قبیل: موقعیت جغرافیایی مناسب، وجود قومیت های مختلف، تمدن کهن، غنای فرهنگی و منابع طبیعی موقعیت ویژه ای برای گردشگری پایدار و جذب گردشگران را داراست. اما باید تاثیرات معماری را به عنوان یکی از مهم ترین عوامل تاثیرگذار بر گردشگری پایدار را بررسی کرد و موانع موجود بر سر راه گردشگری را که در اثر معماری نادرست بوجود آمده برطرف نمود. با توجه به ماهیت موضوع، رویکرد حاکم بر این پژوهش توصیفی تحلیلی می باشد و همینطور بخشی تحقیق کاربردی می باشد و جهت گردآوری اطلاعات از روش اسنادی با مطالعات کتابخانه ای استفاده شده است.

گردشگری پایدار در استان خراسان شمالی و ارتباط آن با معماری Keywords:

گردشگری پایدار در استان خراسان شمالی و ارتباط آن با معماری authors

آرش صدری

مربی، گروه هنر و معماری، دانشگاه پیام نور بجنورد، جمهوری اسلامی ایران

زهرا دهقان آبان محمد

دانشجو، گروه هنر و معماری، دانشگاه پیام نور بجنورد، جمهوری اسلامی ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
پاپلی یزدی، م، ح.، سقایی، م. گردشگری (ماهیت و مفاهیم)، ...
پوریا، پ. مقدمه ای بر برنامه ریزی جهانگردی، ماهنامه ی ...
رنجبریان، ب.، زاهدی، م. خدمات صنعت گردشگری، چاپ پنجم، نشر ...
زاهدی، ش. مبانی توریسم و اکوتوریسم پایدار، تهران، دانشگاه علامه ...
صمدی، م. طراحی تاکسی توریستی شهرستان بجنورد، پایان نامه ی ...
ضرغامی، ح. راهکارهای توسعه ی جهانگردی در جمهوری اسلامی ایران، ...
طاهری، ش. توسعه ی اقتصادی و برنامه ریزی، نشر آروین ...
لومسدن، ل. بازاریابی گردشگری، ترجمه ی محمد ابراهیم گوهریان، دفتر ...
مجموعه قوانین و مقررات حاکم بر طبیعت گردی و اکوتوریسم ...
مرکز تحقیقات ساختمان، راهنمای مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان ویرایش ...
منشی زاده، ر. اندر مقوله ی گردشگری، انتشارات پیام مولف، ...
میرطالبیان، م، ح. تاثیر عوامل جغرافیای منطقه ای در جذب ...
Barnard, Alan, Spencer J. Encyclopedia of Social and Cultural Anthropology, ...
Gartner, William C. Tourism Development, Van nostrand Reinhold, 1996 _ ...
Weaver, David and Oppermann, Tourism Management, Wiley ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "گردشگری پایدار در استان خراسان شمالی و ارتباط آن با معماری" توسط آرش صدری، مربی، گروه هنر و معماری، دانشگاه پیام نور بجنورد، جمهوری اسلامی ایران؛ زهرا دهقان آبان محمد، دانشجو، گروه هنر و معماری، دانشگاه پیام نور بجنورد، جمهوری اسلامی ایران نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس ملی جغرافیاو برنامه ریزی،معماری و شهرسازی نوین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گردشگری، گردشگری یای ار، معماری هستند. این مقاله در تاریخ 10 تیر 1396 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 932 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که گردشگری مفهوم بسیار گسترده ای در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است که به عنوان صنعت تلقی می شود. امروزه گردشگری از بزرگترین و متنوع ترین صنایع در دنیا به حساب می آید که آن را در ردیف صنعت گری ها و فعالیت های گوناگون به عنوان منبع اصلی درآمد، رشد بخش خصوصی و توسعه ی ساختار زیربنایی قرار داده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله گردشگری پایدار در استان خراسان شمالی و ارتباط آن با معماری با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.