عوامل ایجاد اضطراب و تاثیر آن بر یادگیری
Publish place: The Second International Conference on New Research in the Field of Educational Sciences and Psychology and Social Studies in Iran
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 632
This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ESCONF02_057
تاریخ نمایه سازی: 10 تیر 1396
Abstract:
اضطراب یکی از عواطفی است که برای حفظ بقای جانداران لازم است. یعنی باعث می شود هوشیار و گوش به زنگ باشند تا بتوانند از خطرات محیط اجتناب کنند. بسیاری از رفتارهای خطرجویانه مثل رانندگی های پرسرعت، پرش از ارتفاع، موج سواری، پرواز با کایت ممکن است تا حدی به دلیل کم بودن اضطراب در فرد باشد . حدی از اضطراب می تواند در زندگی انسان کارساز باشد، ولی اگر از حد لازم فراتر رفت و حالت بیمارگونه و آسیبی به خود گرفت، عوارض و آثار نامطلوبی بر زندگی انسان به جا می گذارد. اگر میزان اضطراب بازهم افزایش یابد، باعث عدم وجود محرک یادگیری شده و به ایجاد خطر بیش تر در خطاها و اشتباهات منجر خواهد شد. کودکان سرمایه های ارزشمند و سازنده آینده جامعه هستند. در جریان رشد ، کودکان و نوجوانان طیف وسیعی از مشکلات از قبیل: ترس، ناخن جویدن، لکنت زبان، تیک ، اضطراب و ... را تجربه می کنند. گاه این اضطراب ها از چنان شدتی برخوردار است که باعث بروز اختلال در زندگی روزمره و تحصیلی آنان می شود. توجه به مسایل و مشکلات کودکان و درمان آن باعث پیشرفت آنان در زندگی و در طول تحصیل خواهد شد. معلمان ابتدایی به همراه والدین کودکان، حساس ترین و مهم ترین وظایف را در قبال کودکان دارند.
Authors
علیرضا توکلی
کارشناسی علوم تربیتی، آموزگار
وجیهه فرجی
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، آموزگار
آیناز فلاح
کارشناسی آموزش ابتدایی، آموزگار
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :